Hae Lainaa

Yrityslaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Yrityslaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hanki yrityslaina netistä. Lainalaitos.fi vertailee puolestasi parhaimmat lainatarjoukset. Käy nettisivuillamme, tee hakemus ja toinen toistaan parhaimmat lainatarjoukset odottavat sinua. Vastauksia lainahakemukseesi saat nopeasti.

Miten yrityslaina käytännössä toimii?

Mitä yrityslainalla tarkoitetaan? Yrityslainaa voi hakea moniin yrityksen toimintaan liittyviin tarkoituksiin. Yleisimmin lainaa hankitaan edistämään yrityksen kasvua tai silloin, kun työvoimaa tarvitaan lisää. Lainarahalla voi siis tehdä voittoa, mutta jos lainaa otetaan kattamaan yritystoiminnan peruskuluja, ei yrityksen toiminta itsessään ei ole kannattavaa. Menestyvän yrityksen liiketoiminnan pitää olla aina voitollista, mutta lainan avulla on mahdollista selvitä pidemmistä hiljaisista jaksoista. Yrityslaina on oikea vaihtoehto myös silloin, kun yritys perustetaan tai jos olet tekemässä hankintoja osamaksulla.

  • Yrityslaina auttaa, kun yritykselläsi on yllättävää kassavajetta.
  • Yrityslainaa haet helposti ja nopeasti netistä.
  • Yrityslaina on oikea vaihtoehto, kun etsit nopeaa rahoitusta.

Milloin yrityslaina on oikea vaihtoehto?

Kun mietit mistä rahaa, yrityslaina on kätevä ratkaisu, saattamaan yrityksesi talous jälleen kuntoon. Kun haet yrityksellesi lainaa ilman vakuuksia, kannattaa miettiä, minkä suuruisen lainan hakee ja kuinka pitkään lainaa haluaa maksaa. Yrityslainan suuruus voi olla sadoista euroista, jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan lopullinen määrä ja takaisin maksettava lyhennys sekä korko riippuvat yrityksen maksukyvystä. Lainatarjouksia saadessasi muista vertailla luvatun lainan ja koron määrää sekä maksuaikataulua, valitse monista vaihtoehdoista itsellesi se sopivin.

Yrityslaina on tarkoitettu suomalaisille luottokelpoisille yrityksille.

Meille tulleista kysymyksistä yleisimpiä on, voiko maksuhäiriöstä huolimatta saada lainaa? Vastaus on, että emme koskaan vie eteenpäin hakemusta, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Käsittelemme asiakkaan tiedot aina luottamuksellisesti ja luovutamme tiedot vain luottotietoyhtiölle ja kanssamme yhteistyössä toimiville suomalaisille pankeille. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Yrityslaina on menestyvälle yritykselle aina järkevä vaihtoehto. Muistathan liittää lainahakemukseesi sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumeron, josta sinut päivittäin tavoittaa.

Kuinka nopeasti lainaprosessi etenee?

Yrityslaina on helppo hakea vastaamalla lainanantajan tarjoukseen ja hyväksymällä lainalle asetetut ehdot. Jos yritykselläsi on jo olemassa pienempiä lainoja, lainojen ja luottojen yhdistäminen sattaa olla kannattavaa. Yrityksen taloudellinen tilanne ja maksukyky määräävät lainan suuruuden. Voit hakea myös vakuudellista lainaa, joka tarkoittaa, että hakijalla pitää olla omaisuutta tai rahaa, joka toimii lainan vakuutena. Yleensä tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi saada enemmän – yleensä takauksen arvon mukaisesti. Lainanhakuprosessi kestää korkeintaan muutamia päiviä, ja parhaimmassa tapauksessa voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana. Yrityslainan hakeminen on kätevää, ja laina on aina järkevä sijoitus menestyvän yrityksen toimintaan.

Kuinka nopeasti maksan lainan takaisin?

Miten lainalaitoksen palvelu käytännössä toimii? Olemme itsenäinen lainanvälittäjä ja teemme yhteistyötä johtavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Välitämme lainahakemuksesi monille tunnetuille rahoitusyhtiöille ja pankeille, jolloin voit valita itsellesi parhaiten sopivan ja ehdoiltaan edullisimman yrityslainavaihtoehdon. Huomioithan, että voit myös tarvittaessa muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa olemalla yhteydessä luoton myöntäjään. Lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti yrityksen taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Tule meille asiakkaaksi, kun et halua täyttää monia lainahakemuksia useille luotonantajille. Pankit kilpailevat asiakkaista ja pyrkivät luonnollisesti antamaan parhaan mahdollisen lainan ja edullisimman todellisen vuosikoron eli efektiivisen koron jokaiselle hakijalle. Toimi nyt ja laita yrityksesi talous kukoistamaan.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Yrityslaina ★★★★★ 5
5 1