Hae Lainaa

Paljonko Saan Lainaa?

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Paljonko saan lainaa?

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainan saamiseksi sinun täytyy täyttää muutama ehto. Kerromme mitä sinun on hyvä tietää jotta saat lainaa netistä parhailla ehdoilla.

Paljonko saan lainaa netistä?

Monen eteen sattuu tilanteita jolloin yllättävä rahoitustarve ilmenee. Rahoitusta saattaa tarvita esimerkiksi remontoimiseen, auton korjaukseen tai lomamatkan maksamiseen. Tällöin yksi tärkeimmistä kysymyksistä on: “kuinka paljon lainaa voin saada?”Jo ennen lainatarjousten hakemista sinun on hyvä miettiä minkä kokoista lainaa lähdet hakemaan. Lainan koko vaikuttaa luoton kokonaiskustannuksiin mutta samalla haluat varmistua siitä että laina varmasti myös riittää tarpeisiisi. Oletko varmasti kartoittanut remontin vaatiman rahoituksen huolellisesti? Oletko myös varautunut ennalta siihen, mitä irroitettavien lattialautojen alta löytyy? Remonttilainasi suuruus määrittää usein sen, minkä kokoisen remontin voit asunnossasi suorittaa. Samoin reissuluottosi suuruus saattaa vaikuttaa siihen valitsetko Euroopan kohteen sijasta matkan Aasiaan.

Lainan tarjoajia löytyy netistä useita. Perinteiset pankit eivät ole enää pitkään aikaan olleet ainoa vaihtoehto lainan saamiselle. On tavallista että asuntolaina otetaan kokonaisuudessaan edelleen perinteisen pankin kautta, mutta pienempiä lainoja voi nykyään olla kätevämpi hakea netistä. Tyypillisesti netistä haettavat lainat kattavat maksueriä kuten moottoripyörän hankintaan liittyviä kuluja tai isompien juhlien järjestämisestä koituvia kustannuksia. Silloin muutamankin sadan euron laina saattaa riittää. Jotkin netistä haettavat, vakuudettomat lainat voivat olla jopa 50 000 euroa. Jotta voit saada kymmenien tuhansien eurojen luottopäätöksen, lainan myöntävä taho tutkii hakemuksesi ja toimittamasi dokumentit huolellisesti.

Mitkä asiat määräävät paljonko saan lainaa?

Kuinka paljon lainaa voit saada riippuu monesta eri seikasta. Ennen kuin lainaa hakee, sinun kannattaa ensin arvioida oma maksukykysi huolellisesti. Kannattaa hakea vain sen verran lainaa kuin minkä pystyt varmasti maksamaan takaisin. Jos arvioit oman taloudellisen tilasi oikein alusta lähtien, lainan saanti on myös todennäköisempää. Kun haet lainaa, lainantarjoajat tarkastavat taloudellisen tilanteesi sekä takaisinmaksukykysi suhteessa lainasi kokoon. Tämän lisäksi lainayritykset noudattavat omia riskinhallintaprosessejaan. Useimmilta pankeilta et voi enää saada lainaa jos sinulla on merkintä luottotiedoissasi. Tämän lisäksi perinteiset pankit saattavat myös vaatia sinulta takaajia tai vakuuksia. Lainan koko vaikuttaa siihen miten helposti saat lainaa.

Paljonko saan lainaa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen sivuston kautta voit hakea joko pienemmän luoton tai ison luoton joka kattaa suuremmankin rahan tarpeen. Tavallisiin pankkeihin verrattuna Lainalaitoksen kautta voit saada Joustoluottoa aina 500 eurosta 50 000 euroon asti. Nimelliskorko on 4,5-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Voit täyttää lainahakemuksesi kätevästi netissä ja saat monelta pankilta vastauksen samanaikaisesti, jolloin voit vertailla lainaanopeasti. Parhaassa tapauksessa saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Mitä etuja Lainalaitoksen kautta voi saada?

Jos vertailet lainoja Lainalaitoksen sivuston kautta, saat tarjouksia monelta taholta samaan aikaan. Tämä tarkoittaa sitä että saat enemmän päätösvaltaa lainasi suhteen. Jotkin Lainalaitoksen kautta haettavat lainat sisältävät myös mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia silloin tällöin.

Kuka voi saada lainaa?

Joustoluottoa voi hakea 21 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Tarvitset puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset hakeaksesi lainaa Lainalaitoksen kautta. Hakijan tulee olla asunut Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään 12 kuukauden ajan.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Lainaa netistä 500-50 000€. Nopea, luotettava ja turvallinen lainanhakuprosessi. Valitse monesta tarjouksesta mieleisesi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Paljonko saan lainaa ★★★★★ 5
5 1