Yrityslaina

WC-remontti

Hyvin suunniteltu WC-remontti on puoliksi tehty. Mutta kaakelien, seinäpintojen, lattian eristyksen ja WC-kalusteiden lisäksi huomiota pitää kiinnittää myös remontin rahoitukseen. Mistä saada tarpeeksi budjettia WC-remonttiin?

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Vertaile remonttilainoja Lainalaitoksen laskurin avulla. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta etkä tarvitse takaajia tai vakuuksia

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

WC-remontti

WC-remontti: mistä saat lainatarjouksia nopeasti ja luotettavasti?

WC-remontin suunnittelu ja sen kustannusten ennalta arviointi saattaa olla haaste etenkin kokemattomalle remontoijalle. Remontin lopullinen rahoituksen tarve ja laajuus riippuvat niin monesta tekijästä että kiinteällä budjetilla projektiin lähtiessä yllätyksiä tulee vastaan melko todennäköisesti. Remontin suunnitteluvaiheessa kartoitetaan ensin WC-tilojen lähtötilanne. Tästä riippuen kartoitetaan mitkä korjaukset ovat välttämättömiä, paljonko materiaalia kylpyhuoneen pinta-ala vaatii, esteettiset mieltymykset sekä se, pystytkö toteuttamaan remontin osittain tai jopa kokonaan itse. Ammattimiesten käyttäminen WC-remontin suunnittelussa ja toteutuksessa saattaa säästää rakennusvirheiltä joiden korjaamisen kustantaminen jälkikäteen saattaa olla kallista lystiä. Vaikka huolellisesti suunnittelemalla pääset varmasti pitkälle, remontin varsinaiset kustannukset tulevat kuitenkin esiin vasta toteutusvaiheessa ja budjetin loppuessa on vaikea enää perääntyä jos posliinikalusteet eivät ole vielä paikoillaan. Vertaile remonttilainoja nyt.

Mitä WC-remontti maksaa?

WC-remontin sunnittelussa kannattaa ottaa huomiota alkutilanteeseen sekä lopulliseen päämäärään. Koeta muodostaa mahdollisimman rehellinen käsitys remontin tarpeesta. Tämä arvio voi olla omasi tai taloyhtiön kartoituksen yhteydessä saatu arvio. Voit yhtä hyvin teettää selvityksen myös ulkopuolisilla asiantuntijoilla. Kun selvität tulevan kylpyhuoneremonttisi laajuutta, kiinnitä huomiosi ainakin seuraaviin kysymyksiin: pitääkö laatoitukset purkaa ja uusia? Ostatko myös purkutyön urakoitsijalta vai voitko tehdä purun itse? Onko WC-tiloissasi käytetty vahingollista asbestia jonka joutumista hengitysteihin pitää välttää? Pitääkö sinun varautua asbestivaaraan jo purkutöiden yhteydessä? Haluatko pitää vesipisteet paikoillaan vai kannattaisiko niitä siirtää? Onko WC:ssä lattialämmitys tai haluaisitko asentaa itsellesi sellaisen? Millaiset kalusteet haluat ja osaatko kenties itse asentaa ne vai tarvitsetko ammattilaisen apua? Miltä haluat että WC:si näyttää remontin jälkeen? Suunnittele värejä, valoja, kaappeja ja hyllyköitä. Paljonko luotettavan ammattilaisen palkkaaminen tulee kustantamaan sinulle ja osaako joku tuttusi kenties suositella sinulle hyvää tekijää?

Kaikki nämä tärkeät tekijät vaikuttavat WC-remonttisi lopulliseen hintaan. Koko projektin hinta riippuu muun muassa näistä muuttuvista tekijöistä. Projektisi suunnitelmaan on hyvä myös kirjata työt, materiaalit ja aikataulut sekä budjetti yhtenä tärkeimmistä tekijöistä.

Remonttilaina tuo joustoa remonttiin

Vaikka olisitkin varautunut WC-remontin kustannuksiin huolellisesti, työn edetessä saatat silti kohdata uusia haasteita. Silloin on hyvä että budjettisi ei ollut liian tiukka. Lainalaitoksen kautta haettava joustoluotto on nopea ja turvallinen rahoitusratkaisu, joka tuo joustoa yllättäviin tilanteisiin. Joustoluotto on luotettava remonttilaina joka saattaa parhaimmillaan auttaa remontoijaa tukalista tilanteista eteenpäin.

Lainalaitos on rahoituslaitos jonka kautta haettavat joustoluotot ovat kulutusluottoja joista voi nostaa kerralla vain sillä hetkellä tarvitsemansa määrän. Loput luottolimiitistäsi voit jättää odottamaan uutta rahantarvetta. Myönnetystä mutta nostamattomasta joustoluotosta et maksa korkoja, ellet siirrä rahoja käyttöösi.

Joustoluotolla varmuutta WC-remonttiin

Jos haet joustoluottoa WC-remontin varalle lainanvälittäjän kautta, selviät yllättävistä tilanteista nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea joustoluottoa jos olet täyttänyt 21 vuotta, sinulta ei löydy luottotietomerkintää, olet asunut Suomessa viimeiset 12 kuukautta ja sinulla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi tarvitset verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen jonne vastaanotat useita lainatarjouksia yhdellä kertaa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.