Hae Lainaa

Pieni laina heti

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pieni laina heti

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa 500 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti. Pieni laina siirtyy tilillesi nopeasti vaikka hakisit isommankin luottolimiitin kerralla.

Hae pieni laina pitkällä maksuajalla

Pieni laina voi tulla apuusi, kun rahantarve on akuutti, mutta suuruudeltaan pieni. Lainalaitoksen kautta haet yhdellä hakemuksella useammasta lainapalvelusta luottoa 500 eurosta ylöspäin. Jos haet esimerkiksi 1000 euron luottolimiitin, voit silti nostaa vaikka 500 euroa kerralla ja jättää loput odottamaan seuraavaa rahantarvetta. Todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% ja on henkilökohtainen. Jos haluat lukea myös todellisesta vuosikorosta, klikkaa tästä.

Lainaa pienellä kuukausierällä

Haaveiletko uudesta televisiosta, puhelimesta tai tietokoneesta? Onko autosi menossa jälleen huoltoon? Tai hyvä matkatarjous, josta et voi kieltäytyä? 500 eurolla pystyy rahoittamaan niin viikon lomamatkan kuin peruselektroniikan hankkimisenkin. Parilla tuhannella eurolla pystyy jo uusimaan keittiön ja kylpyhuoneen kodinkoneet tai uudistamaan olohuoneen sisustuksen. Sillä ei ole väliä, onko sinulla säästöjä vai haluatko käyttää niitä vasta myöhemmin.  Jos tarvitset isompaa lainaa voi kulutusluotto tulla avuksesi.

Pieni laina heti netistä

Miten Lainalaitos sitten toimii ja kuka on sopiva hakija? Lainalaitoksen sivuilta löytyy hakemus, jonka täyttämällä saat lainatarjouksia suoraan niiltä luottoyrityksiltä, joiden profiiliin sovit. Hakemuksen voit täyttää missä tahansa, milloin tahansa – vaikka pyhäpäivänä tai viikonloppuna. Sinulta ei vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia. Sinulla tulee olla säännölliset tulot, mutta koska kuukausierien suuruus on neuvoteltavissa, ei sinun tarvitse olla miljonääri. Lisäksi ollaksesi sopiva hakija, tulee sinun olla vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Sinulta myös vaaditaan moitteettomia luottotietoja. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä nettipankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen ja tunnistautumiseen.

Halvin laina saat pankista helposti ja nopeasti.

Linan hakeminen on helpo ja nopea. Hae pieni laina heti ja unelmistasi voi tulla totta jo huomenna! Täytä hakemus huolella ja tietosi välittyvät turvallisesti ja luotettavasti useille luottoa tarjoaville yrityksille. Voit saada ensimmäisen lainatarjouksen jopa sekunneissa! Alustavassa tarjouksessa saat tiedot lainan ehdoista, korkotasosta sekä siitä, vaaditaanko sinua lähettämään vielä lisätietoa tuloistasi. Kun kaikki tiedot on tarkistettu, allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti ja rahat saapuvat tilillesi jopa minuuteissa. ‍

3 syytä pikalainan valintaan

  1. Lainalaitoksen kautta saat useamman lainatarjouksen, josta voit valita itsellesi sopivimman. Tarjous saattaa tulla jo sekunneissa, ja rahat voidaan maksaa tilillesi vielä saman päivän aikana.
  2. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Tämä tarkoittaa siis sitä, että sinun ei tarvitse laittaa omaisuuttasi pienen lainan vakuudeksi, vaan pystyt edelleen tekemään omaisuudellasi mitä haluat.
  3. Todellinen vuosikorko on edullinen, koska voit itse valita paras lainatarjouksen. Lainan todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% riippuen lainan tarjoajasta ja on henkilökohtainen.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Aina ei ole tarvetta kuin pienelle lainalle. Saat ylimääräistä rahaa tilillesi kun haet joustoluottoa Lainalaitoksen kautta. Yksi hakemus – monta tarjousta.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Pieni laina heti ★★★★★ 5
5 1