Yrityslaina

Vertaislaina

Vertaislaina on helppo tapa lainata itselleen sopivilla ehdoilla. Tällainen laina on helpointa kilpailuttaa lainalaitoksella, josta saat parhaan tarjouksen suoraan näkyville

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vertaislaina

Mitä on vertaislaina?

Vertaislaina on uudehko lainaamisen muoto, vaikka on pohjimmiltaan erittäin perinteinen. Se on lainaa, jota ei myönnä pankki tai muukaan rahoituslaitos, vaan toinen yksityishenkilö. Lainasi on siis toisen yksityishenkilön sijoitus, josta hän itse saa koron verran tuottoa. Tämä mahdollistaa erikoisetkin lainaehdot, kunhan kysyntä ja tarjonta kohtaavat toisensa. Lainamuotona tämänkaltainen laina onkin sinänsä perinteinen ja ikiaikainen, mutta internetin laajemmilla mahdollisuuksilla höystettynä. Lainaan pätevät kuitenkin luonnollisesti samat säännöt kuin kaikkiin muihinkin lainoihin.

 • Vertaislaina tulee toiselta yksityishenkilöltä
 • Mahdollistaa rahoituslaitosten ehdoista poikkeavat ehdot
 • Voi olla helpommin saatavilla kuin pankkilaina

Vertaislaina soveltuu moniin tarpeisiin

Vertaislaina on siitä hyvä lainatyyppi, että niitä löytyy jokaista laatua ja liki kaikkiin mahdollisiin rahantarpeisiin. Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa 1000 euroa, 5000 euroa, 15 000 euroa vai tarvitsetko lainaa 20 000 euroa, vertaislaina saattaa sopia sinulle. Tätä lainaa voi käyttää esimerkiksi autolainana, ja silloin se onkin varmasti kulutusluottoa edukkaampi vaihtoehto. Tämän lisäksi kaikenlaisia pikaisia lainoja esimerkiksi kodinkonerikon sattuessa on helposti saatavilla. Erityyppisten mahdollisuuksien kirjo on laaja. Melkein mikä vain onnistuu, kunhan lainanottaja kykenee maksamaan summan takaisin sovitusti ja kaikki etenee muutenkin sovitunlaisesti.

Kuka voi parhaiten hyödyntää vertaislainaa?

Lainatyyppi on siitä erikoinen, että kun kyseessä on toinen yksityishenkilö, voidaan lainalle neuvotella hieman tavallisesta poikkeaviakin ehtoja. Yksityishenkilö ei välttämättä ole niinkään jyrkkä ehtojensa kanssa, ja uudelleenneuvottelu voi olla helpompaa. Kuitenkin tähänkin pätee sama kuin muihinkin lainoihin, eli laina sopii kaikille, jotka se pystyvät maksamaan sovitusti takaisin. Vertaislaina voi olla liki minkä kokoinen tahansa, jolloin mitään tyypillistä tilannetta ei edes ole. Yleisin lainan käyttökohde on remontointi tai auto.

Vertaislainan ottaminen ei poikkea paljoa tavanomaisesta

Vertaislaina on hakuprosessinsa kanssa melko samanlainen kuin perinteinen lainakin, ainoana erona oikeastaan se, että rahan alunperäinen omistaja on yksityishenkilö. Lainan hakeminen tehdään usein tarjousten perusteella kummin päin vain. On mahdollista tarjoutua lainanottajaksi, jolloin lainaajat voivat laittaa tarjouksen lainastaan. Tämä mahdollistaa eksoottisetkin ehdot. Lainatyyppi ei ole siten kovin nopea, mutta usein huomattavasti perinteikästä pikavippiä parempi vaihtoehto. Lainat hoidetaan useimmiten erinäisten lainanvälityspalvelujen kautta, jolloin lainanantaja saa mahdollisesti käyttöönsä perintäapua, jos ongelmia ilmenee ja lainanottaja saa turvaa epärehellisen lainaajan varalta. Lainanvälitys palveleekin molempia osapuolia tasapuolisesti.

Kuinka suuri tai pitkä on vertaislaina?

Vertaislaina on erittäin monipuolinen lainatyyppi, ja se voikin muistuttaa esimerkiksi autolainaa tai perinteistä kulutusluottoa. Ehdot sovitellaan sopiviksi yksityishenkilöiden välillä, ja ne voivat olla käytännössä mitä vain, millä lainanantaja suostuu rahan lainaamaan. Tämä lainatyyppi onkin siten erittäin monipuolinen ja voi olla oikeastaan minkälainen vain. Lainasummat voivat vaihdella parista sadasta useisiin tuhansiin, samoin lainan pituus voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Sopimukset tehdään yksityishenkilöiden välille, jolloin lainanvälittäjän katoaminen markkinoilta ei vaikuta lainaan mitenkään. Tärkeintä on muistaa, että lainan antaja on sijoittaja, joka sijoittaa ottajaan. Hae vertaislainaa netistä. Vertaa kuitenkin lainalaskurin avulla ensin, mistä edullisin joustoluotto löytyy. Kannattaa tutkia mikä lainatyyppi sopii sinulle parhaiten: bullet-laina, Financer-rahoitus,, Freedom-rahoitus , vai tarvitsetko joustavaa lainaa autoon? Edullinen laina pitkällä maksuajalla löytyy Lainalaitoksen kautta.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.