Hae Lainaa

Vakudeton Laina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Bullet laina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Bullet laina eli kertalyhennyslaina on hyvä vaihtoehto väliaikaiseen rahoitukseen. Tiesitkö, että tämä kyseinen laina maksetaan pois yhdessä erässä lainan eräpäivänä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Minkälainen on bullet laina?

Bulletlaina eli kertalyhennys- tai kertamaksulaina sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa tarvitaan väliaikaista rahoitusta. Yksityishenkilöillä tällainen tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi sijoitusasuntoa ostaessa, jolloin halutaan minimoida kuukausittaiset lainanlyhennysmenot. Yritykset taas käyttävät bullet lainoja väliaikaisen rahoituksen hankkimiseen. Kertalyhennyslaina maksetaan nimensä mukaisesti kerralla pois, ja laina-aikana maksetaan vain lainalle sovittua korkoa. Poikkeuksena on ns. nollakuponkilaina, jolloin korkoa ei makseta lainkaan. Tyypillinen laina-aika on 6-180 kuukautta.

  • Laina-aikana maksetaan vain korkoa
  • Sopii erityisesti väliaikaista rahoitusta tarvitsevalle
  • Lainalla on vain yksi eräpäivä

Bullet laina sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan väliaikaista rahoitusta

Bullet laina on nykyään suosittu lainatyyppi jopa yksityishenkilöiden keskuudessa. Yritykset käyttävät edellä mainittua lainatyyppiä, kun tarvitsevat väliaikaista rahoitusta. Yksityishenkilöille tyypillisiä tilanteita bullet lainan ottamiselle ovat esimerkiksi asunto- tai osakesijoittaminen. Kertalyhenteisen lainan lainapääoma erääntyy kerralla maksettavaksi laina-ajan päättyessä. Vakuuksien pitää olla siis kunnossa, jotta pankki voi luottaa saavansa koko summan takaisin laina-ajan loputtua. Laina-aikana rahaa pitää tietysti olla korkojen maksamiseen, sillä ne juoksevat läpi laina-ajan. Lainasumma voi olla jopa 50 000 euroa.

Voinko hakea bullet lainaa?

Bullet laina helppo hakea helposti sivujemme kautta. Kilpailuta laina, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Lainalle edellytyksenä ovat hakijan vähintään 21 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä Suomen kansalaisuus. Tarkastamme hakijan luottotiedot, jolloin lainaa saadakseen hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Lainanhakuprosessi on kätevä aloittaa täyttämällä lainahakemus, jossa kysymme yhteystietojesi lisäksi haettavan lainan määrän, tarkoituksen, takaisinmaksuajan ja tulojesi määrän. Tutustu lainapalveluumme jo tänään ja saat hyviä lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat tunnettuja pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Lainaprosessin eteneminen Lainalaitoksella

Lainaa haet nopeasti täyttämällä lainahakemuksen, jolloin antamasi tiedot välitetään luottotietoyhtiölle ja yhteystyöpankeillemme, jotka antavat vastauksensa nopeimmillaan jopa minuuteissa, joten lainapäätös tulee heti. Saat lainaa nopeasti. Bullet laina maksetaan tilillesi viimeistään 3-5 päivän sisällä siitä, kun olet allekirjoittanut ja toimittanut tarvittavat tositteet. Saamasi lainatarjous ei ole sitova, vaan voit kieltäytyä siitä. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Kauttamme saatu laina voi olla suuruudeltaan jopa 50 000 euroa, mutta lopullinen summa riippuu mm. maksukyvystäsi ja luottoarvioistasi. Kauttamme tehdyn lainahakemuksen avulla pääset vertailemaan eri pankkien tarjoamia lainoja, ja mikäli saat useamman tarjouksen, voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainan määrä ja takaisinmaksu

Bullet laina on siitä poikkeava lainatyyppi, että kuukausittaisten lyhennysten sijasta koko laina maksetaan kerralla takaisin. Lainan antaja, joka on yleensä pankki, ja lainanottaja sopivat eräpäivästä, joka on tavallisimmin 5-10 vuoden päässä. Joskus bullet lainaa otetaan asunnonvaihdon yhteydessä järjestelylainana. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, jos asuntokaupat ketjuuntuvat. Tällöin laina-aika saattaa olla hyvinkin lyhyt, vain muutamien päivien mittainen, mutta lainattava summa merkittävän suuri. Laina-aikana maksetaan vain korkoa. Tällä tavoin saadaan minimoitua kuukausittaiset lainanlyhennykset. Nollakuponkilainat, eli korottomat kertalyhennyslainat, ovat hyvin harvinaisia, sillä ne ovat lainan antajille käytännössä hyödyttömiä.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

★★★★★
5 5 1
Hyvä ja nopea. Olen erittäin tyytyväinen.

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €
TIETOTURVA

Bullet laina ★★★★★ 5
5 1