Pikaluotto

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Uusi pikaluotto

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hae uusi pikaluotto Lainalaitokselta. Se onnistuu ilman takaajia ja vakuuksia. Lainalaitos tarjoaa myös hyvin joustavan takaisinmaksuaikataulun elämäntilanteesi mukaan.

Lainalaitoksen joustava, uusi pikaluotto

Lainalaitoksen joustoluotto on uusi pikaluotto, joka tarjoaa ennennäkemätöntä joustoa sekä luottoa nostettaessa että takaisin maksettaessa. Lainalaitokselta voit hakea 1000 – 50 000 euroa pikaluottoa ilman takaajia tai vakuuksia, tarvitsit sitten reissuluottoaautolainaa, tai bullet-lainaa. Lue lisää Lainalaitoksen lainoista ja täytä sähköinen hakemus vaikka jo tänään.

Lainalaitoksen joustoluotto on uusi pikaluotto, joka joustaa kaikissa elämäntilanteissa

Voit hakea Lainalaitoksen todella joustavaa pikaluottoa vaikka jo tänään sähköisen hakemuksen kautta. Tämä vakuudeton kulutusluotto perustuu luottolimiittiin, jonka sinulle myöntää Lainalaitoksen rahoituskumppani. Voit itse päättää, kuinka paljon kerralla nostat luottoa. Sinun ei siis tarvitse nostaa koko limiittiä yhdellä kerralla. Voit nostaa pikavippiä heti tilille ja jättää osan luotosta myöhempää ajankohtaa varten. Lainalaitos tarjoaa sinulle aina turvallista ja joustavaa vaihtoehtoa. Tällä tavalla maksat korkoa vain nostamallesi summalle oli se sitten 200 euroa tai 2000 euroa. Sinä päätät Lainalaitoksen asiakkaana, mikä on sinulle paras ratkaisu ja mikä sopii elämäntilanteesi parhaiten. Nostokertojen määrää ei ole rajoitettu.

Osa Lainalaitoksen rahoituskumppaneista tarjoaa myös lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksetaan vain korot ja kulut. Lainalaitoksen asiakkaana sinun ei tarvitse lyhentää joustoluottoa joka kuukausi, jollet itse niin halua. Lainalaitos tarjoaa aina hyvin joustavia ratkaisuja. Jos taloutesi on harmaalla pohjalla ja kyseessä on tiukat ajat, voit pitää lyhennysvapaata lainastasi riippuen.

Pikaluotto, jonka voit nostaa uudestaan

Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto. Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että voit tarvittaessa nostaa pikaluottoa uudestaan, kun olet maksanut sen takaisin. Kun maksat luottoa takaisin, takaisin maksettu osuus kasvattaa limiitissäsi jäljellä olevaa summaa.

Kuka voi hakea uuden pikaluoton Lainalaitokselta?

Nän uusi pikaluotto löytyy: täytä lainahakemus Lainalaitoksen sivuilla. Se on todella helppoa, turvallista ja nopeaa! Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 21-vuotias, olet kirjoilla Suomen väestörekisterissä ja sinulla on säännölliset tulot. Lainalaitos tulee myös tarkistamaan luottotietosi, joten ne pitää olla kunnossa.

Lue ohjeet, miten uusi pikaluotto haetaan nopeasti ja turvallisesti. Voit hakea joustoluottoa kätevästi netissä, vaikka jo tänään. Hakemuksen jättäminen kestää vain muutamia minuutteja ja sen täyttäminen on todella helppoa ja vaivatonta. Tarvitset hakemuksen jättämiseen vain toimivan nettiyhteyden, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset.

Täytä joustoluottohakemukseen toivomasi luottosumma, omat yhteystietosi sekä muutama lisätieto. Lähetä tämän jälkeen hakemuksesi ja tunnistaudu vielä omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saat Lainalaitokselta vastauksen todella nopeasti. Lisäksi saat tiedon tarittavista asiakirjoista, jotka sinun täytyy toimittaa ennen lainapäätöstä. Lainalaitos käy läpi kaikki lähettämäsi liitteet ja palaa asiaan mahdollisimman pian.

Miksi valita Lainalaitoksen joustoluotto?

  • Edullinen todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä. Tarkista henkilökohtainen korko tarjouksestasi
  • Helppo ja nopea sähköinen hakemus. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä
  • 500 – 50 000 euroa luottoa ilman takaajia tai vakuuksia
  • Lyhennysvapaus on joustava takaisinmaksujärjestelmä, joka sopii erilaisiin elämäntilanteisiin
  • Luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset.
p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Kun on aika hankkia uusi pikaluotto, vertaa lainoja Lainalaitoksen laskurilla.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €