Yrityslaina

Yrityslaina

Hanki yrityslaina netistä. Lainalaitos.fi vertailee puolestasi parhaimmat lainatarjoukset. Käy nettisivuillamme, tee hakemus ja toinen toistaan parhaimmat lainatarjoukset odottavat sinua. Vastauksia lainahakemukseesi saat nopeasti.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Yrityslaina

Miten yrityslaina käytännössä toimii?

Mitä yrityslainalla tarkoitetaan? Yrityslainaa voi hakea moniin yrityksen toimintaan liittyviin tarkoituksiin. Yleisimmin lainaa hankitaan edistämään yrityksen kasvua tai silloin, kun työvoimaa tarvitaan lisää. Lainarahalla voi siis tehdä voittoa, mutta jos lainaa otetaan kattamaan yritystoiminnan peruskuluja, ei yrityksen toiminta itsessään ei ole kannattavaa. Menestyvän yrityksen liiketoiminnan pitää olla aina voitollista, mutta lainan avulla on mahdollista selvitä pidemmistä hiljaisista jaksoista. Yrityslaina on oikea vaihtoehto myös silloin, kun yritys perustetaan tai jos olet tekemässä hankintoja osamaksulla.

  • Yrityslaina auttaa, kun yritykselläsi on yllättävää kassavajetta.
  • Yrityslainaa haet helposti ja nopeasti netistä.
  • Yrityslaina on oikea vaihtoehto, kun etsit nopeaa rahoitusta.

Milloin yrityslaina on oikea vaihtoehto?

Kun mietit mistä rahaa, yrityslaina on kätevä ratkaisu, saattamaan yrityksesi talous jälleen kuntoon. Kun haet yrityksellesi lainaa ilman vakuuksia, kannattaa miettiä, minkä suuruisen lainan hakee ja kuinka pitkään lainaa haluaa maksaa. Yrityslainan suuruus voi olla sadoista euroista, jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainan lopullinen määrä ja takaisin maksettava lyhennys sekä korko riippuvat yrityksen maksukyvystä. Lainatarjouksia saadessasi muista vertailla luvatun lainan ja koron määrää sekä maksuaikataulua, valitse monista vaihtoehdoista itsellesi se sopivin.

Yrityslaina on tarkoitettu suomalaisille luottokelpoisille yrityksille.

Meille tulleista kysymyksistä yleisimpiä on, voiko maksuhäiriöstä huolimatta saada lainaa? Vastaus on, että emme koskaan vie eteenpäin hakemusta, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Käsittelemme asiakkaan tiedot aina luottamuksellisesti ja luovutamme tiedot vain luottotietoyhtiölle ja kanssamme yhteistyössä toimiville suomalaisille pankeille. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Yrityslaina on menestyvälle yritykselle aina järkevä vaihtoehto. Muistathan liittää lainahakemukseesi sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumeron, josta sinut päivittäin tavoittaa.

Kuinka nopeasti lainaprosessi etenee?

Yrityslaina on helppo hakea vastaamalla lainanantajan tarjoukseen ja hyväksymällä lainalle asetetut ehdot. Jos yritykselläsi on jo olemassa pienempiä lainoja, lainojen ja luottojen yhdistäminen sattaa olla kannattavaa. Yrityksen taloudellinen tilanne ja maksukyky määräävät lainan suuruuden. Voit hakea myös vakuudellista lainaa, joka tarkoittaa, että hakijalla pitää olla omaisuutta tai rahaa, joka toimii lainan vakuutena. Yleensä tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi saada enemmän - yleensä takauksen arvon mukaisesti. Lainanhakuprosessi kestää korkeintaan muutamia päiviä, ja parhaimmassa tapauksessa voit saada lainan tilillesi jo saman päivän aikana. Yrityslainan hakeminen on kätevää, ja laina on aina järkevä sijoitus menestyvän yrityksen toimintaan.

Kuinka nopeasti maksan lainan takaisin?

Miten lainalaitoksen palvelu käytännössä toimii? Olemme itsenäinen lainanvälittäjä ja teemme yhteistyötä johtavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Välitämme lainahakemuksesi monille tunnetuille rahoitusyhtiöille ja pankeille, jolloin voit valita itsellesi parhaiten sopivan ja ehdoiltaan edullisimman yrityslainavaihtoehdon. Huomioithan, että voit myös tarvittaessa muuttaa lainan takaisinmaksuaikaa olemalla yhteydessä luoton myöntäjään. Lainan korko määräytyy aina yksilöllisesti yrityksen taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Tule meille asiakkaaksi, kun et halua täyttää monia lainahakemuksia useille luotonantajille. Pankit kilpailevat asiakkaista ja pyrkivät luonnollisesti antamaan parhaan mahdollisen lainan ja edullisimman todellisen vuosikoron eli efektiivisen koron jokaiselle hakijalle. Toimi nyt ja laita yrityksesi talous kukoistamaan.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.