Hae Lainaa

Lainapäätös heti

Rahat Tilille Jopa Samana Päivänä

Etusivu » Lainamuotoja » Keittiöremontti

Keittiöremontti 

Hae lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Onko keittiöremontti alkamassa? Lue vinkkimme niistä asioista mitkä kannattaa ottaa huomiota unelmiesi keittiötä remontoidessasi ja miten voit parhaiten varautua yllätyksiin.

Keittiöremontti – hinta riippuu materiaaleista ja remontin koosta

Keittiöremontti tulee harvoin remontoijalle halvaksi. Keittiöremontti onkin yksi kodin tyyriimmistä remonteista ja juuri tästä syystä projektia kannattaakin lähestyä suunnitelmallisesti. Ensin kannattaa tutkia kuinka laajaa remonttia kannattaa tai tarvitsee lähteä toteuttamaan. Keittiöremontin hintaan saattaa vaikuttaa eniten se, tehdäänkö keittiössä ainoastaan pintaremontti vai uusitaanko keittiössä kaikki lattiasta kattoon asti. Pienemmässä pintaremontissa tarvitaan selvästi vähemmän materiaaleja ja myös aikaa kuluu vähemmän. Perusnäppärä remontoija saattaa selvitä keittiön pintaremontista jopa ilman ammattimaista keittiösuunnittelua joka lyö hintalappuun helposti lisää hintaa. Jos taas koko keittiö pitää uusia perustasta lähtien, materiaalit ja suunnittelu nostavat keittiöremontin hintaa huomattavastikin. Lisäksi keittiön koneiden uusiminen ei ole aina halpaa touhua. Joku remontoija lainaa15 000 euroa, toiset taas enemmän tai vähemmän. Järkevä remontoija kuitenkin lainaa rahaa vain tarpeensa mukaan sekä hiukan ylimääräistä muuttuvaa budjettia tukemaan.

Keittiön pintaremontti säästää remontin budjettia

Jos sinun ei tarvitse uusia keittiössäsi aivan kaikkea, saatat säästää budjetissasi jonkin verran. Pintaremontilla tarkoitetaan yleensä pintojen uusimista niin, että keittiön rakenteisiin ei tarvitse kajota. Pinnoilla tarkoitetaan seiniä, kaappien ovia, vetimiä, tasoja ja esimerkiksi välitilaa. Välillä keittiön ilme raikastuu jo vaihtamalla vanhat vetimet uusiin, mutta usein vetimiä kannattelee myös vanhat ovet jotka kannattaa vaihtaa samalla kertaa. Mikä hankaloittaa keittiön pintaremonttia usein on kaapin ovien koko – oma keittiömallisi on saattanut poistua markkinoilta pidemmän aikaa sitten eikä vastaavaa kokoa ole enää tarjolla. Voit toki kääntyä kalusteiden valmistajien puoleen ja valita mittatilauksella toimitettavat kaapin ovet.

Tässä kohtaa kannattaa pyytää eri valmistajilta useita tarjouksia, sillä uusien ovien hinnat saattavat vaihdella huomattavasti. Onneksi sama valmistaja pystyy usein toimittamaan myös mittoihin leikattuja tasolevyjä. Jos haluat muuttaa keittiön ja välitilan ilmettä, voit asentaa esimerkiksi laminaattia vanhojen laattojen päälle. Myös trendikäs betonilaasti saattaa näyttää hyvin tyylikkäältä. Voit tahtoessasi purkaa lattian laatat ja laatoittaa uudelleen. Välillä voit laatoittaa myös suoraan olemassa olevien laattojen päälle.

Koko keittiön remontti tarkoittaa unelmien keittiötä

Jos keittiö ei tunnu käytännölliseltä, säilytystilaa ei ole riittävästi tai kaappien sisusta on vaihtanut väriä kauan sitten, kannattaa todennäköisesti laittaa koko keittiö kerralla uusiksi. Koko keittiötä remontoidessasi sinun kannattaa ottaa yhteyttä suunnittelupalveluun, joka auttaa kokonaisuuden hahmottamisessa. Saat tarvittaessa apua myös värien ja materiaalien valintaan. Etenkin remonttitaidottomat hyötyvät myös koko keittiön asennuspalvelusta.

Keittiöremontti vaatii joustavaa rahoitusta

Keittiöremontin kustannukset saattavat lähteä nousuun purettavien materiaalien alta paljastuvien pintojen ja muiden yllätysten takia. Siksi paras rahoituksen vaihtoehto saattaa olla lainanvälittäjän kautta hankittu joustoluotto. Joustolaina toimii nimenomaan sillä periaatteella että voit nostaa kerralla tarvitsemasi remonttilainan mutta jos rahan tarve kasvaa kesken keittiöremontin, voit vapauttaa lisää rahaa käyttöösi jopa minuuteissa. Voit vertailla useaa lainatarjousta kerralla Lainalaitoksen kautta täyttämäsi hakemuksen avulla. Saat kerralla isomman määrän lainatarjouksia, joista voit sitten valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainalaitoksen luotot eivät vaadi takaajia tai vakuuksia ja rahat on usein nostettavissa jo samana päivänä kun täytit lainahakemuksen eli saat lainaa heti tilille.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Vertaile remonttilainoja nyt keittiösi remontointia varten. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta usealta lainanantajalta minuuteissa.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Keittiöremontti ★★★★★ 5
5 1