Hae Lainaa

Vertaislaina

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Vertaislaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Vertaislaina on helppo tapa lainata itselleen sopivilla ehdoilla. Tällainen laina on helpointa kilpailuttaa lainalaitoksella, josta saat parhaan tarjouksen suoraan näkyville

Mitä on vertaislaina?

Vertaislaina on uudehko lainaamisen muoto, vaikka on pohjimmiltaan erittäin perinteinen. Se on lainaa, jota ei myönnä pankki tai muukaan rahoituslaitos, vaan toinen yksityishenkilö. Lainasi on siis toisen yksityishenkilön sijoitus, josta hän itse saa koron verran tuottoa. Tämä mahdollistaa erikoisetkin lainaehdot, kunhan kysyntä ja tarjonta kohtaavat toisensa. Lainamuotona tämänkaltainen laina onkin sinänsä perinteinen ja ikiaikainen, mutta internetin laajemmilla mahdollisuuksilla höystettynä. Lainaan pätevät kuitenkin luonnollisesti samat säännöt kuin kaikkiin muihinkin lainoihin.

  • Vertaislaina tulee toiselta yksityishenkilöltä
  • Mahdollistaa rahoituslaitosten ehdoista poikkeavat ehdot
  • Voi olla helpommin saatavilla kuin pankkilaina

Vertaislaina soveltuu moniin tarpeisiin

Vertaislaina on siitä hyvä lainatyyppi, että niitä löytyy jokaista laatua ja liki kaikkiin mahdollisiin rahantarpeisiin. Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa 1000 euroa5000 euroa15 000 euroa vai tarvitsetko lainaa 20 000 euroa, vertaislaina saattaa sopia sinulle. Tätä lainaa voi käyttää esimerkiksi autolainana, ja silloin se onkin varmasti kulutusluottoa edukkaampi vaihtoehto. Tämän lisäksi kaikenlaisia pikaisia lainoja esimerkiksi kodinkonerikon sattuessa on helposti saatavilla. Erityyppisten mahdollisuuksien kirjo on laaja. Melkein mikä vain onnistuu, kunhan lainanottaja kykenee maksamaan summan takaisin sovitusti ja kaikki etenee muutenkin sovitunlaisesti.

Kuka voi parhaiten hyödyntää vertaislainaa?

Lainatyyppi on siitä erikoinen, että kun kyseessä on toinen yksityishenkilö, voidaan lainalle neuvotella hieman tavallisesta poikkeaviakin ehtoja. Yksityishenkilö ei välttämättä ole niinkään jyrkkä ehtojensa kanssa, ja uudelleenneuvottelu voi olla helpompaa. Kuitenkin tähänkin pätee sama kuin muihinkin lainoihin, eli laina sopii kaikille, jotka se pystyvät maksamaan sovitusti takaisin. Vertaislaina voi olla liki minkä kokoinen tahansa, jolloin mitään tyypillistä tilannetta ei edes ole. Yleisin lainan käyttökohde on remontointi tai auto.

Vertaislainan ottaminen ei poikkea paljoa tavanomaisesta

Vertaislaina on hakuprosessinsa kanssa melko samanlainen kuin perinteinen lainakin, ainoana erona oikeastaan se, että rahan alunperäinen omistaja on yksityishenkilö. Lainan hakeminen tehdään usein tarjousten perusteella kummin päin vain. On mahdollista tarjoutua lainanottajaksi, jolloin lainaajat voivat laittaa tarjouksen lainastaan. Tämä mahdollistaa eksoottisetkin ehdot. Lainatyyppi ei ole siten kovin nopea, mutta usein huomattavasti perinteikästä pikavippiä parempi vaihtoehto. Lainat hoidetaan useimmiten erinäisten lainanvälityspalvelujen kautta, jolloin lainanantaja saa mahdollisesti käyttöönsä perintäapua, jos ongelmia ilmenee ja lainanottaja saa turvaa epärehellisen lainaajan varalta. Lainanvälitys palveleekin molempia osapuolia tasapuolisesti.

Kuinka suuri tai pitkä on vertaislaina?

Vertaislaina on erittäin monipuolinen lainatyyppi, ja se voikin muistuttaa esimerkiksi autolainaa tai perinteistä kulutusluottoa. Ehdot sovitellaan sopiviksi yksityishenkilöiden välillä, ja ne voivat olla käytännössä mitä vain, millä lainanantaja suostuu rahan lainaamaan. Tämä lainatyyppi onkin siten erittäin monipuolinen ja voi olla oikeastaan minkälainen vain. Lainasummat voivat vaihdella parista sadasta useisiin tuhansiin, samoin lainan pituus voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Sopimukset tehdään yksityishenkilöiden välille, jolloin lainanvälittäjän katoaminen markkinoilta ei vaikuta lainaan mitenkään. Tärkeintä on muistaa, että lainan antaja on sijoittaja, joka sijoittaa ottajaan. Hae vertaislainaa netistä. Vertaa kuitenkin lainalaskurin avulla ensin, mistä edullisin joustoluotto löytyy. Kannattaa tutkia mikä lainatyyppi sopii sinulle parhaiten: bullet-lainaFinancer-rahoitus,Freedom-rahoitus , vai tarvitsetko joustavaa lainaa autoon? Edullinen laina pitkällä maksuajallalöytyy Lainalaitoksen kautta.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Vertaislaina ★★★★★ 5
5 1