Yrityslaina

Vertaile kulutusluottoja

Vertaile kulutusluottoja helposti ja nopeasti palvelumme kautta. Täytä lainahakemus ja etsimme sinulle markkinoiden parhaimmat lainatarjoukset, jotta voit valita tarkoituksiisi parhaiten sopivan lainan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vertaile kulutusluottoja

Vertaile kulutusluottoja - mikä on sinulle sopivin?

Lainan ottaminen on normaali tapa toimia elämän eri tilanteissa. Arkipäivien yllättävät menot ja unelmissa siintävät hankkeet, saattavat vaatia toteutuakseen lisärahoitusta. Vertaile kulutusluottoja, kun mietit lainan hankkimista. Kulutusluotto eli joustoluotto on aina pikalainaa edullisempi vaihtoehto, ja palvelumme kautta haet aina vakuudettomia lainoja, ilman takauksia. Haettavat kulutusluottomme ovat 500 – 40.000 euroa ja lainasumman voit valita 100 euron tarkkuudella. Voiko mikään olla helpompaa joten ei muuta kuin tuumasta toimeen.

  • Kulutusluotto auttaa arjen yllättävissä menoissa.
  • Kulutusluottoa voit hakea tarvitsemasi määrään.
  • Kulutusluoton saat nopeasti käyttöösi.

Kulutusluotto on apu arjen menoihin

Kulutusluotto auttaa sinua selviämään arjen haasteista, ja toteuttamaan pieniä tai suuria unelmiasi. Teemme yhteistyötä monien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa, joten saat aina markkinoiden parhaat, ja kilpailukykyisimmät lainatarjoukset. Vertaile kulutusluottoja, ja jätä lainahakemuksesi hoidettavaksemme. Seuraavaksi saat monia lainatarjouksia 24 tunnin sisällä ja niistä voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Laina maksetaan tilillesi nopeasti. Rahoitusta voit hakea 500 – 40.000 euroa, ja maksuaikaa saat 6 – 120 kuukautta.

Kulutusluottoa voi hakea, raha-asioitaan hyvin hoitava henkilö

Palvelun ikäraja on 21 vuotta ja lainanhakijalta vaaditaan moitteettomia luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja. Jokaisen lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen yhteydessä, eikä lainaa voida myöntää henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Palvelun ikäraja on 21 vuotta ja lainanhakijalta vaaditaan moitteettomia luottotietoja, sekä säännöllisiä tuloja. Lainan hakemiseen tarvitset toimivan nettiyhteyden, verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Ei siis muuta kuin lainaa hakemaan. Vertaile kulutusluottoja, säästät aikaa, rahaa ja energiaasi.

Kuinka kulutusluottoa haetaan?

Vertaile kulutusluottoja helposti ja nopeasti. Hae kulutusluottoa nyt kätevästi kauttamme, täyttämällä sähköinen lainahakemus netissä. Kilpailutamme puolestasi yhteistyökumppaneinamme toimivat rahoitusyhtiöt ja pankit, jonka jälkeen saat yhden vuorokauden aikana parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi. Hyväksy tarjouksista itsellesi paras ja jää odottelemaan rahojen saapumista tilillesi. Yleisesti laina maksetaan nopeasti tilillesi. Kauttamme saat aina vakuudettomia lainoja, joten säästyt takaajien tai vakuuksien hankinnalta. Muistathan, että kauttamme haettu laina on aina markkinoiden edullisin, ja lainatarjous räätälöidään sinulle tarpeidesi mukaisesti. Muistathan, että voit täyttää ja lähettää lainahakemuksesi milloin vain.

Kuinka paljon kulutusluottoa voi saada?

Vertaile kulutusluottoja, siitä on lainanhakijalle selvää etua. Joustoluottolaskuriamme käyttämällä, valitset aina markkinoiden parhaan lainan. Haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 500 – 40.000 euroa, sillä välitämme pikavippien sijaan käteviä kulutusluottoja. Sinä voit päättää lainan suuruudesta 100 euron tarkkuudella. Lainoista peritään korkoa, joka on aina prosentuaalinen osuus myönnetystä lainasta. Korkoa maksat aina lainasumman lisäksi lyhennysten yhteydessä. Käyttämällä lainapalveluamme, saat lainallesi aina markkinoiden edullisimman koron. Korko märäytyy laina-ajan ja lainasumman perusteella, sekä yleisen taloustilanteen mukaisesti. Huomaathan myös, että jos sinulla on jokin vanha korkeakorkoinen laina maksamatta, voit kilpailuttaa meillä lainasi uudelleen. Lainojen yhdistäminen kannattaa aina.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.