Hae Lainaa

Edullinen Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pienet kuukausierät takaavat stressittömän lainan takaisinmaksun. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on osa huolellista taloutesi suunnittelua. Lainalaitoksen kautta löydät parhaimmat lainat pitkällä maksuajalla yhdellä hakemuksella.

Edullinen laina pitkällä maksuajalla Lainalaitokselta

Voiko edullinen laina ilman vakuuksia onnistua ilman takaajia? Kyllä voi. Lainalaitos on lainanvälittäjä jonka kautta voit hakea edullisin vakuudeton laina 500 eurosta 50 000 euroon asti useasta paikasta yhdellä hakemuksella. Lainan takaisinmaksuajasta voit päättää itse jo hakemusta lähettäessäsi. Lainalaitoksen kautta haettavissa joustoluotoissa maksimilaina-aika on 15 vuotta, joten tarvittaessa voit saada lainaa hyvinkin pienillä kuukausierillä.  Lainalaitokselta saat lainaa nopeasti ja turvallisesti.

Edullinen laina ilman vakuuksia

Lainalaitoksen kautta haettavissa lainoissa todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä. Varsinkin pitkällä maksuajalla on tärkeää vertailla eri lainojen kuluja keskenään. Lainalaitos tekee tästä helppoa toimimalla välikätenä sinun ja useiden lainanantajien välillä, jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi hakemalla lainaa jokaisesta paikasta erikseen. Saat edullisin laina ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti.

Edullisin laina pitkällä maksuajalla

Maksuaikojen vaihtelee paljon eri lainapalvelujen kesken. Lainalaitoksen hakemuksella voit hakea korkeintaan 180 kuukauden laina-aikaa. Joustoluottojen ja kulutusluottojen laina-aika on tavallisimmin vuodesta kymmeneen vuoteen, keskimääräisen laina-ajan ollessa noin viisi vuotta. Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy nopeasti lainalaskurin avulla.

Kun otat joustoluoton, sinulle myönnetään limiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi valitsemissasi erissä. Maksat siis takaisin luottoa vain siltä määrältä, jonka olet luottoa nostanut. Myös korot määräytyvät vain nostetulta summalta. Kun olet maksanut joustoluottoa takaisin, on sama summa jälleen mukana limiitissäsi ja voit nostaa sen aina vain uudelleen ja uudelleen. Näin joustoluotto toimii luottokortin tavoin. Joustoluotto on siten jatkuva luotto pitkällä maksuajalla.

Mistä Edullista lainaa pankista

Lainalaitoksen palvelun käyttäminen on niin helppoa, ettei sinun tarvitse edes poistua koneesi äärestä. Vertaile lainoja heti netissä, voit täyttää lainahakemuksen milloin vain ja missä vain, kellonaikaan tai viikonpäivään katsomatta. Tarvitset siihen ainoastaan toimivan nettiyhteyden, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi sinulla on oltava nettipankkitunnukset lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Täytä hakemukseen henkilötietosi sekä hakemasi lainan suuruus ja laina-aika. Saat heti lainatarjouksia usealta lainayhtiöltä, jos hakemuksesi on hyväksytty. Kilpailuta laina, valitse tarjouksista itsellesi sopivin ja allekirjoitettava lainasopimus. Rahat ovat tililläsi aikaisintaan jo samana päivänä. Tästä ei lainan hakeminen helpommaksi muutu!

Mistä edullinen laina

Lainalaitoksen palvelua voit käyttää, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 12 kuukautta. Kaikki lainantarjoajat vaativat lisäksi, että luottotietojesi on oltava moitteettomat. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksamisesta ei koidu sinulle tarpeetonta stressiä.

 

3 hyvää syytä edullista lainaa netistä

 

  1. Lainaa edullisesti ja nopeasti heti tilille. Voit nostaa lainaa, maksaa sen takaisin ja nostaa sen uudelleen lainalimiitin puitteissa. Sinun ei tarvitse hakea jokaista erää uudelleen pankista.
  2.  

  3. Edullisin laina korko: Lainalaitoksen laina vertailun kautta haet monesta paikasta lainaa kerralla, joten pystyt varmistumaan siitä, että löydät itsellesi lainan parhaalla korolla.
  4.  

  5. Pitkä maksuaika: Maksuajan puitteissa voit valita itse, haluatko maksaa joustoluottoa takaisin pienissä erissä pidemmän aikaa vaiko koko luoton kerralla pois.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Näin voit minimoida lainasi kustannukset. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on talouden suunnittelun perusta. Kerromme miten minimoit joustoluottosi kustannukset.

 

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Edullinen laina pitkällä maksuajalla ★★★★★ 5
5 1