Hae Lainaa

Pikalainaa

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pikalainaa

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Hae pikalainaa kauttamme. Pikalaina on jo kauan ollut suosituin lainamuoto, jonka avulla saadaan rahaa heti käyttöön arjen pieniin ja suuriin menoihin.

Miten pikalainaa voi hakea?

Hae edullista pikalainaa kauttamme, nyt helposti netissä. Lainahakemuksen tekemällä saat nopeasti tarjouksia useilta eri luotonantajalta, ja voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman. Lainojen takaisinmaksuaika on luotonantajasta riippuen 6-180 kuukautta, ja lainasi korko lasketaan yksilöllisesti tulojesi mukaan. Pikalaina on välitön apu sinulle, joka tarvitset nopeasti käyttörahaa tilillesi. Oletko uudistamassa kotiasi tai etsimässä kenties rahoitustasaunaremonttia varten? Tai mietityttääkö sinua kenties hinta?kylpyhuoneremontin Tutustu palveluumme ja huomaa, kuinka helppoa pikalainan saaminen voi nykyään olla.Tee lainahakemus netissä, ja välty pankkilainaneuvotteluilta kivijalkapankeissa.

  • Kilpailutamme kaikki eri luotonantajat
  • Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa
  • Saat rahat tilillesi nopeasti

Pikalaina äkilliseen rahantarpeeseen

Pikalainan hakeminen on paras ratkaisu silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa arjen yllättäviin menoihin. Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten sinun pitää valita vain se parhain. Lainaa haet kätevästi, vaikkapa uutta autoa tai lomamatkaa varten. Hakemuksen täytät netissä muutamassa minuutissa, ja sen jälkeen kaikki riippuukin sinusta itsestäsi. Saat yhteistyökumppaneiltamme markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset ja valitset niistä tarpeisiisi sopivamman. Pikalainaa on siis helppoa ja riskitöntä hakea.

Pikalaina sopii työssäkäyville

Voit hakea pikalainaa, jos täytät seuraavat lainaehdot: sinun pitää olla yli 21-vuotias ja omata säännölliset tulot. Sinun tulee myös asua vakituisesti Suomessa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla pitää olla myös suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta voit allekirjoittaa lainapaperit sähköisesti. Asioiden ollessa kunnossa, voit hakea lainaa vaikka heti. Lainapaperit allekirjoitettuasi, rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian. Muistathan, että ehdot ja aikataulut vaihtelevat hakijan henkilökohtaisten tietojen, lainattavan summan, ja lainantarjoajan vaatimusten mukaan.

Etsimme sinulle parhaan tarjouksen

Kuinka pikalainaa käytännössä haetaan? Lainahakemuksessa sinulta kysytään perustietojesi lisäksi, lainan käyttötarkoitusta, ammattiasi ja työpaikkaasi, sekä tulotasoasi. Nykyään lainan haku kannattaa aina keskittää nettiin. Pankistakin lainaa voi hakea, mutta prosessi on usein pitkäaikainen ja tarkempi kuin netin lainapalveluiden käyttö. Miksi siis tuhlata aikaa ja energiaa lainaneuvotteluihin pankissa, kun helpompikin tie on tarjolla? Saatat miettiä myös, tarvitaanko lainan haussa puhtaita luottotietoja? Kyllä tarvitaan. Hakijalla pitää olla moitteettomat luottotiedot, jotta lainan hakeminen, ja sen hyväksyntä onnistuu. Luottotietojen ollessa puhtaat, lainan saamisessa ei ole ongelmaa ja lainapäätöksen saat jopa minuuteissa.

Päätä itse laina määrä ja takaisinmaksuaika

Minkä suuruisen lainan voin kerralla hakea? Voit hakea pienimmillään 500 euroa,ja suuriin tarpeisiin pystymme tarjoamaan jopa 50 000 euron lainoja. Lainalaitoksen kautta voit hakea myös esimerkiksi Bullet-lainantyyppistä luottoa. Lainattavan summan suuruudesta riippuen, tulojen tai säästöjen, on vastattava maksettavaa summaa. Kyseisellä säännöllä tarkastetaan, että hakijalla on mahdollisuus maksaa suunnitelman mukaisesti pikalainaa takaisin, eikä rahoja tarvitse lähteä karhuamaan takaisin. Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää kaikki lainasi, jolloin säästät selvää rahaa koroissa ja kaikissa muissa kuluissa, Lainaa netistä hakemalla, säästät ja vältät aikaa vievät lainaneuvottelut. Älä siis enää mieti, vaan hanki tarpeittesi mukainen laina kauttamme.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €