Hae Lainaa

Kaikki Lainat Yhteen

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Kaikki lainat yhteen kätevästi

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Jos haluat säästää sekä aikaa että rahaa, lainojen yhdistäminen saattaa olla paras ratkaisu. Usean pienen lainan yhdistäminen yhden lainan alle säästää käsittelykustannuksissa ja yhden lainan lyhentäminen on vaivattomampaa.

Kaikki lainat yhteen kätevästi yhden Lainalaitoksen joustoluoton alle

Kaikkien pienten lainojen yhdistäminen yhden lainan alle on yleensä kannattavaa, koska silloin lainasta kertyy vain yhdet kulut. Sinun on huomattavasti helpompi suunnitella taloudenpitoasi ja seurata lainan lyhennysten tilannetta kun maksat vain yhtä lainaa. Jos sinulla on monta pientä lainaa kerralla, sinun kannattaa laskea ensin näiden lainojen kaikki kulut yhteen. Jos näyttää siltä että maksat useasta tilin avauksesta, tilinhoitopalkkiosta ja muista maksuista erikseen, lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi kannattaa harkita. Tämän lisäksi yhden lainan lyhentämisestä syntynyt ajan säästö on toinen yhdistämisestä syntyvä hyöty. Kuukausittain saatat vastaanottaa useamman laskun, joiden eräpäivät vaihtelevat lainakohtaisesti. Jos unohdat yhden eräpäivän, muistutusmaksujen kulut lähtevät heti nousuun. Jos yhdistät kaikki lainat yhdeksi lainaksi, säästät varmasti aikaasi ja myös rahaa, kunhan valitset ison lainasi oikeasta paikasta itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla. Mitä joustoluotto tarkoittaa? Lue lisää joustoluotoista täältä.

Yhdistä kaikki lainat joustoluotoksi

Kun yhdistät lainasi Lainalaitoksen lainatarjousten avulla joustolainaksi, sinulla on hoidettavanasi ainoastaan yksi laina, jonka takaisinmaksuehdot saattavat olla aiempia lainojasi joustavampia. Jotkin lainanantajat tarjoavat asiakkailleen esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia, joiden aikana asiakkaan ei tarvitse lyhentää lainaansa. Silloin maksettavaksi jää ainoastaan korot ja kulut ja saat lisää joustoa talouteesi. Yhden lainan lyhentäminen usean pikkulainan sijasta auttaa sinua suunnittelemaan omaa talouttasi huomattavasti helpommin. Kaikki lainat eivät kuitenkaan salli maksuvapaita kuukausia. Koska elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita joita ei pysty aina ennakoimaan, sinun kannattaa valita itsellesi lainantarjoaja joka pystyy tukemaan sinua näissä muuttuvissa tilanteissa.

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada edullisella korolla, jos yhdistän kaikki lainat?

Lainalaitoksen kautta luottoa hakiessasi voit kätevästi yhdistää kaikki lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainalaitoksen kautta voit saada lainaa 500-50 000 euroa. Sinun on mahdollista yhdistää useita pieniä lainoja tai kaksi hieman isompaa lainaa yhteen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että sinun tarvitsee maksaa kuluja enää yhdestä lainasta. Lainalaitoksen kautta hankittavien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa sitä että lainat saattavat olla tämän hetkisiä lainojasi edullisempia. Lue lisää siitä kuinka paljon voi lainata täältä.

Lainan hakeminen on nopeaa ja turvallista

Lainanhakuprosessi Lainalaitoksen kautta on luotettava ja nopea. Usean lainatarjouksen saaminen kerralla ei vie paljon aikaa. Voit täyttää lainahakemuksen nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti netissä. Aikaa hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja saat päätöksen lainahakemukseesi saman tien. Voit nostaa rahat ulos heti kun omat tulo- ja verotustietosi sekä luottorekisterisi on tarkistettu. Parhaimillaan voit saada rahat käyttöösi jo saman päivän aikana. Lainalaitoksen kautta haettaviin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tästä syystä lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa.

Kuka voi saada lainaa Lainalaitoksen kautta?

Sinun tulee olla vähintään 21 vuotias. Olet asunut vakituisesti Suomessa vähintään 12 kuukauden ajan ja tulosi on säännölliset. Tähän kelpaavat esimerkiksi palkka- tai eläketulot. Lisäksi luottotiedoistasi ei löydy merkintää.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun liität kaikki lainat yhteen, säästät kustannuksissasi ja lainan hoitaminen on vaivattomampaa. Saat kerralla useita lainatarjouksia.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Kaikki lainat yhteen kätevästi ★★★★★ 5
5 1