Hae Lainaa

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Se kuinka paljon lainaa voit saada vaihtelee hakijakohtaisesti. Lue paljonko lainaa juuri sinä voit saada Lainalaitoksen kautta lainatarjouksia vertailemalla.

Kuinka paljon lainaa voin saada netistä?

Lainan tarve vaihtelee suuresti sen perusteella, oletko ostamassa ensimmäistä asuntoasi, uutta autoa tai ostamassa lyhyttä lomamatkaa. Jotkut käyttävät netistä haettavaa lainaa jakamaan esimerkiksi joulun vietosta kertyviä kustannuksia tasaisesti useammalle kuukaudelle. Lainaa haetaan netistä etenkin silloin kun säästäminen ei ole käytännöllinen vaihtoehto. Monet meistä ajattelee yllättävän rahantarpeen ilmestyessä: “kuinka paljon lainaa voin saada?”.

Ennen kuin mietit kuinka paljon voit saada lainaa, sinun kannattaa lähestyä asiaa eri näkökulmasta. On hyvä kartoittaa ensin kuinka paljon sinun on varaa maksaa lainaasi pois joka kuukausi. Vertaa omia tulojasi pakollisiin menoihin kuten kotitalouslaskuihin, mutta huomioi myös se kuinka paljon sinulla on tapana käyttää vapaa-ajan viettoon. Koska lainaerien takaisinmaksu on pois jostain muusta, laske ensin paljonko rahaa tarvitset elämiseen. Kun olet ehtinyt suorittaa muutaman laskutoimituksen, sinulla on jo paljon realistisempi käsitys siitä, millaisen lainan voit hakea itsellesi. Myös lainaa tarjoavat yhtiöt tekevät hakemuksesi ja profiilisi perusteella riskirkartoituksen ja jos he katsovat sinun hakevan sellaista lainaa jota sinulla ei ole kenties varaa maksaa takaisin, lainahakemuksesi saatetaan hylätä tai siihen lisätään isompi korko. Lainalaitoksen kautta saat monta lainatarjousta yhdellä kertaa.

Kuinka paljon lainaa voin saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Mahdollisen lainan määrä riippuu sekä omasta maksukyvystäsi, hakemasi lainan summasta kuin myös lainanantajan eli pankin tai rahoitusyhtiön omista ehdoista. Pankit eivät kaikki siis noudata samaa kaavaa lainoja käsitellessään. Lainasi määrään vaikuttaa tulot, velat ja mahdollisesti myös vakuudet ja takaajat sekä asiakkuussuhteesi kesto kyseisen pankin tai rahoitusyrityksen asiakkaana. On myös mahdollista saada lainaa netistä ilman takaajia ja vakuuksia. Yksi lainatarjouksia vertaileva sivusto, Lainalaitos, välittää lainahakemuksesi usealle, jopa yli kymmenelle pankille ja rahoitusyhtiölle. Yhteistä näiltä tahoilta saatavissa lainoissa on se että Lainalaitoksen hakemuksella saamaasi lainaa varten ei tarvitse toimittaa lainkaan vakuuksia tai takaajia. Lainalaitoksen esittelemien lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 4,5% ja 49,9% välillä ja ovat henkilökohtaisia. Mikäli säännölliset tulosi, maksukykysi ja luottotietosi ovat hyvässä terässä, voit saada Lainalaitoksen kautta luottoa 500 euron ja 50 000 euron väliltä.

Lainalaitoksen ehdot lainan hakijalle

Voit jättää lainahakemuksen Lainalaitoksen sivuston kautta vaikka saman tien, kunhan täytät muutaman ehdon. Ensinnäkin sinun tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt ja sinun on tullut asua vakituisesti Suomessa viimeisten 12 kuukauden ajan. Tarvitset lisäksi puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Kun hakemustasi käsitellään, lainan tarjoaja tarkistaa luottotietosi, joiden tulee olla kunnossa jotta voit saada luottoa Lainalaitoksen kautta.

Miksi hakea joustoluottoa Lainalaitoksen kautta

Mietitkö kuinka paljon lainaa voit saada? Lainalaitoksen kautta haettavaa lainaa hakiessasi voit saada etuja jotka tuovat joustoa arkeesi. Saat yhdellä kertaa useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä kun täytät lainahakemuksen Lainalaitoksen sivustolla. Osa lainantarjoajista tarjoaa myös luottoja joiden maksuaikatauluun saa tahtoessaan maksuvapaita kuukausia. Parhaimmillaan saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun mietit “kuinka paljon lainaa voin saada?”, kilpailuta lainat netissä ja valitse itsellesi paras korko.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Kuinka paljon lainaa voin saada ★★★★★ 5
5 1