Hae Lainaa

Vertaa Lainoja

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Vertaa lainoja

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Vertaa lainoja kauttamme. Täytä lainahakemus kätevästi verkossa ja saat 24 tunnin kuluessa useita lainatarjouksia sähköpostiisi. Valitse paras tarjous ja saat lainallesi markkinoiden edullisimman koron

Vertaa lainoja, miten se käytännössä tapahtuu?

Vertaa uusia lainoja ja valitse se parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva laina kätevästi lainapalveluamme käyttäen. Täytä hakemus verkossa, lainasummat vaihtelevat 500 – 50 000 euroon. Palvelumme kautta kilpailutat markkinoiden tunnetuimpien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, jotka saat minuutissa sähköpostiisi. Palvelun käyttö on hakijalle ilmaista ja päätät itse minkälaisen lainatarjouksen hyväksyt. Lainatarjous ei sido sinua mihinkään, ja  lainaa haet muutamassa minuutissa. Muistathan, että lainaa verkossa hakemalla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

  • Käytä lainapalveluamme arjen eri tilanteissa.
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
  • Yhdistä vanhat lainasi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Vertaile lainoja netistä

Vertaa luottoja ja lainoja ja säästää kallisarvoista aikaa ja rahaa. Vertailet kerralla kaikki lainantarjoajat ja lainatarjoukset. Lainalaskurimme avulla voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tunnetut ja luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle markkinoiden parhaat lainavaihtoehdot ja edullisimmat korot. Suurempia hankintoja on järkevää rahoittaa lainarahan turvin ja edullisella käyttölainalla toteutat myös unelmiesi lomamatkan. Lainata voit 500 – 50 000 euroa ja lainan takaisinmaksusuunnitelma laaditaan sinulle lainaamasi rahamäärän, tulojesi ja yleisen korkotason mukaan.

Minkälainen laina on minulle sopivin?

Yleisimpiä kysymyksiä lainanhaun yhteydessä on, että voiko luottotietonsa menettänyt henkilö saada lainaa? Ei voi. Laina on lainanhakijan ja lainanantajan välinen sopimus ja jotta kaikki menisi oikein, on tiettyjen ehtojen täytyttävä. Lainaa hakiessasi sinun pitää omata puhtaat luottotiedot ja sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Sinun on oltava Suomen kansalainen ja vähintään 21-vuotias. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostin ja puhelinliittymän lainan hakua varten. Vertaa lainoja, se kannattaa.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Vertaa lainoja, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Mieti, minkä suuruisen summan haluat lainata ja täytä lainahakemus kätevästi verkossa. Lainansaantiin vaikuttavat muun muassa ikäsi ja tulosi, jotka vaikuttavat lainasi korkoon ja muihin kustannuksiin. Lainanantaja siis määrittelee hakijalle lainan koron ja kulujen muodostumisen. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat henkilökohtaiselle pankkitilillesi nopeasti. Lainatarjous ei sido sinua mitenkään ja lainan käytät aina haluamaasi kohteeseen. Takaisinmaksusuunnitelma on hyvä olla valmiina jo ennen lainan hakemista. Palvelumme kautta myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Vertaa lainoja helposti netissä. Mietihän, kuinka helppoa on, kun lainaa voi hakea verkossa. Miksi suotta jonotella kivijalkapankkien käytävillä, kun lainaa voit hakea milloin itsellesi parhaiten sopii? Olemme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja hakemuksen voit jättää milloin vain. Lainaa voit hakea 500 – 50 000 euroa ja lainaa maksat takaisin kätevästi kuukausittain. Lainallesi lasketaan henkilökohtainen korko, joka pohjautuu lainaamaasi summaan, tulojesi määrään ja yleisen korkotason määrään. Lainaa lyhentäessäsi voit pitää vuoden aikana yhden maksuvapaan kuukauden, jos niin haluat. Mieti etukäteen lainaamasi summan määrä, valitse laina-aika ja ei muuta kuin hakemusta täyttämään.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Vertaa lainoja ★★★★★ 5
5 1