Hae Lainaa

Pankkilaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Pankkilaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lainalaitokselta saat joustavamman ja nopeamman vaihtoehdon perinteiselle pankkilainalle! Siinä missä pankkilaina vaatii usein takaajia tai vakuuksia, joustoluottoa saa kätevämmin.

Pankkilaina ilman takaajia tai vakuuksia

Jos pankkilainan saaminen ei onnistu. Se voi riipua vakuuksien tai takaajien puuteesta. Mutta voit silti hakea lainaa. Lainalaitoksen kauta voit yhdellä hakemuksella saada usempia pankkilainoja ilman vakuuksia ja takajaa. Hakemus on nopea, turvalinen ja ilmainen. lainapaäätöksen saat minuutissa.

Pankki laina vertailu

Lainalaitos on lainapalvelu jonka kautta haet yhdellä hakemuksella joustoluottoa useammasta pankista yhdellä hakemuksella 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Kerralla saat useita lainatarjouksia. Lainaa lyhennetään kuukausittain, mutta osa pankeista saattaa tarjota jopa maksuvapaita kuukausia. Lainaa hakiessa pystyt itse valitsemaan, minkälaisella maksuajalla olet valmis maksamaan lainan takaisin. Laina-aika vaikuttaa kuukausierien suuruuteen, joten eri laina-ajoilla pystyt valitsemaan itsellesi parhaimman kuukausierän. Lainantarjoajien nimelliskorkotaso vaihtelee paljon. Lainalaitoksen kautta haettaessa todellinen vuosikorko on 4,5% ja 49,9% välillä ja se on henkilökohtainen.

Pankkilainaa on haettava jokaiseen tarpeeseen aina uudelleen, joustoluotolla voit itse päättää, kuinka luottoa käytät. Uutta lainaa ei tarvitse hakea joka kerta, vaan yhden luottosopimuksen tehtyäsi voit nostaa rahaa vapaasti aina luottolimiittiisi asti. Sen jälkeen, kun olet tehnyt luottoon lyhennyksen, on sama summa jälleen takaisin käytössäsi. Näin joustoluotto on paljon pankkilainaa joustavampi vaihtoehto ja raha on käytössäsi aina, kun on tarvetta. Joustoluotto on joustava pankkilaina ilman vakuuksia, hakemuksen teet minuutissa netistä.

‍ Mistä halvin pankkilaina netissä

Pankkilainan hakeminen on usein aikaa vievä. Pankkien aukioloajat voivat olla hyvinkin rajoitetut, joten et pääse pankkiin keskustelemaan lainastasi. Lisäksi laina-asioissa vaaditaan usein ajanvarausta, jota saattaa joutua odottelemaan hyvinkin pitkään. Lainalle vaaditaan lisäksi ehkä henkilötakaajia tai omaisuutta vakuudeksi. Kaiken tämän odotteluun ja jonotteluun käytetyn ajan voisit varmasti käyttää paremminkin. Joustoluottojen hakemiseen ei tarvita vakuuksia ja hakemuksen tekemiseen käytetty aika lasketaan minuuteissa.

Kilpailuta pankkilaina

Lainahakemuksen lähettäminen Lainalaitoksen kautta on turvallista ja luotettavaa. Hakemuksen voi lähettää yhdellä klikkauksella, jolloin haet luottoa samalla useasta lainapalvelusta kerralla. Kun saat lainatarjouksia, voit itse valita niistä itsellesi sopivimman vakuudeton lainan. Toisin kuin pankit, Lainalaitoksen sivu on aina auki. Voit siis lähettää hakemuksen juuri silloin, kun haluat, oli se sitten sunnuntaina tai keskellä yötä. Jotkut lainatarjoajat pyytävät lisäksi joitakin liitteitä, mutta nekin voi lähettää sähköisessä muodossa. Kun tiedot on molemmin puolin tarkastettu, voit allekirjoittaa lainasopimuksen vaivattomasti sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Paras edullisin pankkilaina

Vertaa pankkilainaa lainalaitoksen kautta, mikäli olet vähintään 21-vuotias ja asunut Suomessa vähintään 12 kuukautta. Hakemustasi ei voida hyväksyä, ellei luottotietosi ole kunnossa. Lainaa saadaksesi sinulta toivotaan myös säännöllisiä tuloja, jotta lainan takaisinmaksusta ei koidu sinulle kohtuuttomia ongelmia.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Näin voit minimoida lainasi kustannukset. Edullinen laina pitkällä maksuajalla on talouden suunnittelun perusta. Kerromme miten minimoit joustoluottosi kustannukset.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Pankkilaina ★★★★★ 5
5 1