Hae Lainaa

Lainaneuvottelu

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Lainaneuvottelu

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainaneuvottelu kannattaa hoitaa vertailemalla luottoja netissä. Vertaile lainoja Lainalaitoksen avulla.

Netissä lainaneuvottelu helpottuu

Lainaneuvottelu verkossa nopeuttaa ja helpottaa lainan hakemista. Lainaneuvottelun ei tarvitse viedä aikaa ja vaivaa, kuten perinteisissä pankeissa. Mitä nopeampi lainaneuvottelu, sitä nopeammin saat tarvitsemasi lainan tilillesi!

Mikä on lainaneuvottelu?

Lainaneuvottelu on lainanantajan ja asiakkaan välinen neuvottelutilanne, jossa käydään läpi asiakkaan taloudellinen tilanne sekä maksukyky. Neuvottelussa sovitaan lainan määrästä, sen koroista sekä muista kuluista. Perinteisesti lainaneuvotteluun on tullut varata etukäteen aika pankista ja varattava pahimmillaan puoli päivää asian hoitamiseen. Onneksi nykyisin lainaneuvottelun voi hoitaa verkossa!

Lainaneuvottelu juuri siellä, missä sinäkin

Kivijalkapankkien ongelma on se, että niiden aukioloajat ovat erittäin rajalliset. Tämä tarkoittaa siis sitä, että lainaneuvottelua varten joutuu usein pyytämään vapaata töistä. Lainalaitoksen lainaneuvottelu sen sijaan tapahtuu juuri siellä, missä se sinulle parhaiten sopii – kellonaikaan katsomatta. Lainaneuvottelun voi siis hoitaa tietokoneella tai puhelimella, olit sitten kotisohvalla tai kahvitauolla. Lainan kilpailutus Lainalaitoksen kautta on turvallista ja nopeaa.

Miten lainaneuvottelu netissä hoituu?

Lainalaitoksen lainaneuvottelu alkaa siitä, kun täytät sähköisen lainahakemuksen. Hakemukseen tulee merkitä haettavan lainan määrä sekä haluttu takaisinmaksuaika. Lisäksi hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä kuukausitulojasi. Tällä yhdellä lainaneuvottelulla neuvottelet kerralla useamman lainantarjoajan kanssa. Kun hakemus on lähetetty, voi lainatarjouksia tulla jopa minuuteissa. Sinulla on siis mahdollisuus vertailla useampaa lainatarjousta ennen hyväksymistä. Kun olet saanut mieleisesi lainatarjouksen, teet sopimuksen lainantarjoajan kanssa ja voit saada lainaa nopeasti tilillesi. Pelkkä hakemus ei sido sinua mihinkään ja allekirjoittamisenkin jälkeen takaa laki 14 päivän katumusajan. Näin nopeaa ja helppoa lainaneuvottelu voi olla!

Miksi valita Lainalaitos?

Lainalaitos on turvallinen ja helppokäyttöinen lainapalvelu, jonka kautta on mahdollista saada useita tarjouksia eri pankeilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä. Tämä nopeuttaa ja helpottaa lainanhakuprosessia, kun yhdellä hakemuksella voi saada useita tarjouksia. Näistä voit sitten vapaasti valita itsellesi sopivimman ilman, että sinun täytyy hakea jokaiselta lainantarjoajalta tarjousta erikseen. Lainalaitoksen palvelun käyttäminen säästää ajan lisäksi myös rahaa. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista ja useamman pankin kilpailuttaminen luo tilanteen, jossa sinun asiakkuudestasi kilpaillaan. Näin sinun ei tarvitse suostua mihin tahansa ehtoihin, joita sinulle esitetään. Kulutusluoton lisäksi voit hakea Lainalaitoksen kautta lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tämä on usein järkevää tilanteessa, jossa sinulla on useita pieniä lainoja. Kun nämä lainat kootaan yhden lainan alle, säästyy lainojen kuukausikuluissa ja takaisinmaksu selkiytyy. Lainahakemukseen voi merkitä, että olet hakemassa lainojesi yhdistämistä, jotta lainantarjoavat tietävät, että et ole hakemassa uutta lainaa.

Lainaneuvottelu parhailla ehdoilla

Kuten aiemmin on mainittu, useiden lainojen hakeminen yhdellä hakemuksella kannattaa. Lainalaitoksen kautta on mahdollista hakea lainaa 40 000 euroon asti 6 – 120 kuukauden laina-ajalla. Eri lainantarjoajien ehdot vaihtelevat, mutta Lainalaitoksen palvelun käyttäjän on oltava vähintään 21-vuotias ja hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa. Kaikki lainantarjoajat vaativat, että hakijan luottotietojen on oltava moitteettomat. Lainalaitoksen kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5 % – 49,9 % välillä.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella, lainaneuvottelu on nopeaa ja turvallista. Lainalaitos vertaa luottoja puolestasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Lainaneuvottelu ★★★★★ 5
5 1