Hae Lainaa

Lainaa heti tilille

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

WC-remontti

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hyvin suunniteltu WC-remontti on puoliksi tehty. Mutta kaakelien, seinäpintojen, lattian eristyksen ja WC-kalusteiden lisäksi huomiota pitää kiinnittää myös remontin rahoitukseen. Mistä saada tarpeeksi budjettia WC-remonttiin?

WC-remontti: mistä saat lainatarjouksia nopeasti ja luotettavasti?

WC-remontin suunnittelu ja sen kustannusten ennalta arviointi saattaa olla haaste etenkin kokemattomalle remontoijalle. Remontin lopullinen rahoituksen tarve ja laajuus riippuvat niin monesta tekijästä että kiinteällä budjetilla projektiin lähtiessä yllätyksiä tulee vastaan melko todennäköisesti. Remontin suunnitteluvaiheessa kartoitetaan ensin WC-tilojen lähtötilanne. Tästä riippuen kartoitetaan mitkä korjaukset ovat välttämättömiä, paljonko materiaalia kylpyhuoneen pinta-ala vaatii, esteettiset mieltymykset sekä se, pystytkö toteuttamaan remontin osittain tai jopa kokonaan itse. Ammattimiesten käyttäminen WC-remontin suunnittelussa ja toteutuksessa saattaa säästää rakennusvirheiltä joiden korjaamisen kustantaminen jälkikäteen saattaa olla kallista lystiä. Vaikka huolellisesti suunnittelemalla pääset varmasti pitkälle, remontin varsinaiset kustannukset tulevat kuitenkin esiin vasta toteutusvaiheessa ja budjetin loppuessa on vaikea enää perääntyä jos posliinikalusteet eivät ole vielä paikoillaan. Vertaile remonttilainoja nyt.

Mitä WC-remontti maksaa?

WC-remontin sunnittelussa kannattaa ottaa huomiota alkutilanteeseen sekä lopulliseen päämäärään. Koeta muodostaa mahdollisimman rehellinen käsitys remontin tarpeesta. Tämä arvio voi olla omasi tai taloyhtiön kartoituksen yhteydessä saatu arvio. Voit yhtä hyvin teettää selvityksen myös ulkopuolisilla asiantuntijoilla. Kun selvität tulevan kylpyhuoneremonttisi laajuutta, kiinnitä huomiosi ainakin seuraaviin kysymyksiin: pitääkö laatoitukset purkaa ja uusia? Ostatko myös purkutyön urakoitsijalta vai voitko tehdä purun itse? Onko WC-tiloissasi käytetty vahingollista asbestia jonka joutumista hengitysteihin pitää välttää? Pitääkö sinun varautua asbestivaaraan jo purkutöiden yhteydessä? Haluatko pitää vesipisteet paikoillaan vai kannattaisiko niitä siirtää? Onko WC:ssä lattialämmitys tai haluaisitko asentaa itsellesi sellaisen? Millaiset kalusteet haluat ja osaatko kenties itse asentaa ne vai tarvitsetko ammattilaisen apua? Miltä haluat että WC:si näyttää remontin jälkeen? Suunnittele värejä, valoja, kaappeja ja hyllyköitä. Paljonko luotettavan ammattilaisen palkkaaminen tulee kustantamaan sinulle ja osaako joku tuttusi kenties suositella sinulle hyvää tekijää?

Kaikki nämä tärkeät tekijät vaikuttavat WC-remonttisi lopulliseen hintaan. Koko projektin hinta riippuu muun muassa näistä muuttuvista tekijöistä. Projektisi suunnitelmaan on hyvä myös kirjata työt, materiaalit ja aikataulut sekä budjetti yhtenä tärkeimmistä tekijöistä.

Remonttilaina tuo joustoa remonttiin

Vaikka olisitkin varautunut WC-remontin kustannuksiin huolellisesti, työn edetessä saatat silti kohdata uusia haasteita. Silloin on hyvä että budjettisi ei ollut liian tiukka. Lainalaitoksen kautta haettava joustoluotto on nopea ja turvallinen rahoitusratkaisu, joka tuo joustoa yllättäviin tilanteisiin. Joustoluotto on luotettava remonttilaina joka saattaa parhaimmillaan auttaa remontoijaa tukalista tilanteista eteenpäin.

Lainalaitos on rahoituslaitos jonka kautta haettavat joustoluotot ovat kulutusluottoja joista voi nostaa kerralla vain sillä hetkellä tarvitsemansa määrän. Loput luottolimiitistäsi voit jättää odottamaan uutta rahantarvetta. Myönnetystä mutta nostamattomasta joustoluotosta et maksa korkoja, ellet siirrä rahoja käyttöösi.

Joustoluotolla varmuutta WC-remonttiin

Jos haet joustoluottoa WC-remontin varalle lainanvälittäjän kautta, selviät yllättävistä tilanteista nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea joustoluottoa jos olet täyttänyt 21 vuotta, sinulta ei löydy luottotietomerkintää, olet asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen jonne vastaanotat useita lainatarjouksia yhdellä kertaa.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Vertaile remonttilainoja Lainalaitoksen laskurin avulla. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta etkä tarvitse takaajia tai vakuuksia

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

WC-remontti ★★★★★ 5
5 1