Hae Lainaa

Vakuudettomat lainat

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Vakuudettomat lainat

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Haluaisitko vaihtaa auton, tehdä remonttia tai käydä lomalla? Lainalaitos vertailee vakuudettomat lainat puolestasi ilmaiseksi – sinun tarvitsee vain valita tarjouksista itsellesi parhaiten sopiva.

Kuinka vakuudettomat lainat toimivat?

Etkö halua asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai puuttuuko sinulta takaajia? Siinä tapauksessa vakuudettomat lainat ovat hyvä vaihtoehto satunnaisen rahantarpeen yllättäessä. Voit lainata 500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia, jos sinulla on säännölliset tulot. Anna Lainalaitoksen hoitaa lainatarjousten vertailu puolestasi: sinulle jää vain sopivimman tarjouksen hyväksymisen vaiva. Saat tarjouksia useammilta rahoituslaitoksilta, jolloin voit helposti päättää, minkä niistä valitset. Lainasumman voit käyttää itse valitsemallasi tavalla. Hae nyt helppo laina ilman vakuuksia.

  • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
  • Vain sinä olet vastuussa lainasta
  • Voit itse valita lainan käyttötarkoituksen

Kun takaajia tai vakuuksia ei ole käytössä

Vakuudettomat lainat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun takaajia tai vakuuksia ei ole käytettävissä. Lainasta on vastuussa ainoastaan lainasopimuksen allekirjoittaja. Voit käyttää lainasumman vapaasti itse valitsemaasi tarkoitukseen, et siis ole sidottu käyttämään sitä ennalta määrättyyn kohteeseen. Jos haaveilet auton vaihdosta, reissuluotolla kustannetusta lomamatkasta tai jos vaikkapa kotisi kaipaa kunnostusta remonttilainan avulla, vakuudeton laina auttaa toteuttamaan nuo haaveet vaikka säästöjä ei olisikaan ehtinyt kertyä. Maksat vain hankinnan lainan tasaerälyhennyksillä.

Laina raha-asiansa hyvin hoitaneelle

Vakuudettomat lainat sopivat yli 21-vuotiaille henkilöille, jotka ovat kirjoilla Suomessa, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa huolella. Tiettyjen ehtojen täyttyessä lainan voi saada myös, vaikka maksuhäiriömerkintä löytyisikin. Myös velkajärjestely saattaa onnistua, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä. Lainan hakemisen yhteydessä tulee ilmoittaa henkilötunnus, osoite jossa on kirjoilla, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, hakijalla tulee olla myös pankkitunnukset käytössään. Lainalla voit maksaa vaikkapa lyhytaikaiset pikavipit pois ja säästää näin lainojen hoitokuluissa.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Jos vakuudettomat lainat tuntuvat olevan sinulle sopiva vaihtoehto, voit hakea lainaa kätevästi verkossa Lainalaitos.fi palvelussa. Täytä vain lainahakemus netissä, niin saat tarjouksia useammalta rahoituslaitokselta usein jo parin päivän sisällä. Vertaile lainatarjoukset ja valitse niistä mieluisin. Tämä palvelu ei maksa sinulle mitään. Valittuasi sinulle sopivimman tarjouksen palauta allekirjoitettu lainasopimus lainan tarjoajalle. Rahat saat tilillesi jo muutaman päivän kuluttua siitä, kun pankki on saanut allekirjoittamasi sopimuksen. Oma allekirjoituksesi riittää, eikä sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Pidä kuitenkin mielessä, että sinun on pystyttävä maksaa laina takaisin ajallaan.

Lainaa aina 50 000 euroon saakka

Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti lainasummaltaan pienehköjä alarajan ollessa 500 €. Tilanteestasi riippuen sinun on mahdollista hakea lainaa aina 50 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasakokoisina kuukausierinä, joten tiedät aina, paljonko rahaa sinulta kuluu lainan maksuun. Lainassa ei ole aloitus- tai tilinhoitomaksua, vaan maksat ainoastaan lyhennyksen ja korot. Koron määrään vaikuttavat lainan myöntäjä, lainasumma ja takaisinmaksuajan pituus. Korko on tyypillisesti 4,5 – 49,99 % hakijan tilanteesta riippuen. Tarkat summat näet lainatarjouksia vertailemalla. Antamalla Lainalaitoksen hoitaa parhaiden tarjousten keräys puolestasi säästät aikaa ja rahaa.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Vakuudettomat lainat ★★★★★ 5
5 1