Hae Lainaa

Lomaluotto

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Lomaluotto

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Lomaluottoa voit hakea nopeasti ja turvallisesti kellon ympäri yhdellä hakemuksella. Lainalaitos vertailee vakuudettomia lainoja puolestasi ja saat rahaa heti tilille.

Lomaluotto: matkarahaa fiksusti

Joustoluotolla saat fiksua ja joustavaa matkarahaa. Lomaluotolla voi rahoittaa turvallisesti kaikki matkaan kuuluvat kuluerät, kuten lennot, vuokra-auton, junaliput, hotellit. Onko kiikarissasi Karibian risteily tai pitkä rentouttava rantaloma Kreikassa? Ehkä olet kiinnostunut reppureissaamisesta pitkin Eurooppaa? Reissun koosta riippumatta matkaluotto on sopiva vaihtoehto. Lomaluotto on lainaa jota voi hakea 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Joustoluotto on mahtava matkakumppani, koska lomaluottoa voi nostaa erissä aina silloin kuin sitä tarvitsee – vaikka vasta paikan päällä! Lisäksi matkaluoton maksuehdot ovat erittäin joustavia ja luottotarjouksen saat nopeasti – jopa sekunneissa!

Lomaluotto tuo rahat tilille jopa samana päivänä yhdellä hakemuksella

Lomaluotto on kulutusluotto jonka hakeminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemiseen et tarvitse muuta kuin puhelinnumeron, nettiyhteyden sekä sähköpostiosoitteen. Näiden lisäksi luottotietosi on oltava moitteettomat ja sinun tulee olla asunut vähintään 12 kuukautta Suomessa. Luottoa ei myönnetä alle 21-vuotiaille. Sivuillamme olevalla lainahakemuksella haet kerralla lainatarjouksia useammasta paikkaa. Kun hakemus on oikeaoppisesti täytetty ja lähetetty, voit saada useita lainatarjouksia jopa sekunneissa. Osa lainantarjoajista saattaa pyytää edelleen lisädokumentteja esimerkiksi säännöllisistä tuloista. Lomaluotto saattaa olla tililläsi jo samana päivänä.

5 hyvää syytä rahoittaa seuraava lomasi lomaluotto -rahoituksella

On monta erinomaista syytä rahoittaa loma reissuluotolla. Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava, eli voit nostaa luottolimiittisi rajoissa rahaeriä tilillesi haluamissasi erissä, niin usein kuin haluat. Saadessasi useamman lomaluottotarjouksen eri tarjoajilta pystyt varmistumaan siitä, että saat mahdollisimman joustavat lomaluottomaksuehdot sekä sinulle sopivat kuukausierät. Alla vielä top 5 -lista lomaluoton eduista pähkinänkuoressa:

1. Lyhennysvapaa lomaluotto: Osa lainantarjoajista voi tarjota sinulle mahdollisuutta saada toisinaan lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksetaan pelkästään luoton korkoja ja kuluja. Tällöin pystyt maksamaan lyhennyksiä joustavassa aikataulussa.

2. Joustava lomaluotto: joustoluottoa on mahdollista nostaa limiittiin asti niin monessa erässä kuin haluat. Sinun ei tarvitse nostaa suurta summaa saman tien tilillesi ennen lomalle lähtöä, vaan voit tehdä omia siirtoja, kun rahantarve iskee. Valitset itse, paljonko haluat nostaa luottoa tilillesi kerralla, joten lainan ylimitoituksesta ei ole vaaraa. Usein voit myös itse vaikuttaa lainan takaisinmaksun aikatauluun ja kuukausierien suuruuteen.

3. Jatkuva luotto: joustoluotto toimii luottokortin tavoin luottolimiitillä. Kun olet maksanut lyhennyksen edellisestä erästä, siirtyy se taas osaksi luottolimiittiä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit nostaa saman erän takaisin tilillesi ilman uutta hakemusta.

4. Rahat tilille nopeasti: lomaluottohakemuksen voi lähettää kellonaikaan katsomatta silloin, kun itse haluat. Vastaus hakemukseen tulee saman tien. Lisäksi luottoa myönnetään ilman takaajia ja vakuuksia. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sähköisesti sopimuksen, voit nostaa limiittiisi asti rahaa tilillesi milloin vain.

5. Edullinen todellinen vuosikorko: korkotasot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan. Todellinen vuosikorko on 4,5% -49,9%, korko on henkilökohtainen. Saadessasi useamman lainatarjouksen voit vertailla eri vuosikorkoa ja valita niistä sopivimman. Näin siis varmistut siitä, että lainasi on varmasti mahdollisimman edullinen!

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Lomaluotto tuo joustoa lomasi rahoitukseen. Lainalaitos tarjoaa heti lainaa yhdellä hakemuksella – saat kerralla useita lainatarjouksia.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Lainaa ilman vakuuksia

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea, helppo käyttää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €