Hae Lainaa

Remonttilaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Remonttilaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Onko kotisi remontin tarpeessa? Kätevä remonttilaina on paras vaihtoehto laittaa koti kerralla kuntoon. Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaat lainatarjoukset.

Mikä on remonttilaina?

Remonttilaina on nimensä mukaisesti kodin remontoimiseen tarkoitettu laina. Remonttilainaa voi saada useimmiten muutamasta tuhannesta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin, oman tarpeesi mukaisesti. Muista, että isokin remontti muuttuu kevyemmäksi, kun kulut voi maksaa pienemmissä erissä. Rahanpuutteen ei enää tarvitse olla este kodin kunnostamiselle. Remonttilainaa voit hakea helposti myös netissä, ja päätöksen saat yleensä jo samana päivänä.

  • Remonttilainan avulla saat remontoitua kotisi kerralla kuntoon.
  • Remonttilainaa voit hakea myös netissä.
  • Päätöksen lainasta saat nopeasti.

Milloin remonttilaina kannattaa?

Remonttilaina on sopiva laina silloin, kun kotisi kaipaa remonttia. Esimerkiksi keittiöremontti ja kylpyhuoneremontti ovat kalliita investointeja, jos ne täytyy maksaa kerralla. Remontti on aina hyvä saada hoidettua mahdollisimman nopeasti, jotta paikat saadaan hyvään kuntoon. Remonttilainan avulla laitat kotisi kerralla kuntoon ja kulut saa jaettua pidemmälle ajanjaksolle. Pääset nauttimaan remontin tuloksista nopeasti. Muistathan, että laina pitää aina maksaa takaisin, joten remonttibudjetti on aina hyvä laatia ennen remonttia.

Kenelle remonttilaina on oikea ratkaisu?

Kuka voi saada edullista lainaa pitkällä maksuajalla? Remonttilaina voi olla oikea ratkaisu sinulle, jos olet vähintään 21-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Remonttilainan suuruudesta johtuen useimmat pankit vaativat lainaajalta myös vakituisen tulonlähteen. Rehellinen, luottokelpoinen, ja työssäkäyvä aikuinen voi saada lainaa. Remonttilainaa voi hakea netissä, mutta tarvitset siihen verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lomakkeelle täytät kätevästi yhteystietosi, jotta pankki voi olla sinuun yhteydessä lainapäätöksen tehtyään. Mitä avoimemmin kerrot itsestäsi hakemuksessa, sen paremmin pankki voi arvioida sinulle sopivan lainan.

Kuinka lainaa haetaan?

Remonttilaina on helposti haettavissa verkosta. Täytä sähköinen lainahakemus Lainalaitoksen sivuilla ja kilpailutamme puolestasi eri lainanmyöntäjien tarjoukset. Saat lainatarjouksen nopeasti sähköpostiisi. Tarjouksen jälkeen siirryt lainanmyöntäjän verkkopalveluun, jossa voit helposti käydä hyväksymässä lainasopimuksen. Osa lainanmyöntäjistä saattaa vaatia nähtäväksi esimerkiksi viimeisintä palkkalaskelmaa tai työtodistusta. Liitteet saat lähetettyä lainanmyöntäjän sähköisessä palvelussa. Toimitettuasi vaadittavat liitteet lainasopimuksen, olet valmis nostamaan lainan tilillesi. Hakemusprosessi on helppo ja vaivaton, sillä päätöksen saat aina nopeasti ja helposti. Tutustu meihin ja kilpailuita lainantarjoajat kauttamme. Yhteistyökumppaneitamme ovat luotettavat ja tunnetut rahalaitokset ja pankit. Voit käyttää apunasi Lainalaitoksen käytännöllistä rahoituslaskuria.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Remonttilaina on useimmiten määrältään muutamista tuhansista euroista, jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Korko määräytyy aina yksilöllisesti lainasumman ja tulojesi mukaan. Lainan maksat kätevästi takaisin myös suuremmissa erissä ja halutessasi voit maksaa lainan pois myös yhdellä kertaa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä pienempi on kokonaiskorko. Lainaa ottaessa sopimusehdot kannattaa aina lukea tarkasti. Ehdoista näet tiedot lainasi koroista ja mahdollisista muista kuluista. Toisinaan lainaa ottaessasi joudut maksamaan muutaman kymmenen euron käsittelykulut. Varmista aina huolellisesti etukäteen, että oma taloutesi kestää lainan takaisinmaksun kustannukset.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Remonttilaina ★★★★★ 5
5 1