Hae Lainaa

Mistä rahaa

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Mistä rahaa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Mistä rahaa, kun äkillinen menoerä yllättää? Nykyään lainaa saa helposti netissä. Lainalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi ilmaiseksi. Täytä hakemus ja valitse itsellesi sopivin laina!

Mistä rahaa nopeasti?

Kun tili on tyhjä, päässä pyörii usein vain yksi kysymys: mistä rahaa nopeasti? Onneksi pikalainaa saa nykyään helposti ihan vain netistä hakemalla. Jokaisen eteen tulee joskus tilanne, jolloin rahat ovat loppu ja suurempi menoerä yllättää. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi kodinkoneiden rikkoutumiset, auton huolto tai vaikka hajonnut vesiputki kylpyhuoneessa. Hakemalla netistä lainaa, saat asiat hoidettua nopeasti kuntoon, vaikka sinulla ei olisikaan tuhansien eurojen säästöjä tililläsi.

  • Netistä saat lainaa nopeasti
  • Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi useita lainatarjouksia
  • Saat lainatarjouksen vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä

Milloin kannattaa lainata rahaa?

Yllättävä rahantarve on varmasti tuttu suurimmalle osalle ihmisiä. Moni miettii lähes päivittäin, mistä rahaa saisi lisää nopeasti. Krooniseen rahantarpeeseen laina ei kuitenkaan ole oikea vaihtoehto, sillä se on aina pystyttävä maksamaan takaisin. Sen sijaan äkilliset ja kertaluonteiset menot, esimerkiksi auton huolto tai vaikka rikkoutunut astianpesukone, ovat hyviä syitä ottaa lainaa. Netistä saa helposti ja nopeasti lainaa erilaisiin tarpeisiin. Lainasummat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Kuka voi lainata rahaa netissä?

Jos pohdit, mistä rahaa saisi uutta pesukonetta tai esimerkiksi WC-remonttia varten, kannattaa kääntyä Lainalaitoksen puoleen. Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkintä estää aina lainan saamisen. Lisäksi tarvitset vakituiset tulot, jotta pystymme varmistumaan siitä, että kykenet maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainahakemuksen täyttämistä varten tarvitset myös jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut palveluumme. Tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen, jotta voimme välittää sinulle parhaat lainatarjoukset.

Kuinka lainaa haetaan?

Mistä rahaa yllättävään tarpeisiin? Netistä tietysti! Voit hakea lainaa 500 – 50 000 euroa helposti Lainalaitoksen verkkosivuilla. Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää luottohakemus. Hakemuksessa kysytään perustietoja elämäntilanteestasi. Tässä kohtaa voit myös määritellä tarvitsemasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Kun haet lainaa kauttamme, et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia. Kun olet jättänyt lainahakemuksen,kilpailutamme puolestasi eri pankkien lainatarjoukset. Välitämme parhaat tarjoukset sinulle sähköpostiin vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen sinun täytyy vielä allekirjoittaa lainasopimus luotonantajan verkkopalvelussa. Kun sopimus on allekirjoitettu, on laina nostettavissa tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo samana päivänä, mutta toisinaan rahansiirrossa kestää muutama päivä.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Kun mietit, mistä lainaa saisi nopeasti, on hyvä muistaa, että laina on aina maksettava takaisin. Useimmiten lainaa lyhennetään kuukausittain. Minimilyhennyksen suuruus riippuu tietysti lainasummasta ja sen suuruudesta. Myös valitsemallasi maksuajalla on vaikutusta siihen, kuinka suuria summia joudut kuukausittain maksamaan. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä suuremman summan maksat kuukaudessa. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti, joudut maksamaan vähemmän korkoja. Jotkut pankit myös lisäävät lainaan erillisiä käsittelykuluja. Näiden suuruuden voit tarkistaa lainasopimuksestasi. Monet luotonantajat tarjoavat myös mahdollisuutta lyhennysvapaaseen kuukauteen. Näin saat liikkumavaraa talouteesi.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Mistä rahaa ★★★★★ 5
5 1