Velkojen yhdistäminen

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Velkojen yhdistäminen

Lainaa 500 – 40 000 € sopivalla kuukausierällä

Velkojen yhdistäminen kannattaa. Etsi itsellesi sopivin yhdistelylaina Lainalaitoksen kautta. Kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Kauttamme löydät aina itsellesi edullisimman lainan.

Miten velkojen yhdistäminen toimii?

Jos sinulla on paljon pieniä nettiluottoja, kuten pikavippejä ja kulutusluottoja, kannattaa harkita velkojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että siirrät kaikki edelliset velkasi yhden ja saman lainan alle. Usein lainan minimilyhennys ja korko pienenevät yhdistelylainan avulla. Näin sinulle jää jälleen enemmän rahaa myös omia, henkilökohtaisia menojasi varten. Yhdistelylaina kannattaa, jos sinulla on toisinaan vaikeuksia selvitä kaikkien lainojesi lyhennyksistä. Hae helpotusta maksuihin yhdistämällä velkasi.

  • Velkaa on helpompi hallita yhdistelylainan avulla.
  • Korot ja käsittelykulut pienenevät, kun yhdistät velat.
  • Kun lainoja on vain yksi, kuukausierä on pienempi.

Milloin yhdistelylaina on oikea vaihtoehto?

Velkojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat katkaista ikävän pikavippikierteen. Jos sinulla on esimerkiksi viisi erillistä pikavippiä, kuukausittaiset maksueräsi ovat luultavasti useita satoja euroja kuukaudessa. Lisäksi maksat jokaisesta lainastasi korot erikseen. Yhdistelylainan avulla maksat kaikki edelliset velkasi pois ja muutat näin velkasi yhdeksi lainaksi, jota on helppo hallita. Korot ja kuukausierät pienenevät. Useimmiten yhdistelylainojen suuruudet vaihtelevat muutamista tuhansista euroista jopa 10 000 euroon.

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Velkojen yhdistäminen onnistuu, jos olet yli 21-vuotias ja jos sinulle on vakituiset tulot. Lisäksi luottotietojesi on oltava puhtaat. Lainaa hakiessasi tarvitset myös toimivan puhelinnumeron, sähköpostin ja verkkopankkitunnukset. Jotta voit yhdistää kulutusluottosi, on siis oltava rehellinen aikuinen, joka osaa hoitaa asiansa kunnialla. Jotkut pankit saattavat pyytää myös vakuuksia lainalle, mutta useimmiten pelkkä tieto vakituisesta tulonlähteestä riittää vakuudeksi. Täytä vain sähköinen lomakkeemme ja saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Kuinka yhdistelylainaa haetaan?

Velkojen yhdistäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Menet vain Lainalaitoksen verkkosivuille, jossa täytät sähköisen hakulomakkeen. Kun olet lähettänyt meille tietosi, kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat. Saat tiedon lainasta nopeasti suoraan sähköpostiisi. Tämän jälkeen sinun täytyy hyväksyä laina lainantarjoajan verkkosivuilla. Samalla pääset lukemaan myös lainasopimuksen ja saat tietää tarkemmin lainan ehdoista. Toisinaan sinua pyydetään myös toimittamaan esimerkiksi kopio viimeisestä palkkakuitistasi tai työsopimuksestasi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, saat lainan pankkitilillesi nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Prosessi on helppo ja nopea.

Paljonko voin saada lainaa?

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa tarkistaa nykyisten velkojen määrä. Yhdistelylainan idea on, että pääset eroon muista lainoistasi. Useimmiten summat vaihtelevat muutamista tuhansista euroista kymmeniin tuhansiin. Velkojen yhdistäminen kannattaa, sillä yhdistelylainan kuukausierät ovat usein nykyisten lainojesi maksueriä pienempiä. Lisäksi yhdistämällä velkasi pääset eroon pikavippien korkeista koroista ja käsittelymaksuista. Useimmiten yhdistelylainan minimilyhennys on noin 100 – 400 euroa kuukaudessa riippuen siitä, paljonko lainaa on ja kuinka pitkän maksuajan olet lainallesi valinnut. Mitä lyhempi maksuaika sitä suurempi kuukausierä, mutta toisaalta lyhyen maksuajan avulla säästät koroissa. Kannattaakin valita omaan elämäntilanteeseen sopiva maksuaikataulu.

p

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 40 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
TIETOTURVA

Velkojen yhdistäminen ★★★★★ 5
5 1