Yrityslaina

Yhdistä lainat

Monista pienistä lainoista kertyy äkkiä suuria summia korkoineen ja käsittelykuluineen. Yhdistä lainat jo heti tänään ja säästä huomattavasti lainojesi kuluissa.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat Lainalaitoksen avulla

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa, sillä sen avulla kaikkien pienten yksittäisten lainojen kuluissa voi säästää. Meidän sivuillamme voit täyttää hakemuksen, johon merkitään haettavan lainan summa kuten lainaa 5000 euroa tai 20 000 euroa, takaisinmaksuaika ja lainan tarkoitus. Henkilökohtaisiin tietoihin merkitään henkilötunnus, nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä tulot ennen veroja. Täytä siis hakemus ja yhdistä lainat jo vaikka heti tänään. Sen jälkeen voit maksaa takaisin vain yhtä lainaa haluamallasi lyhennyssummalla.

  • Säästää kuluissa
  • Helppo hakea netissä
  • Kilpailutamme lainat puolestasi

Laina sopii monen pienen lainan yhdistämiseen

Jos sinulla on monia pieniä osamaksuja ja kulutusluottoja, voit hakea lainojen yhdistämistä. Sen avulla pääset eroon kuukausittaisista kuluista, joita osamaksut pitävät sisällään. Kun haet edullista kulutusluottoa, maksat vain yhtä laskua kuukaudessa. On kuitenkin tärkeää huomioida takaisinmaksuaika ja kuukausittainen lyhennys. Lainanottajan täytyy kyetä maksamaan laina takaisin ajallaan, joten myös lainasummaa tulee harkita tarkkaan. Yhdistä lainat ja nauti säästöön kertyneistä summista haluamallasi tavalla. Kannattaa vertailla lainalaskurimme avulla avulla ensin, mistä edullisin joustoluotto löytyy. Kannattaa myös tutkia mikä lainatyyppi sopii sinulle parhaiten: bullet-laina, Financer-rahoitus,, Freedom-rahoitus, vai haluatko sittenkin joustavaa lainaa autoon? Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy Lainalaitoksen avulla.

Kuka voi hake lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 21 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat kirjoilla Suomessa. Hakijalla täytyy siis olla vakituinen osoite Suomessa, suomalainen puhelinnumero sekä henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa. Hakijan tilille täytyy tulla säännöllisesti palkka- tai eläketuloja. Sen lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Kilpailuttamamme pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa sellaisille, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa. Yhdistä lainat edullisesti meidän avullamme. Täytä nettihakemus.

Lainan hakeminen on helppoa

Meiltä voit hakea lainaa helposti vain muutamassa minuutissa. Valitse haluamasi uusi laina tai yhdistä lainat, jotka sinulla on jo olemassa. Valitsemalla takaisinmaksuajan saat tietää kuukausittaisen lyhennyksen määrän. Hakemukseen täytyy liittää myös lainan käyttötarkoitus. Sen jälkeen täytät vain henkilökohtaiset tietosi ja tunnistaudut verkkopankin avulla. Tunnistautumisen jälkeen hakemuksesi otetaan käsittelyyn ja saat ilmoituksen niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin, kun saat lainatarjouksia. Lainatarjouksiin voi tutustua kätevästi kirjautumalla omille sivuille. Siellä voi myös tutustua eri lainojen ehtoihin ja päättää, minkä lainan haluaa itselleen ottaa. Lainasopimus allekirjoitetaan tunnistautumalla verkkopankissa.

Laina maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa

Lainaa saa aina 40 000 euroon asti. Lainaa hakiessa on kuitenkin tärkeää miettiä, kuinka suuriin lyhennyksiin pystyy. Tämä määrittää pitkälti sen, millainen lainasumma on turvallista ottaa. Lainan takaisinmaksu suoritetaan sovitussa aikataulussa suoraan pankin tai rahoituslaitoksen ilmoittamalle tilille. Lainan lyhennykseen tulee itse pääoman lisäksi korkoa, järjestelypalkkioita, tilinhoitomaksuja sekä mahdollisesti muita kuluja. Nämä kaikki tiedot löytyvät kunkin pankin tai rahoituslaitoksen toimittamasta sopimuksesta, johon kannattaa tutustua ennen allekirjoittamista. Ota siis uusi kulutusluotto tai yhdistä lainat, jotta pääset eroon monista laskuista ja voit maksaa vain yhtä.

-->

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.