Hae Lainaa

Pienlaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pienlaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Pienempään tarpeeseen auttaa pienlaina. Pienlainaa haetaan netistä lainalaskurin avulla. Kokeile Lainalaitoksen lainavertailua nyt ja säästät rahaa.

Pikalaina heti pienellä kuukausierällä

Onko rahantarpeesi akuutti ja vakuudetonta lainaa on saatava nopeasti ja luotettavasti? Pienlaina on houkutteleva vaihtoehto, mutta ennen lainan ottamista on tärkeää vertailla lainan tarjoajia keskenään. Pienlainan ottajalle voi tulla yllätyksenä korkea korkotaso sekä muut lainasta koituvat kustannukset. Osa lainantarjoajista ilmoittaa kaikki piilokulut vasta siinä vaiheessa, kun luottopäätös on jo saatu. Siinä vaiheessa onkin sitten vaikeampaa perua hakemus.

Ratkaisu pienlainan ottamiseen on Lainalaitoksen tarjoama palvelu, jonka kautta voit hakea pikalainaa useammasta pankista yhdellä hakemuksella. Lainaa voi hakea 500 eurosta alkaen 4,5%-49,9% todellisella vuosikorolla, joka on henkilökohtainen. Näin voit siis valita lainatarjouksista ne pankit, jotka tarjoavat sinulle lainaa parhailla ehdoilla. Laina-aika ja korkotaso vaihtelevat eri lainayhtiöiden välillä.

Pienlaina, jota voit maksaa takaisin omassa aikataulussa

Koskaan ei voi tietää minkälaisia yllätyksiä elämä heittää eteesi. Kaiken voi suunnitella etukäteen, mutta se ei silti estä lempikodinkonettasi rikkoutumasta tai elämäntilannetta muuttumasta yllättävästi. Ehkäpä tiedossa on syntymäpäiväjuhlat, tai joulu hiipii kalenteriisi yllättäen. Oli rahatarpeesi mikä tahansa, pienlaia mukautuu jokaiseen elämäntilanteeseen. Voit itse vaikuttaa laina-aikaan, jolloin kuukausierät ovat juuri sen kokoisia, kuin taloutesi antaa myöten. Osa palveluista saattaa jopa tarjota lyhennysvapaita kuukausia, jolloin voit maksaa pelkästään lainan korkoa ja kuluja.

Pienlaina, jonka voit nostaa uudelleen ja uudelleen

Mitä jos rahantarve yllättää uudelleen, ennen kuin pikavippi on maksettu kokonaan takaisin? Ehkä remontti osoittautui monimutkaisemmaksi kuin alun perin odotit tai lomamatkalla myöhästyit lennolta. Sen sijaan, että sinun tarvitsisi hakea jälleen uutta lainaa ja maksaa molempia takaisin, voit nostaa joustoluotolla uuden erän saman tien tilillesi. Joustoluotolla sinulla luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi heti, kun olet maksanut luottoa takaisin. Korkoa et maksa koko limiitiltä, vaan pelkästään nostamaltasi summalta.

Suomen pienlaina netistä nopeasti ja vaivattomasti

Paras pienlaina haet yhdellä ilmaisella hakemuksella Lainalaitoksen sivuilta. Lainalaitos hoitaa edelleen lainan hakemisen useammalta lainayritykseltä. Sivuilta löytyvän hakemuksen voit lähettää milloin tahansa, välittämättä kellonajasta tai viikonpäivästä. Saat vastauksena hakemukseesi useita lainatarjouksia nopeasti – jopa sekunneissa, joten voit vertailla lainoja helposti. Voit valita tarjouksista itsellesi sopivimman. Lainatarjous on vasta alustava, joten se ei sido sinua mihinkään. Eri yrityksillä on eri vaatimuksia hakijalle. Lainalaitoksen kautta hakevan on oltava vähintään 21-vuotias. Lisäksi sinun on oltava Suomessa asunut vähintään 12 kuukautta ja luottotietosi on oltava moitteettomat. Sinulla tulisi olla säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. Osa lainantarjoajista saattaa pyytää lisäselvitystä tuloista, mutta nekin liitteet lähetät helposti ja turvallisesti sähköisessä muodossa. Halpa pienlaina löyty aina Lainalaitokselta.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Jos tarvitset rahoitusta nopeasti, netistä haettava pienlaina voi auttaa. Lainalaitoksen kautta saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €