Vakudeton Laina

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Etusivu » Tietoa lainoista » Ulkomaiset pankit Suomessa

Ulkomaiset pankit Suomessa – näin haet lainaa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Miten haetaan lainaa ulkomaisesta pankista? Onko se turvallista?

Voiko ulkomaiset pankit Suomessa myöntää lainaa?

Kiinnostaisiko sinua hakea lainaa ulkomaalaisesta pankista? Ehkä sinua mietityttää, onko se turvallista tai kovinkin vaikeaa? Ehkä mietit, kuinka paljon voin lainata. Yksinkertaisesti sanottuna se voi olla aivan yhtä helppoa ja turvallista kuin suomalaisen rahoitusyhtiönkin lainat. Sinun tarvitsee vain tietää, mistä hakea. Lainalaitos on turvallinen ja luotettava lainapalvelu, jonka kautta voit saada lainatarjouksia niin kotimaisilta lainantarjoajilta kuin ulkomaisilta pankeilta, joilla on toimintaa Suomessa. Ulkomaalaiset pankit kuuluvat paikallisen finanssivalvonnan alaisuuteen, joten niiden toiminta on aivan yhtä seurattua kuin suomalaisenkin pankin.

Kuka voi hakea lainaa ulkomaisesta pankista Lainalaitoksen kautta?

Suomalaisten lainantarjoajien tavoin myös ulkomaiset pankit määrittelevät ehtonsa omien kriteeriensä mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ikä- ja tulorajat voivat vaihdella. Lainalaitos on lainanvälittäjä, jonka palvelua voi käyttää kuka tahansa vakituisesti Suomessa asuva henkilö, joka on vähintään 21-vuotias. Ulkomaalaiset pankit toimivat myös Suomessa, joten lainatarjous sekä asiakaspalvelu on aina mahdollista saada myös suomeksi. Lainaa voidaan myöntää sellaiselle henkilölle, jonka luottotiedot ovat moitteettomat ja jolla on verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotta takaisinmaksukyvystä voidaan varmistua. Tämä on eduksi myös hakijalle, koska näin pankki pitää huolta siitä, ettei lainan takaisinmaksusta kerry kohtuutonta taakkaa.

Lainalaitoksen nopea ja helppo lainaprosessi

Lainanhakuprosessi lähtee käyntiin siitä, kun täytät hakemuksen sivuillamme. Hakemukseen tulee merkitä haluamasi lainan määrä sekä takaisinmaksuaika. Tällä yhdellä hakemuksella sinun on mahdollista saada useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi halvimman tai muuten sopivimman. Itse luottosopimus tehdään valitsemasi lainantarjoajan kanssa verkkopankkitunnuksilla. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee henkilökohtaisesti, ollen 4,5 % ja 49,9 % välillä. Takaisinmaksuaikakin on joustava. Voit hakea lainaa 6 – 120 kuukauden laina-ajalla.

Miksi hakea lainaa Lainalaitoksen kautta?

  1. Nopea lainaprosessi: voit saada tarjouksia jopa minuuteissa ja rahat tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä.
  2. Yksi hakemus, monta tarjousta: Lainalaitos toimii lainojen välittäjänä, joten yhden hakemuksen täyttämällä voit saada useita lainatarjouksia.
  3. Nettiluottojen kilpailuttaminen kannattaa: kun pankit kilpailevat sinun asiakkuudestasi, tarjoavat he lainaa usein paremmilla ehdoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säästää korkokuluissa huomattavastikin.
  4. Koko hakuprosessi verkossa: mikäs sen houkuttelevampaa kuin
    rahoituksen hakeminen missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse seurata pankkisi aukioloaikoja, vaan voit hoitaa laina-asiasi juuri silloin, kun se sinulle sopii.
  5. Vakuudeton laina: Lainalaitoksen välittämät lainat ovat vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse pantata omaisuuttasi eikä häiritä sukulaisiasi raha-asioillasi.
  6. Lainaa kotimaisista ja ulkomaalaisista pankeista: yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia niin kotimaisilta toimijoita kuin ulkomaalaisilta pankeilta, joilla on toimintaa Suomessa.
  7. Sinunkokoisesi laina: voit hakea Lainalaitoksen kautta lainaa 500–50 000 euroa. Oli siis tarpeesi vain muutama satanen tai kymmeniä tuhansia, Lainalaitos on apunasi.
p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun vertailet lainoja, ulkomaiset pankit saattavat antaa edullisimman koron.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Ulkomaiset pankit Suomessa ★★★★★ 5
5 1