Yrityslaina

Joustolaina on nopea ratkaisu

Onko käyttövaroissasi tilapäistä vajetta? Helpota rahapulaa ja hae joustolaina käyttöösi. Pyydä ensin Lainalaitokselta ilmainen vertailu luotonantajista. Näin varmistat, että saat sinun elämäntilanteeseen sopivimman lainatarjouksen.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Joustolaina

Mitä joustolaina tarkoittaa?

Lainalaitos kerää sinulle parhaat tarjoukset koskien lainapyyntöäsi. Mietitkö, kuinka paljon voin lainata? Tarvitsetko esimerkiksi lainaa 1000 euroa? Joustolaina voi olla 500 - 40 000 euron suuruinen, ja lainasummasta ja lainan myöntäjästä riippuen takaisinmaksuaika on 6 kk -120 kk. Voit siis lyhentää pikalainaa omien mahdollisuuksiesi mukaan. Lainavertailu ei maksa sinulle mitään, vaan saat maksuttomasti ja keskitetysti lainatarjoukset useammalta pankilta. Tarjoukset on räätälöity sinun tarpeittesi ja maksukykysi mukaisesti. Vaivattoman ja helpon prosessin avulla saat varmasti parhaan tarjouksen ja lainaa heti!

  • Joustolaina helpottaa, kun sinulla on käyttövaroissa tilapäinen vaje
  • Hakeminen onnistuu kätevästi yhdellä lomakkeella
  • Päätät itse lyhennysten määrästä

Joustolainalla saat katettua äkilliset menot ja ostokset

Onko eteen tullut isoja hankintoja tai pakollisia menoja? Tarvitsetko lainaa netistä nopeasti? Joustolaina tarjoaa tilapäistä apua aina 40 000 euroon asti. Sopimusehdoista riippuen saat maksuaikaa jopa 120 kk. Voit itse valita sinulle sopivan summan ja maksuajan. Täytä hakemus helposti ja vaivattomasti suoraan Lainalaitoksen sivuilla. Hakemuksesi kilpailutetaan luotonantajilla, minkä jälkeen saat usean lainatarjouksen. Kilpailuttamalla lainapyyntösi varmistat, että et maksa liian suurta korkoa tai liian suuria palvelumaksuja.

Kenelle joustolaina sopii?

Joustolaina on tarkoitettu yli 21-vuotiaille, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja saaville henkilöille. Hakijan täytyy olla myös kirjoilla Suomessa. Lainahakemuksen voit jättää suoraan sähköisesti Lainalaitos.fi-verkkosivujen kautta. Lainahakemusta varten tarvitaan seuraavat tiedot: pankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, josta sinut voi tarvittaessa tavoittaa. Hakemuksen jättämisen jälkeen luotonantajien tarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiosoitteesi. Kun olet tehnyt päätöksen ja allekirjoittanut lainapaperit, luoton myöntäjä siirtää lainarahat tilillesi 2-5 päivän kuluessa.

Joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Hae joustolaina suoraan Lainalaitoksen verkkosivuilla. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Ensin hakemuksesi vastaanotto vahvistetaan, minkä jälkeen Lainalaitos pyytää keskitetysti tarjouksia usealta yhteistyökumppaniltaan. Vertailu ei maksa sinulle mitään. Lainalaitoksen pankilta saama välityspalkkio ei vaikuta lainan korkoon eikä muihin kuluihin. Luotonantajat käsittelevät hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja tekevät sinulle tarjouksen lainapyynnön mukaisesti. Kun olet valinnut sinulle sopivan tarjouksen, lainapaperit toimitetaan sinulle allekirjoitettavaksi. Rahat ovat tililläsi 2-5 päivän kuluessa lainahakemuksen jättämisestä.

Lainaa 40.000 € asti

Joustolaina tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta aina 40 000 euroon asti. Valitse itsellesi sopiva summa ja maksa takaisin sovitussa aikataulussa. Lainanmaksun maksimiaika on 10 vuotta. Voit lyhentää nopeammin tai maksaa lainan pois kerrallaan. Lainan korko määräytyy hakemuksesi ajankohdan korkotilanteen mukaan. Lainalaitoksen vertailun ansiosta saat sinulle parhaat lainaehdot. Kilpailuttamalla luotonantajat varmistat, että saat lainarahaa parhaalla korolla. Lainan kulut taas määräytyvät jokaisen luotonantajan oman hinnoittelun mukaan. Lainatarjouksen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,5 - 49,99 %:n välillä ja riippuu lainasummasta sekä takaisinmaksuajasta. Lainalaitoksen verkkosivuilla olevalla laskurilla voit kätevästi vertailla korkojen muutosta eri lainasummilla.

Joustolaina on nopea ratkaisu tilapäiseen rahapulaan. Jätä lainapyyntö Lainalaitoksen sivuilla jo tänään ja hyödy ilmaisesta kilpailutuksesta.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.