Yhdistä lainasi

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Yhdistä lainasi

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Yhdistä lainasi ja säästä sitä kautta koroissa. Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi ilmaiseksi useita eri luotonantajia ja välittää parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Yhdistä lainasi – kuinka se tapahtuu?

Onko sinulla useita velkoja? Oletko joutunut pikavippikierteeseen? Vai haluatko maksaa ainoastaan yhtä lainaa kuukausittain? Hyvä vaihtoehto velkakierteen katkaisemiseksi on lainojen yhdistäminen. Yhdistämällä pienet lainasi yhdeksi suureksi lainaksi säästät koroissa ja muissa kuluissa. Lisäksi kuukausittainen lyhennyssumma pienenee. Yhdistä lainasi helposti Lainalaitoksen kautta. Kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Kauttamme voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroa. Lainan hakeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

  • Yhdistämällä lainasi pääset eroon velkakierteestä
  • Yhdistelylainan avulla säästät koroissa
  • Lainaa haet helposti Lainalaitoksen nettisivuilla

Milloin lainat kannattaa yhdistää?

Lainat kannattaa yhdistää lähes aina, jos sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja. Yhdistelylainan avulla pystyt helposti hallitsemaan talouttasi, eivätkä kaikki lyhennyksesi kulu korkojen ja käsittelykulujen maksamiseen. Yhdistelylainan avulla pystyt useimmiten myös pienentämään kuukausittaista minimilyhennystäsi. Näin saat liikkumavaraa omaan talouteesi. Pikavippien ja muiden pienlainojen korot ovat usein huikeat. Kun maksat korot vain yhdestä, suuremmasta lainasta, myös itse laina lyhenee nopeammin kuin korkoja maksellessa. Yhdistä lainasi helposti netissä.

Kuka voi yhdistää lainansa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen. Lisäksi edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja että luottotietosi ovat puhtaat. Emme välitä hakemusta eteenpäin, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi tarvitset säännölliset tulot, jotta voimme olla varmoja kyvystäsi maksaa laina takaisin ajallaan. Yhdistä lainasi nyt helposti. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostiosoitteen ja voimassa olevan puhelinnumeron.

Lainaprosessi on yksinkertainen ja nopea

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti meidän kauttamme. Kun haet yhdistelylainaa, ensimmäinen askel on lainahakemuksen täyttäminen Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysymme ensin perustietoja, kuten nimeä ja osoitetta. Tässä kohdassa pääset myös määrittelemään haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun. Hakiessasi lainaa meiltä et tarvitse takaajia tai ylimääräisiä vakuuksia. Kun olet lähettänyt hakemuksen, lähetämme sen puolestasi useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Näin kilpailutamme sinulle edullisimman lainan. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi viimeistään vuorokauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Sinun täytyy vain allekirjoittaa lainasopimus luotonantajan palvelussa, minkä jälkeen voitkin jo saada rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo muutaman päivän sisällä.

Laina on aina maksettava takaisin

Yhdistä lainasi nyt, niin saat helpotusta lainojesi takaisinmaksuun. Yhdistelylainan kuukausierä on useimmiten pienempi kuin vanhojen lainojesi lyhennysten summa. On kuitenkin muistettava, että myös yhdistelylaina on aina maksettava takaisin. Lyhennät lainaa kuukausittain itse määrittelemäsi maksuaikataulun mukaisesti. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä suurempi kuukausittainen lyhennys on. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti pois, säästät aina koroissa ja käsittelykuluissa. Koron ja muiden kulujen suuruuden voit aina tarkistaa lainasopimuksestasi. Lisäksi lainan kokonaissumma vaikuttaa lyhennysten suuruuteen. Useimmat luotonantajat tarjoavat myös mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. On kuitenkin hyvä muistaa, että korot kertyvät myös maksuvapaan aikana. Kannattaa verrata lainalaskurin avulla, mistä edullisin joustoluotto löytyy. Lainalaitoksen lainalaskurin avulla selviää mikä lainatyyppi sopii sinulle parhaiten: bullet-laina, Financer-rahoitus,, Freedom-rahoitus, vai etsitkö joustavaa lainaa autoon? Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy Lainalaitoksen avulla.

p

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €