Yrityslaina

Vertaa lainoja

Vertaa lainoja kauttamme. Täytä lainahakemus kätevästi verkossa ja saat 24 tunnin kuluessa useita lainatarjouksia sähköpostiisi. Valitse paras tarjous ja saat lainallesi markkinoiden edullisimman koron

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vertaa lainoja

Vertaa lainoja, miten se käytännössä tapahtuu?

Vertaa lainoja ja valitse se parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva laina kätevästi lainapalveluamme käyttäen. Täytä hakemus verkossa, lainasummat vaihtelevat 500 - 40 000 euroon. Palvelumme kautta kilpailutat markkinoiden tunnetuimpien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, jotka saat 24 tunnin kuluessa sähköpostiisi. Palvelun käyttö on hakijalle ilmaista ja päätät itse minkälaisen lainatarjouksen hyväksyt. Lainatarjous ei sido sinua mihinkään, ja lainaa haet muutamassa minuutissa. Muistathan, että lainaa verkossa hakemalla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

  • Käytä lainapalveluamme arjen eri tilanteissa.
  • Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.
  • Yhdistä vanhat lainasi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea?

Vertaa lainoja ja säästää kallisarvoista aikaa ja rahaa. Vertailet kerralla kaikki lainantarjoajat ja lainatarjoukset. Lainalaskurimme avulla voit valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tunnetut ja luotettavat yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle markkinoiden parhaat lainavaihtoehdot ja edullisimmat korot. Suurempia hankintoja on järkevää rahoittaa lainarahan turvin ja edullisella käyttölainalla toteutat myös unelmiesi lomamatkan. Lainata voit 500 - 40 000 euroa ja lainan takaisinmaksusuunnitelma laaditaan sinulle lainaamasi rahamäärän, tulojesi ja yleisen korkotason mukaan.

Minkälainen laina on minulle sopivin?

Yleisimpiä kysymyksiä lainanhaun yhteydessä on, että voiko luottotietonsa menettänyt henkilö saada lainaa? Ei voi. Laina on lainanhakijan ja lainanantajan välinen sopimus ja jotta kaikki menisi oikein, on tiettyjen ehtojen täytyttävä. Lainaa hakiessasi sinun pitää omata puhtaat luottotiedot ja sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Sinun on oltava Suomen kansalainen ja vähintään 21-vuotias. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, toimivan sähköpostin ja puhelinliittymän lainan hakua varten. Vertaa lainoja, se kannattaa.

Kuinka kauan lainahakemuksen käsittely kestää?

Vertaa lainoja, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Mieti, minkä suuruisen summan haluat lainata ja täytä lainahakemus kätevästi verkossa. Lainansaantiin vaikuttavat muun muassa ikäsi ja tulosi, jotka vaikuttavat lainasi korkoon ja muihin kustannuksiin. Lainanantaja siis määrittelee hakijalle lainan koron ja kulujen muodostumisen. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat henkilökohtaiselle pankkitilillesi nopeasti. Lainatarjous ei sido sinua mitenkään ja lainan käytät aina haluamaasi kohteeseen. Takaisinmaksusuunnitelma on hyvä olla valmiina jo ennen lainan hakemista. Palvelumme kautta myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Miten lainan takaisinmaksu käytännössä tapahtuu?

Vertaa lainoja helposti netissä. Mietihän, kuinka helppoa on, kun lainaa voi hakea verkossa. Miksi suotta jonotella kivijalkapankkien käytävillä, kun lainaa voit hakea milloin itsellesi parhaiten sopii? Olemme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja hakemuksen voit jättää milloin vain. Lainaa voit hakea 500 - 40 000 euroa ja lainaa maksat takaisin kätevästi kuukausittain. Lainallesi lasketaan henkilökohtainen korko, joka pohjautuu lainaamaasi summaan, tulojesi määrään ja yleisen korkotason määrään. Lainaa lyhentäessäsi voit pitää vuoden aikana yhden maksuvapaan kuukauden, jos niin haluat. Mieti etukäteen lainaamasi summan määrä, valitse laina-aika ja ei muuta kuin hakemusta täyttämään.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.