Hae Lainaa

Pikavippien Yhdistäminen

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pikavippien yhdistäminen kannattaa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pikavippien yhdistämisellä voit säästää aikaa ja rahaa helposti! Maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Lue, miten voit yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi Lainalaitoksella

Mitä pikavippien yhdistäminen tarkoittaa käytännössä?

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi tarkoittaa käytännössä sitä, että otat isomman lainan, jolla maksat edelliset pienet lainat pois. Sinun ei siis tarvitse hoitaa kuukausittain pieniä lainoja, vaan voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi, isoksi lainaksi. Tämä on kannattava vaihtoehto. Miksi pikavippien yhdistäminen kannattaa? Yhdistäminen tuo sinulle monia hyviä etuja. Sinulle jää vain yksi vippi hoidettavaksi monien sijasta ja näin voit säästää aikaa ja rahaa. Suurin etu on kuitenkin se, että voit tällä menetelmällä säästää hyvin rahaa. Pikavippien korot ovat usein korkeita ja pikavipit tulevat sinulle kalliiksi pitkällä aikavälillä. Suosittelemme sinun harkitsevan pikavippien yhdistämistä isommaksi lainaksi jolloin voit säästää koroissa ja saat joustoluoton edullisemmin. Lainalaitoksen kautta hankitun lainan todellinen vuosikorko on 4,5 – 49,9 prosentin välillä ja on henkilökohtainen. Korko on siis hyvin kilpailukykyinen ja edullinen, jos vertaat sitä pikavippien korkeisiin korkoihin.

Rahan säästäminen ei ole ainoa kannattava asia, miksi pikavippien yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi on järkevää. Tulet säästämään myös paljon aikaa sillä yhden isomman lainan hoitaminen on vähemmän työlästä. Kun sinulla on yksi isompi laina ja vain yksi eräpäivä, tulee asioiden hoitamisesta helpompaa ja aikaa jää muihinkin asioihin.

Onko pikavippien yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi kannattavaa?

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on kannattavaa useissa tapauksissa. Tulet saamaan edullisemman koron, yhden ainoan eräpäivän ja yhden kulun monien sijasta. Lainalaitoksella pikavippien yhdistäminen on todella helppoa, nopeaa ja turvallista. Voit hoitaa pikavippien yhdistämisen vain muutamien minuuttien aikana ja voit hoitaa sen jopa kotisohvallasi.

Pikavippien yhdistäminen ja joustoluoton hakeminen – näin hoidat sen Lainalaitoksella

Joustoluoton hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lainalaitoksella voit hakea joutoluottoa nopeasti, turvallisesti ja helposti. Voit yhdistää pikavipit yhdeksi isommaksi joustoluotoksi ja näin voit hyötyä monista Lainalaitoksen tarjoamista eduista. Voit hakea joustoluottoa vaikka kotisohvaltasi ja ympärivuorokautisesti. Joustoluoton hakeminen onnistuu kännykällä, tabletilla ja tietokoneella – tarvitset vain toimivan internetyhteyden joustoluoton hakemiseen Lainalaitokselta. Voit yhdistää pikavipit yhdeksi luotoksi ja hakea joustoluottoa seuraavilla ehdoilla. Lainalaitoksen joustoluottoa voivat hakea kaikki 21 – vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot. Henkilön täytyy olla asunut Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan. Joustoluoton hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

Edullinen korko, joustavat maksuehdot ja nopea hakuprosessi – joustoluoton hakeminen on helppoa

Pikavippien yhdistäminen on helppoa ja voit säästää samalla aikaa ja rahaa. Lainalaitoksen joustoluotto on nopea ja edullinen joustoluotto, joka yhdistää pikavippisi todella joustavasti. Lainalaitos tarjoaa aina joustavat maksuehdot ja voit saada jopa lyhennysvapaita kuukausia. Hakuprosessi on todella helppo ja nopea ja voit hoitaa sen kätevästi netissä jopa parissa minuutissa. Yhdistä lainat yhteen niin säästät rahaa. Jos taloutesi on hetkellisesti kriisissä, tarjoaa Lainalaitos aina joustavia mahdollisuuksia joustoluoton takaisinmaksuun. Sinun on mahdollista saada myös lyhennysvapaita kuukausia.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Pikavippien yhdistäminen ei ole ainoastaan nopeaa ja turvallista, vaan myös käytännöllistä. Voit säästää huomattavia summia kun maksat vain yhden lainan kulut. Lue miten Lainalaitos voi auttaa sinua säästämään.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Pikavippien yhdistäminen kannattaa ★★★★★ 5
5 1