Hae Lainaa

Matka Osamaksulla

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Matka osamaksulla

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Niin pienen kuin isommankin matkan rahoittaminen onnistuu nopeasti ja edullisesti osamaksulla! Voit jakaa reissusi kustannukset usealle kuukaudelle ja maksaa pienempiä eriä.

Matka osamaksulla – näin haet joustoluottoa

Kun loman suunnittelu tulee ajankohtaiseksi, kannattaa harkita matkan varaamista osamaksulla, jolloin ylimääräistä rahaa jää itse matkakohteessa käytettäväksi. Matkabudjetti saattaa myös vahingossa reissussa ylittyä ja kukkaron nyörien kiristäminen voi pilata koko loman, jolloin matka osamaksulla olisi ollut järkevä vaihtoehto. Joustoluotto sopii mainiosti koko matkan maksamiseen osamaksulla. Lainalaitoksen kautta haet kerralla lainatarjouksia useammasta paikkaa, joten voit varmistua itsellesi parhaista lainaehdoista sekä sopivimmista kuukausieristä ja varmistua mikä matka osamaksulla sopii budjettiisi parhaiten. Vertaile lainoja vaikka heti.

Lomalla voi tietenkin jäädä myös kotiin, mutta kyllä matkustaminen rentouttaa ja tarjoaa uusia elämyksiä aivan eri mittakaavassa. Ei ole väliä, haluatko matkustaa yksin, kaksin vai koko perheen voimin. Kaikenlaisten matkojen suunnitteluun voit hakea joustoluottoa vetoavuksi. Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada ensimmäisen tarjouksen jo sekunneissa! Kun hyväksyt tarjouksen, rahat ovat todennäköisesti tililläsi jo saman päivän aikana.

Varaa matka osamaksulla edullisesti

Matkanjärjestävät harvoin tarjoavat osamaksuvaihtoehtoa varauksiinsa, vaan koko matka on maksettava kerralla. Vakuudettoman kulutusluotonavulla on kuitenkin mahdollista tehdä varaus ja maksaa se osamaksulla. Vaikka osamaksuvaihtoehto olisikin tarjolla matkanjärjestäjän puolelta, kannattaa ehtoja silti vertailla saadakseen mahdollisimman halvan lainan. Joustoluoton todellinen vuosikorko vaihtelee riippuen lainan tarjoajasta 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Joustolimiitin suuruudesta huolimatta korkoa maksat vain siltä määrältä, minkä olet luottoa nostanut.

Miksi varata matka osamaksulla?

Jo ennen matkan varaamista voit hakea lainapäätöksen lainayhtiöltä. Näin voit maksaa kaikki liikkumiseen ja yöpymiseen liittyvät maksut jo etukäteen luotolla. Tästä seuraa tietenkin se, että käyttöösi jää enemmän rahaa varsinaiseen matkakohteeseen. Itse luoton maksamista tarvitsee näin miettiä vasta, kun olet saapunut takaisin kotiin. Osa lainojen tarjoajista myöntää maksuvapaita kuukausia, jolloin lainasta ei tarvitse maksaa kuin korkoa ja muita kuluja. Pystyt itse vaikuttamaan useimpien joustoluottojen takaisinmaksuaikoihin ja kuukausieriin, jolloin lainan takaisinmaksu ei aiheuta henkilökohtaiseen talouteesi hankaluuksia.

Joustoluotolla maailman ympäri tai viikonloppureissulle

Lainalaitoksen kautta voit hakea lainatarjouksia 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Ei siis ole väliä, onko haaveissasi viikonloppu Berliinissä vai matka maailman ympäri, reissuluotto hoitaa rahoituksen. Koska joustoluotolla voit itse valita nostamiesi erien summan, saat joustavuutta lompakkoon myös matkakohteessa. Luottoa voit nostaa tilillesi mihin kellonaikaan tahansa ilman uutta hakemusta.

Hae joustoluottoa ilman vakuuksia ja matkusta osamaksulla

Parhaimman joustoluoton saamisesta on tehty todella helppoa. Lainalaitoksen hakemuksen kautta voit saada yhdellä hakemuksella useita pikavipin tyylisiä lainatarjouksia mutta paremmilla koroilla, joista valita itsellesi sopivimman. Riippuen lainantarjoajasta, sinulta saatetaan pyytää lisäselvityksiä maksukyvystäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa joko palkkakuitteja tai veropäätöstä. Kun kaikki on kunnossa, rahat voi saada tilille jo saman päivän aikana!

Joustoluoton hakemiseen sinulta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Lisäksi sinun on oltava asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Joustoluoton hakemisprosessissa tarvitset toimivia nettipankkitunnuksia, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Matkan voi maksaa myös osamaksulla. Yhdellä reissuluottohakemuksella saat monta lainatarjousta saman tien ja pääset varaamaan unelmiesi lomaa vaikka tänään.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Matka osamaksulla ★★★★★ 5
5 1