Hae Lainaa

Rahoituslaitos

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Rahoituslaitos

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Rahoituslaitos auttaa arjen raha-asioissa. Kilpailuta lainasi kauttamme ja saat sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Valitse itselle sopivin ja hyväksy tarjous kätevästi verkossa.

Rahoituslaitos, miten se toimii?

Rahoituslaitos auttaa sinua valitsemaan oikean lainan tarpeidesi mukaan. Etsitkö kenties joustavaa lainaa autoon? Lainalaitoksen nopea ja luotettava autolainalaskuri voi auttaa sinua löytämään nopeaa rahoitustaauton hankintaan. Lainalaitoksen sivuston kautta voit saada helppoa lainaa ilman vakuuksia. Lainahakemusta täyttäessäsi, valitset vain sopivan lainasumman ja laina-ajan, täytät hakemuksen verkossa ja saat päätöksen nopeasti sähköpostiisi. Lainapäätöksen saatuasi tunnistaudu suomalaisilla pankkitunnuksilla, hyväksy lainatarjous ja rahat maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi. Kauttamme voit hakea niin pienen kuin myös vähän isomman lainan, eli käytännössä 500 – 50 000 euroa. Maksuajan valitset itse, ja maksuaika on 6-180 kk. Lainaa haet kätevästi netissä Lainalaitoksen sivuilla.

  • Lainapalvelumme auttaa arjen raha-asioissa
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia
  • Yhdistä vanhat lainasi kätevästi

Milloin voin hakea lainaa?

Mietitkö, mistä pankista saa helpoiten lainaa? Rahoituslaitos kilpailuttaa lainasi haet sitten pikavippiä tai edullista käyttölainaa. Etsimme sinulle markkinoiden parhaat lainatarjoukset ja lainallesi edullisimman koron. Lainata voit muutaman sadan euron pikkusummista aina 50 000 euron lainasummiin asti. Koska takaisinmaksua on hyvä suunnitella etukäteen, kuukausittaisen maksuerän voit helposti valita sopivaksi lainalaskurimme avulla. Lainaamasi summan perusteella voit valita maksuajaksi 6kk – 10 vuotta. Lainalaskuria käytettäessä takaisinmaksusuunnitelma on alustava. Lopullinen maksuerä ja muut lainaehdot käyvät ilmi sinulle lähetetystä luottosopimuksesta.

Minkälainen laina minun kannattaa ottaa?

Rahoituslaitos tarjoaa sinulle heti edullisimmat pikavipit ja käyttölainat. Kuka sitten lainaa voi hakea? Lainantarjoajien yleisimmät vaatimukset ovat, että olet Suomen kansalainen, vähintään 21-vuotias ja että sinulla on puhtaat luottotiedot. Sen lisäksi sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot etkä saa olla holhouksen alainen. Lainan hakemiseen tarvitset toimivan nettiyhteyden, suomalaisen pankin verkkotunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinliittymän. Lainan haku verkossa on helppoa ja nopeaa, joten miksi et hakisi lainaa jo tänään?

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Rahoituslaitos auttaa sinua arjen keskellä. Lainaa voit hakea uuteen autoon, remontin tekemiseen, lomamatkaan ja johonkin muuhun yllättävään menoon. Täytä hakemus ja lähetä se verkossa: saat mahtavia lainatarjouksia jo 24 tunnin kuluessa. Valitse tarjouksista se parhaiten itsellesi sopiva, hyväksy tarjous ja rahat ovat tililläsi viimeistään 3-5 vuorokauden kuluttua. Tarjoamme vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainan hakuun. Enää ei kannata jonotella pankin tiskeillä tai istua pitkissä lainaneuvotteluissa, kun raha-asiat voi hoitaa näppärästi yhdellä hakemuksella. Olemme avoinna kaikkina vuorokauden aikoina – meille olet tervetullut silloin, kun itsellesi parhaiten sopii!

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Rahoituslaitos tarjoaa sinulle edullisia vakuudettomia kulutusluottoja ja pikavippejä. Lainan takaisinmaksu ehtoineen selviää aina lopullisesta lainapäätöksestä, jonka saat sähköpostiisi hyväksyttyäsi lainan. Lainalaskurilla voit jo lainaa hakiessa kätevästi miettiä itsellesi sopivan lainasumman ja maksuajan. Lainalaskurillamme laadit alustavan maksusuunnitelman, mutta lopulliset lainanlyhennykset muodostuvat lainaamastasi summasta, tuloistasi ja markkinoilla olevasta koron määrästä. Lainan korot ovat pysyneet matalina jo vuosia, ja kauttamme haetussa lainassa korko on aina edullinen. Yhteistyökumppaneinamme ovat tunnetut rahoituslaitokset ja pankit, joten saat aina asiantuntijoiden laatimat lainatarjoukset. Tutustu palveluumme jo tänään, hae lainaa ja toteuta haaveesi!

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Rahoituslaitos ★★★★★ 5
5 1