Hae Lainaa

Vippi

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Vippi

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Vippi on helppo keino saada nopeasti rahaa akuuttiin tarpeeseen. Lainaa saa nykyään helposti netistä ja se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailuta sinulle sopiva laina osoitteessa lainalaitos.fi.

Miten vippi toimii?

Vippi on useimmiten alle tuhannen euron rahasumma, jonka saa haettua nopeasti ja helposti netissä ilman vakuuksia tai takaajia. Vippiä otetaan usein akuuttiin rahantarpeeseen, esimerkiksi auton tai kodinkoneen hajotessa. Toisinaan vippiä otetaan myös esimerkiksi opiskelua tai vaikkapa lomamatkaa varten. Kuten sanottua, vipit ovat usein suuruudeltaan varsin pieniä lainoja, jotka maksetaan takaisin nopeasti. Kulutusluottoihin verrattuna vippien korot ovat usein hieman suuremmat, mutta vastaavasti lainasummat ovat pienempiä.

  • Vippiä saat haettua nopeasti ja helposti netissä.
  • Vippi auttaa, kun akuutti rahantarve yllättää.
  • Vipin saa maksettua nopeasti takaisin.

Missä tilanteessa vippi on hyvä ratkaisu?

Vippi on sopiva laina sinulle, jos tarvitse pienen summan rahaa nopeasti. Jos lomakassasi kaipaa kartuttamista tai jos astianpesukoneesi kaipaa päivitystä uudempaan malliin, pikavippi on oikea lainavaihtoehto. Vippiä saa kerralla useimmiten muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Laina on maksettava takaisin nopeasti, muutoin korot saattavat kasvaa huimiksi. Vippiä kannattaakin ottaa ainoastaan silloin, kun olet varma siitä, että takaisinmaksu onnistuu nopealla aikataululla.Oletko ottanut liian monta vippiä? Silloin velkojen yhdistäminen saattaa olla hyvä ratkaisu.

Kuka voi ottaa vippiä?

Vippiä voivat hakea kaikki vähintään 21-vuotiaat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä estää vipin saamisen. Lisäksi sinun on hakemuksessa kyettävä vakuuttamaan lainantarjoaja maksukyvystäsi. Useimmiten tähän riittää se, että sinulla on työpaikka. Vippi on helppo hakea netistä. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, jolla pääset tunnistautumaan palveluumme. Lisäksi sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme välittää sinulle parhaat lainatarjoukset. Vipin hakeminen on helppoa.

Kuinka vippiä haetaan?

Kun olet tullut siihen tulokseen, että vippi on oikea ratkaisu sinulle, on aika jättää hakemus. Täytä lainahakemus osoitteessa lainalaitos.fi ja kilpailutamme sinulle parhaan lainan. Kun olet jättänyt hakemuksesi ja määritellyt sinulle sopivimman lainasumman, Lainalaitos välittää sinulle parhaat lainatarjoukset 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi. Kun olet vastaanottanut lainatarjouksen, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen lainantarjoajan omassa palvelussa. Hyväksyttyäsi lainan ehdot, saat nostettua rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa tämä tapahtuu välittömästi, jolloin saat rahat käyttöösi jo heti saman päivän aikana.

Kuinka vippi maksetaan takaisin?

Vippi on yksi niistä lainoista, jotka kannattaa maksaa pois mahdollisimman pikaisesti. Pieni vippisumma voi korkeiden korkojen vuoksi kasvaa nopeasti hyvinkin suureksi. Siksi vippiä kannattaa lyhentää joka kuukausi niin suurella summalla kuin mahdollista. Pidä kuitenkin huoli, että oma taloutesi pysyy hallinnassa myös silloin, kun lyhennät lainaasi. Älä koskaan ota uutta vippiä edellisen maksamiseen. Usein vippisummat ovat kuitenkin niin pieniä, että takaisinmaksu onnistuu vain muutamassa kuukaudessa tai jopa yhdellä kerralla. Vippisummat vaihtelevat usein sadoista euroista enintään muutamaan tuhanteen euroon. Vaikka summa on pieni, se täytyy kuitenkin aina maksaa takaisin korkojen kera.Lainalaitoksen kautta voit saada halpaa lainaa nopeasti.Helppo laina ilman vakuuksia löytyy kätevästi Lainalaitoksen lainalaskurilla. Mietitkö kuinka paljon voin lainata? Lainalaitoksen hakemuksen täyttämällä voit saada lainaa heti tilille esimerkiksi parista sadasta 5000 euron lainaan20 000 euron lainaan tai jopa 50 000 euroon asti. Jotkut asiakkaamme rahoittavat esimerkiksi venelainaa,remonttilainaa tai reissuluottoa Lainalaitoksen avulla.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €