Hae Lainaa

Lainaa Osamaksulla

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Osamaksu

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Osamaksu mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä. Sen avulla isotkin hankinnat ovat mahdollisia. Yhdistämällä osamaksusi yhdeksi lainaksi säästät selvää rahaa. Anna Lainalaitoksen hoitaa yhdistely puolestasi!

Mikä on osamaksu?

Osamaksu on kauppatapa, joka mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä. Osamaksulla saat maksuaikaa ostoksillesi, joten sen avulla suuretkin hankinnat ovat mahdollisia. Onko sinulla useita osamaksulla tehtyjä hankintoja? Oletko esimerkiksi maksamassa matkaa osamaksulla? Tuleeko laskuja ovista ja ikkunoista? Älä enää kärsi tuhottoman suuresta laskupinosta, vaan anna Lainalaitoksen yhdistää osamaksut puolestasi. Voit valita maksuajan itse 6-180 kuukauden väliltä ja maksat minimilyhennykset joka kuukausi. Näin säästät selvää rahaa!

  • Osamaksu mahdollistaa kalliit hankinnat.
  • Osamaksu antaa sinun maksaa erissä.
  • Osamaksulla toteutat arjen unelmia

Osamaksu sopii moneen tilanteeseen

Osamaksu voi tulla tarpeen moneen arjen tilanteeseen: kodinkoneet hajoavat eikä tilillä ole rahaa tai autoon tulee kallis korjaus, jonka maksaminen kerralla olisi mahdotonta. Osamaksulla maksaminen antaa joustoa arkeen, kun tilillä ei tarvitse makuuttaa vararahastoa arjen yllättävien menojen varalle. Sillä voi maksaa vaikkapa tärkeitä elektroniikkahankintoja, kuten matkapuhelimia ja televisioita. Se sopii käytettäväksi myös lasten urheiluharrastukseen liittyvien hankintojen maksamiseen tai suurempiin hankintoihin, joihin autokin lukeutuu.

Miten osamaksu toimii?

Osamaksu tarkoittaa ostosten maksamista erissä sovitun suuruisina ja sovitun aikataulun mukaisina. Osamaksukaupassa hankinnan omistajuus siirtyy ostajalle vasta siinä vaiheessa, kun kaikki erät on maksettu. Se sopii kaikille täysi-ikäisille, mutta alaikäinen ei voi ostaa osamaksulla. Erien suuruus ja maksuaikataulu riippuvat siitä, mistä hankinnan tekee ts. kuka lainan antaa. Osamaksukaupassa hankintojen todelliset vuosikorot ovat usein noin 30 prosenttia tai jopa paljon enemmänkin.

Osamaksut kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi

Osamaksukauppoja voi tehdä niin perinteisissä kivijalkakaupoissa kuin netin kautta hankintoja tehtäessä. Osamaksu mahdollistaa hankintojen maksamisen itselle sopivissa erissä, mutta kauppaan sisältyvä todellinen vuosikorko on usein varsin suuri. Etenkin jos osamaksulla tehtyjä hankintoja on useita, saattavat kuukausittainen laskupino ja etenkin korot olla huimat. Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ja anna Lainalaitoksen hoitaa osamaksujen yhdistely puolestasi. Osamaksujen yhdistely toimii kuten yleensäkin.velkojen yhdistäminen. Kun yhdistät kaikki lainat yhteen kätevästi, huomaat nopeasti, että sinulla jää rahaa muuhunkin elämiseen, kun et enää maksa ylimääräisistä osamaksuihin liittyvistä kuukausikuluista. Yhdistämällä osamaksut yhdeksi lainaksi, saat maksuaikaa 6-180 kuukautta ja samalla vähennät kuukausittaista laskupinoasi.

Osamaksu – miten osamaksu maksetaan takaisin?

Osamaksu on näppärä tapata rahoittaa arjen yllättäviä menoja ja tehdä suuria hankintoja. Sillä voi maksaa niin lomamatkat, jolloin et tarvitse erillistä lomaluottoa, kuin yksityiset sairaanhoitomaksutkin. Lainanmyöntäjät mitoittavat kuukausittain maksettavan maksuerän osin maksettavan summan ja osin myös sinun toiveidesi mukaan. Ota huomioon, että sinun tulee sitoutua maksamaan osamaksuhankinnan luotto takaisin sovitun suunnitelman puitteissa. Muista myös, että ostostesi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut viimeisenkin maksuerän. Hankinnasta riippuen osamaksunhankinnan laina-aika saattaa vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Todellinen vuosikorko osamaksukaupoissa on usein korkea. Ota kaikki tämä huomioon tehdessäsi hankintoja osamaksulla.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €