Yrityslaina

Vippi

Vippi on helppo keino saada nopeasti rahaa akuuttiin tarpeeseen. Lainaa saa nykyään helposti netistä ja se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailuta sinulle sopiva laina osoitteessa lainalaitos.fi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vippi

Miten vippi toimii?

Vippi on useimmiten alle tuhannen euron rahasumma, jonka saa haettua nopeasti ja helposti netissä ilman vakuuksia tai takaajia. Vippiä otetaan usein akuuttiin rahantarpeeseen, esimerkiksi auton tai kodinkoneen hajotessa. Toisinaan vippiä otetaan myös esimerkiksi opiskelua tai vaikkapa lomamatkaa varten. Kuten sanottua, vipit ovat usein suuruudeltaan varsin pieniä lainoja, jotka maksetaan takaisin nopeasti. Kulutusluottoihin verrattuna vippien korot ovat usein hieman suuremmat, mutta vastaavasti lainasummat ovat pienempiä.

  • Vippiä saat haettua nopeasti ja helposti netissä.
  • Vippi auttaa, kun akuutti rahantarve yllättää.
  • Vipin saa maksettua nopeasti takaisin.

Missä tilanteessa vippi on hyvä ratkaisu?

Vippi on sopiva laina sinulle, jos tarvitse pienen summan rahaa nopeasti. Jos lomakassasi kaipaa kartuttamista tai jos astianpesukoneesi kaipaa päivitystä uudempaan malliin, pikavippi on oikea lainavaihtoehto. Vippiä saa kerralla useimmiten muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Laina on maksettava takaisin nopeasti, muutoin korot saattavat kasvaa huimiksi. Vippiä kannattaakin ottaa ainoastaan silloin, kun olet varma siitä, että takaisinmaksu onnistuu nopealla aikataululla.Oletko ottanut liian monta vippiä? Silloin velkojen yhdistäminen saattaa olla hyvä ratkaisu.

Kuka voi ottaa vippiä?

Vippiä voivat hakea kaikki vähintään 21-vuotiaat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä estää vipin saamisen. Lisäksi sinun on hakemuksessa kyettävä vakuuttamaan lainantarjoaja maksukyvystäsi. Useimmiten tähän riittää se, että sinulla on työpaikka. Vippi on helppo hakea netistä. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, jolla pääset tunnistautumaan palveluumme. Lisäksi sinulla on oltava toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme välittää sinulle parhaat lainatarjoukset. Vipin hakeminen on helppoa.

Kuinka vippiä haetaan?

Kun olet tullut siihen tulokseen, että vippi on oikea ratkaisu sinulle, on aika jättää hakemus. Täytä lainahakemus osoitteessa lainalaitos.fi ja kilpailutamme sinulle parhaan lainan. Kun olet jättänyt hakemuksesi ja määritellyt sinulle sopivimman lainasumman, Lainalaitos välittää sinulle parhaat lainatarjoukset 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainallesi. Kun olet vastaanottanut lainatarjouksen, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen lainantarjoajan omassa palvelussa. Hyväksyttyäsi lainan ehdot, saat nostettua rahat tilillesi. Parhaassa tapauksessa tämä tapahtuu välittömästi, jolloin saat rahat käyttöösi jo heti saman päivän aikana.

Kuinka vippi maksetaan takaisin?

Vippi on yksi niistä lainoista, jotka kannattaa maksaa pois mahdollisimman pikaisesti. Pieni vippisumma voi korkeiden korkojen vuoksi kasvaa nopeasti hyvinkin suureksi. Siksi vippiä kannattaa lyhentää joka kuukausi niin suurella summalla kuin mahdollista. Pidä kuitenkin huoli, että oma taloutesi pysyy hallinnassa myös silloin, kun lyhennät lainaasi. Älä koskaan ota uutta vippiä edellisen maksamiseen. Usein vippisummat ovat kuitenkin niin pieniä, että takaisinmaksu onnistuu vain muutamassa kuukaudessa tai jopa yhdellä kerralla. Vippisummat vaihtelevat usein sadoista euroista enintään muutamaan tuhanteen euroon. Vaikka summa on pieni, se täytyy kuitenkin aina maksaa takaisin korkojen kera.Lainalaitoksen kautta voit saada halpaa lainaa nopeasti.. Helppo laina ilman vakuuksia löytyy kätevästi Lainalaitoksen lainalaskurilla. Mietitkö kuinka paljon voin lainata? Lainalaitoksen hakemuksen täyttämällä voit saada lainaa heti tilille esimerkiksi parista sadasta 5000 euron lainaan, 20 000 euron lainaan tai jopa 40 000 euroon asti. Jotkut asiakkaamme rahoittavat esimerkiksi venelainaa, remonttilainaa tai reissuluottoa Lainalaitoksen avulla. Lainalaitoksen kautta voi hakea myös velkajärjesteyä, jolloin lainasi todellinen vuosikorko saattaa laskea. Emme kuitenkaan välitä vertaislainoja.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.