Yrityslaina

Lainaa takuuvuokraan

Oletko suunnitellut muuttoa, mutta talous on heikolla pohjalla? Saat Lainalaitoksen kautta rahat vuokravakuuteen helposti ja nopeasti. Lue ohjeet, miten voit hakea vuokravakuuslainaa eli lainaa takuuvuokraan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Jos tarvitset lainaa takuuvuokraan, hae edullinen laina Lainalaitoksen kautta.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Lainaa takuuvuokraan

Mistä lainaa vuokravakuuteen? Hae nopea ja edullinen laina Lainalaitoksen kautta

Oli kyseessä sitten takuuvuokra, vuokravakuus tai vuokratakuu, Lainalaitoksen kautta voit hakea helposti lainaa elämän yllättäviin tilanteisiin. Normaalisti kaikki asunnonomistajat pyytävät vuokralaiselta vuokravakuutta ja summa voi olla suuri. Vuokravakuuden lainalla rahoittaminen on normaali ja toimiva vaihtoehto. Harvalla meistä on varaa maksaa kerralla jopa tuhansia euroja ja onneksi tähän ongelmaan löytyy Lainalaitokselta ratkaisu. Lainalaitos tarjoaa joustavaa ja nopeaa lainaa elämän yllättäviin tilanteisiin. Tämän mahdollisuuden myötä pääset muuttamaan heti ja takuusumman voi maksaa takaisin pienemmissä erissä.

Vuokranantaja vaatii normaalisti aina takuuvuokran, koska se on erittäin tärkeä turva ongelmatilanteissa, joissa esimerkiksi vuokralainen aiheuttaa asunnolle haittaa tai jättää jopa vuokran maksamatta. Jos sinulla ei tällä hetkellä löydy riittävää summaa takuuvuokraan, voi Lainalaitoksen edullinen laina auttaa sinua tässä ongelmatilanteessa. Voit hakea lainaa netistä verkkopankkitunnuksillasi.

Vuokravakuuden määrä ja maksaminen

Pääkaupunkiseudulla yksiöiden vuokrat ovat sijainnista riippuen noin 600 – 1000 euroa kuukaudessa, ja kaksiot maksavat yli 900 euroa kuukaudessa. Normaalisti vuokranantajat kysyvät kahden tai jopa kolmen kuukauden vuokraa vastaavan takuuvuokran ja se voi tulla yllätyksenä. Kyse voi olla tuhansista euroista ja on täysin normaalia, että tällaista summaa ei ole tilillä säästettynä. Tämän kaiken lisäksi vuokralaisen pitää maksaa ensimmäisen kuukauden vuokra, muuttoon menevät kulut, uudet tavarat ja huonekalut. Nopeasti huomaa, miten muuttoon menee paljon rahaa. Onneksi Lainalaitokselta löytyy tähän ongelmaan ratkaisu. Voit saada lainaa heti tilille.

Voit saada edullisen lainan takuuvuokraan Lainalaitoksen kautta – lue ehdot

Lainalaitoksen kautta voit saada joustoluottoa takuuvuokran maksamiseen turvallisesti ja nopeasti. Lainalaitoksen kautta otettu joustoluotossa on monia etuja. Sinun ei esimerkiksi tarvitse sitoutua kiinteisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin ja määräaikoihin. Jotkut Lainalaitoksen kautta hankittavat lainat sisältävät myös lyhennysvapaita kuukausia. Se tarkoittaa sitä, että lainasi joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksussa. Lainlaitoksen kautta saadun joustoluoton avulla sinun ei tarvitse enää murehtia muuttosuunnitelmiasi, vaan voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä. Kaiken lisäksi voit halutessasi maksaa kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut.

Lainalaitoksen kautta haetussa joustoluotossa on myös yksi hyvä lisäetu. Mikäli tarvitset lisärahaa rahoittamaan muuttoautoa tai muuta yllättävää asia, voit hakea lainaa lisää tarpeen mukaan luottolimiitin puitteissa.

Lainalaitoksen kautta voit hakea joustoluottoa 500 – 40 000 euroa, etkä tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainan todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Joustoluoton saamiseksi sinulta vaaditaan, että olet vähintään 21-vuotias, asut Suomessa vakituisesti ja että sinulla on työpaikka ja säännölliset tulot. Lisäksi luottotiedot on oltava kunnossa ja ne tullaan tarkistamaan hakuprosessin aikana. Joustoluottoa voit hakea kätevästi netissä ja tarvitset siihen vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Täytä hakemuslomake vaikka jo tänään ja voit saada rahat jo samana päivänä. Lainalaitoksen kautta joustoluoton hakeminen on aina turvallista ja nopeaa, tarvitsit sitten lainaa 1000 euroa tai lainaa 15 000 euroa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.