Hae Lainaa

Pikavippi Heti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pikavippi heti

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Joskus tarvitaan pikavippi heti, jolloin nopeus ja kohtuullinen hinta ovat kriittistä. Lainalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi. Täytä hakemus ja hyödy ilmaisesta kilpailutuksesta jo tänään!

Mistä pikavippi heti tilille 24h?

Pikavippi on tavallisesti pieni laina, jossa lainapäätös saadaan minuutissa. Yleisesti ottaen vaihtoehtoja on kaksi: perinteinen tekstarivippi ja joustolaina. Joustolaina on laina, jonka koko summa on yleensä reilu 500 – 50 000 € . Erikoisuus onkin siinä, että laina toimii luottokortin tavoin eikä ole kertaluontoinen. Lainaa voidaan tarvittaessa nostaa vaikka 100 € ja maksaa ehtojen mukaan takaisin seuraavassa kuussa. Perinteinen tekstarivippi on kertaluontoinen ja summaltaan yleensä pienempi. Koska pikavipin käsittelyaika on nopea, voit saada pikavipin heti tilille 24h vaikka yöllä.

  • Pikavippi on hyvä valinta kiireelliseen rahantarpeeseen
  • Jos lainan maksaa ajallaan, se on edullinen ratkaisu
  • Joustolainaa ei tarvitse ottaa uudestaan jokaiseen tarpeeseen

Välitön pikavippi auttaa arjen katastrofeissa

Pikavippi on erittäin hyödyllinen, kun onnetar ei suosi ja esimerkiksi pesukone tai auto hajoaa kriittisellä hetkellä. Yleisesti ottaen perinteisellä pikavipillä pystyy vuokraamaan auton tarpeeseen tai uusimaan hajonnen pesukoneen. Joustoluoton hieman suuremmalla summalla taas on mahdollista ostaa käyttökelpoinen auto rikkoontuneen tilalle. Pikavippi on ideaali laina varsinkin, jos rahantarve tulee yllätyksenä ja tarvitset joustovaraa kiireellisten laskujen maksamiseen tai hankinnan tekoon nopealla aikavälillä.

Pikavippi tekstiviestillä heti

Yleensä pikavippi on kohdallaan, kun tarvitaan pienempi rahasumma nopeasti. Pikavipit ovat yleensä hyvin saatavilla keskimääräiselle kansalaiselle, tosin ikäraja on yleensä 18v-19v, jolloin juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneet joutuvat etsimään muita keinoja. Vippien yhteydessä myös selvitetään hakijan maksukyky. Useimmiten tämä hoidetaan tarkistamalla tulot ja maksuhäiriömerkintöjen olemassaolo. On hyvä muistaa, että maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin. Useimmiten laina on haettavissa netissä verkkopankkitunnuksia käyttämällä nopeasti ja helposti. Pikavippi tekstiviestillä voi saada pelkällä puhelimella ja henkilötunnuksella, myös viikonloppuna.

Pikavippi on helppo saada netistä

Välitön pikavippi on ehkä yksinkertaisin lainatapa. Laina myönnetään välittömästi, ja 14 vuorokauden kuluttua maksetaan takaisin aluksi mainittu summa, esimerkiksi 110€ satasen lainasta. Rahat on tilillä muutaman tunnin sisällä hakemuksesta. Lainasumma on vakuudeton eikä takausta ole. Tämä johtaa korkeahkoihin korkoihin, jotka varsinkin maksun viivästyessä nostavat summan yllättävän korkeaksi. Takaisinmaksukyky on siis tärkeä edellytys lainan haulle. Toinen tapa saada pikavippi heti on avata joustolaina: se on summaltaan 500 – 50 000 €, josta voi nostaa tarvitsemansa määrän. Lainan korot ja takaisinmaksu muistuttavat erittäin paljon perinteistä luottokorttia, jonka mukaan laina on kehitettykin.

Pikavippi 100 – 2000 euroa heti

Pikavipit ovat nykyisin varsin kohtuullisia todellisilta vuosikoroiltaan, sillä lainasäädännöllä on puututtu pienten lainojen maksimikorkoihin. Tämä on tehty siten, että alle 2200 euron lainoihin on tehty korkokatto. Nykyisin joustolaina on yleisempi, koska lainapääoma on yli kyseisen lain rajan (2200€), jolloin voidaan ottaa parempaa korkoa kuin pienemmästä lainasta. Tämäkään lainatyyppi ei kuitenkaan ole huono vaihtoehto, jos sen maksaa ajallaan pois. Perinteinen pikavippi heti maksetaan yleensä kerralla, kuukauden sisällä pois, kun taas joustolainaa maksetaan pois kuukausittain vähintään minimimaksun verran. Tällainen minimimaksu voi olla esimerkiksi 10% lainasummasta tai koko pääoma sen ollessa pieni.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Pikavippi heti ★★★★★ 5
5 1