Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Vakuudeton laina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Vakuudeton laina on nopea hakea netistä. Kun kilpailutat lainat Lainalaitoksen laskurin avulla, saat monta tarjousta kerralla.

Lyhennysvapaa vakuudeton laina nopeasti Lainalaitokselta

Lainalaitoksen kautta haettava vakuudeton laina on järkevä ja nopea nettilaina niihin hetkiin, kun rahantarve pääsee yllättämään. Lainan hakemista varten et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia, jonka ansiosta lainan hakuprosessi on erittäin nopea. Lainalaitoksen kautta haettu vakuudeton laina on joustava vaihtoehto ja monet rahoitusyhtiöt tarjoavat sinulle maksuvapaita kuukausia, jos lainan lyhentäminen ei jostain syystä onnistu. Voit saada vakuudetonta lainaa 500-50 000 euroa. Luottoa voit hakea helposti netistä.

Vakuudeton laina on käytössäsi jopa samana päivänä

Lainalaitoksen kautta haettu vakuudeton laina on sekä nopea hakea että saada. Jos haet lainaa joka vaatii sinulta vakuuksia, tämä on pidempi prosessi, koska rahoituslaitoksen pitää selvittää vakuutesi ja takaajasi. Eikä sopivia takaajia yleensä edes löydy käden käänteessä. Vakuudeton laina taas on käytettävissäsi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä. Vakuudeton laina rahoittaa kätevästi kaikki yllättävät menosi ja ylimääräiset suunnitelmasi, jotka vaativat isompaa budjettia toteutuakseen. Voit käyttää rahasi esimerkiksi uuden auton hankintaan, häiden tai syntymäpäivien järjestämiseen, koko perheen reissuluottoon tai isoon keittiöremonttiin. Lainalaitoksen kautta saamasi vakuudeton laina auttaa toteuttamaan monenlaisia haaveita.

Hae vakuudeton laina nopeasti ja turvallisesti netistä

Vakuudeton laina on erittäin helppo hakea ja saada netistä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, milloin ehdit käymään pankissa niiden aukioloaikoina. Voit täysin unohtaa pitkät lainaneuvottelut ja papereiden täyttämisen. Kun teet lainahakemuksesi kätevästi verkossa, säästät omaa aikaasi muuhun. Voit nostaa lainasi ulos hetkessä lainatarjouksen valittuasi. Nettilomakkeen täyttäminen vie vain hetken. Lainan voit nostaa ulos heti, kun vero- ja tulotietosi on tarkistettu. Parhaimmillaan tämä on jo saman päivän aikana.

Voit nostaa myös lisää vakuudetonta lainaa

Voit nostaa tarvittaessa myös lisää vakuudetonta lainaa Lainalaitoksen sivujen kautta saamasi lainatarjouksen avulla. Sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa mielesi mukaan, kunhan olet ehtinyt maksaa siitä jo osan takaisin rahoitusyhtiölle. Voit siis nostaa takaisin maksetun osan takaisin käyttöösi täyttämättä uutta hakulomaketta. Sinun ei tarvitse etukäteen jännittää sitä, riittääkö hakemasi laina esimerkiksi suunnittelemasi remontin kuluihin. Lainalaitoksen vertailun avulla hankittu laina tuo tarvitsemaasi joustoa taloutesi suunnitteluun. Toistaiseksi ainoastaan nettilainat toimivat näin joustavasti ja tästä syystä ne ovatkin erittäin suosittuja lainoja Suomessa. Lainalaitoksen kautta voit saada monta hyväksyttyä lainatarjousta yhdellä kertaa yhden ainoan hakulomakkeen avulla. Saat lainarahat nopeasti käyttöösi – usein jopa saman päivän aikana. Et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia lainaa saadaksesi. Voit saada välillä myös lyhennysvapaita kuukausia lainallesi. Tämä lisäjousto arkeesi auttaa suunnittelemaan talouttasi paremmin. Lisäksi voit halutessasi nostaa lisää lainaa käyttöösi joustolimiittisi puitteissa, jos olet ehtinyt maksaa luotostasi osan jo takaisin.

4 syytä hankkia vakuudeton laina

1. Saat lainarahasi nopeasti

2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa

3. Voit saada myös lyhennysvapaita kuukausia jotka auttaa suunnittelemaan talouttasi

4. Saat päättää itse lainalimiittisi puitteissa paljonko rahaa tarvitset

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Tarvitsetko vakuudetonta lainaa netistä? Lainalalaitoksen lainalaskuri vertaa tarjouksia puolestasi. Yksi hakemus riittää.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Vakuudeton laina ★★★★★ 5
5 1