Yrityslaina

Yhdistä lainasi

Yhdistä lainasi ja säästä sitä kautta koroissa. Lainalaitos kilpailuttaa puolestasi ilmaiseksi useita eri luotonantajia ja välittää parhaat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Yhdistä lainasi

Yhdistä lainasi - kuinka se tapahtuu?

Onko sinulla useita velkoja? Oletko joutunut pikavippikierteeseen? Vai haluatko maksaa ainoastaan yhtä lainaa kuukausittain? Hyvä vaihtoehto velkakierteen katkaisemiseksi on lainojen yhdistäminen. Yhdistämällä pienet lainasi yhdeksi suureksi lainaksi säästät koroissa ja muissa kuluissa. Lisäksi kuukausittainen lyhennyssumma pienenee. Yhdistä lainasi helposti Lainalaitoksen kautta. Kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Kauttamme voit hakea lainaa 500 - 40 000 euroa. Lainan hakeminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

  • Yhdistämällä lainasi pääset eroon velkakierteestä
  • Yhdistelylainan avulla säästät koroissa
  • Lainaa haet helposti Lainalaitoksen nettisivuilla

Milloin lainat kannattaa yhdistää?

Lainat kannattaa yhdistää lähes aina, jos sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja. Yhdistelylainan avulla pystyt helposti hallitsemaan talouttasi, eivätkä kaikki lyhennyksesi kulu korkojen ja käsittelykulujen maksamiseen. Yhdistelylainan avulla pystyt useimmiten myös pienentämään kuukausittaista minimilyhennystäsi. Näin saat liikkumavaraa omaan talouteesi. Pikavippien ja muiden pienlainojen korot ovat usein huikeat. Kun maksat korot vain yhdestä, suuremmasta lainasta, myös itse laina lyhenee nopeammin kuin korkoja maksellessa. Yhdistä lainasi helposti netissä.

Kuka voi yhdistää lainansa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos olet vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen. Lisäksi edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja että luottotietosi ovat puhtaat. Emme välitä hakemusta eteenpäin, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Lisäksi tarvitset säännölliset tulot, jotta voimme olla varmoja kyvystäsi maksaa laina takaisin ajallaan. Yhdistä lainasi nyt helposti. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain jonkun suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostiosoitteen ja voimassa olevan puhelinnumeron.

Lainaprosessi on yksinkertainen ja nopea

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti meidän kauttamme. Kun haet yhdistelylainaa, ensimmäinen askel on lainahakemuksen täyttäminen Lainalaitoksen verkkosivuilla. Hakemuksessa kysymme ensin perustietoja, kuten nimeä ja osoitetta. Tässä kohdassa pääset myös määrittelemään haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuaikataulun. Hakiessasi lainaa meiltä et tarvitse takaajia tai ylimääräisiä vakuuksia. Kun olet lähettänyt hakemuksen, lähetämme sen puolestasi useille pankeille ja rahoituslaitoksille. Näin kilpailutamme sinulle edullisimman lainan. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi viimeistään vuorokauden kuluttua hakemuksen jättämisestä. Sinun täytyy vain allekirjoittaa lainasopimus luotonantajan palvelussa, minkä jälkeen voitkin jo saada rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilillesi jo muutaman päivän sisällä.

Laina on aina maksettava takaisin

Yhdistä lainasi nyt, niin saat helpotusta lainojesi takaisinmaksuun. Yhdistelylainan kuukausierä on useimmiten pienempi kuin vanhojen lainojesi lyhennysten summa. On kuitenkin muistettava, että myös yhdistelylaina on aina maksettava takaisin. Lyhennät lainaa kuukausittain itse määrittelemäsi maksuaikataulun mukaisesti. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä suurempi kuukausittainen lyhennys on. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti pois, säästät aina koroissa ja käsittelykuluissa. Koron ja muiden kulujen suuruuden voit aina tarkistaa lainasopimuksestasi. Lisäksi lainan kokonaissumma vaikuttaa lyhennysten suuruuteen. Useimmat luotonantajat tarjoavat myös mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. On kuitenkin hyvä muistaa, että korot kertyvät myös maksuvapaan aikana. Kannattaa verrata lainalaskurin avulla, mistä edullisin joustoluotto löytyy. Lainalaitoksen lainalaskurin avulla selviää mikä lainatyyppi sopii sinulle parhaiten: bullet-laina, Financer-rahoitus,, Freedom-rahoitus, vai etsitkö joustavaa lainaa autoon? Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy Lainalaitoksen avulla.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.