Hae Lainaa

Efektiivinen korko

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Efektiivinen korko

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Kun haet lainaa Lainalaitokselta, näet lainasi kokonaiskulut ja -korot. Efektiivinen korko on yksi koroista, johon on hyvä kiinnittää huomiota lainaa hakiessa.

Mikä efektiivinen korko on?

Efektiivinen korko eli sisäinen korko on lainan todella lopulta maksettu korko. Se on siis lopullinen hinta, jonka lainanottaja maksaa ottamastaan luotostaan. Siihen huomioidaan mukaan erilaiset todellista korkoa lisäävät ja vähentävät tekijät, eli se on enemmän kuin pelkkä nimelliskorko. Esimerkiksi lainan järjestelypalkkiot, laskutuskustannukset ja muut lainanottajan maksettaviksi tulevat maksut vaikuttavat todellisen vuosikoron muodostumiseen. Tämä korko ei ole aikajaksosidonnainen, vaan pikemminkin tekijäsidonnainen.

  • Todellinen vuosikorko kertoo lainan oikean hinnan
  • Huomioi korkoa korolle -ilmiön
  • Korko jää pieneksi, kun maksat lainan ajallaan

Efektiivinen korko sopii parhaiten lyhyille lainajaksoille

Efektiivinen korko voi nousta hyvinkin korkeaksi. Lopullinen summa riippuu lainan kokonaissummasta, maksujen suuruudesta ja lainan takaisinmaksuajasta. Se ottaa huomioon myös korkoa korolle -vaikutuksen, joka jää usein huomaamatta. Esimerkiksi sadan euron lainalle 10 prosentin korko on 10 euroa. Seuraavalla korkojaksolla korko lasketaan alkuperäisen lainasumman ja kertyneen koron päälle (100+10=110 euroa), jolloin korko on 11 euroa. Korko siis voi kasvaa nopeasti suureksi. Parasta on siis maksaa laina mahdollisimman nopeasti takaisin.

Voinko hakea lainaa Lainalaitoksen kautta?

Mikäli tarvitset rahaa esimerkiksi lomamatkaa tai kodin remonttia varten, laina on usein hyvä ratkaisu. Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli olet kirjoilla Suomessa, vähintään 21-vuotias ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Pääsääntöisesti edellytämme sitä, että luottotiedot ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkintä ei kuitenkaan välttämättä estä lainan saantia, mutta se rajoittaa lainan enimmäismäärän 10 000 euroon. Efektiivinen korko on hyvä ottaa huomioon, kun pohdit lainan takaisinmaksua.

Hakemuksesi käsittely on nopeaa

Lainalaitoksella lainanhakuprosessi alkaa, kun otat yhteyttä meihin verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta. Lomakkeeseen täytetään lainaa koskevat tiedot (määrä, käyttötarkoitus, laina-aika) sekä henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystiedot, henkilötunnus ja tulojesi määrä ennen veroja. Voit myös yhdistää vanhoja lainojasi ja säästää täten huomattavia summia. Vastauksen yhteydenottoosi saat yleensä hyvin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen pääset vertailemaan pankeilta ja luottolaitoksilta saamiasi lainatarjouksia. Valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto, huomioi myös efektiivinen korko, ja laina maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilillesi jopa samana päivänä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hakuprosessi on täysin maksuton!

Säästä rahaa ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto

Mikäli täytät yllä mainitut ehdot lainan hakemiselle, voit ottaa yhteyttä meihin kaikissa uusia lainoja tai lainojen yhdistämistä koskevissa asioissa. Luottolaitokset mainostavat usein lainan nimelliskorkoa, mutta jättävät monet lainanottajan maksettavaksi jäävät kulut mainitsematta. Efektiivinen korko ottaa huomioon lainan todelliset kulut. Lainalaitoksen kautta haetuilla lainoilla on 6-180 kuukauden laina-aika, ja lainaa voit ottaa tarpeidesi mukaan jopa 10 000 euroa. Todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta on tavallisesti 4,5-49,99 %. Kauttamme haettu laina on järkevä vaihtoehto korkeakorkoisille pikavipeille. Lainalaitos hoitaa aikaa vievän pankkien ja rahalaitosten välisen vertailun puolestasi. Anna meidän auttaa!

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Efektiivinen korko ★★★★★ 5
5 1