Yrityslaina

Venelaina

Venelaina on helppo saada nopeasti. Lainaa saa nykyään helposti netistä ja se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailuta sinulle sopiva laina.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Venelaina

Mikä on venelaina?

Venelaina on kulutusluotto, jolla rahoitetaan veneen ostaminen. Monet suomalaiset veneenomistajat ovat rahoittaneet unelmaveneensä kulutusluotolla. Yhä useammat hakevat lainaa Lainalaitoksen kautta.

Hyvä venelaina on edullinen venelaina
Vertaile useampia pankkeja ja säästät rahaa.

Oletko ostamassa venettä? Etsitkö uutta venelainaa? Tuhannet suomalaiset ovat vertailleet eri pankkilainoja Lainalaitoksen avulla ja olleet tyytyväisiä palveluumme. Tee hakemus samantien ja me autamme sinua ilmaiseksi.

Toimi näin:
  1. Täytä nettihakemus sivuillamme.
  2. Valitse paras tarjous.
  3. Rahat maksetaan tilillesi.
Hae venelaina meiltä ja saat monia etuja:
Yhdellä hakemuksella saat monta eri tarjousta.
Palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään (lue lisää).
Turvallinen ja riskitön palvelu.

Paras venelaina Lainalaitoksen kautta

Tahdotko toteuttaa veneunelmasi? Riippumatta siitä etsitkö upouutta vai käytettyä menopeliä voit toteuttaa toiveesi hakemalla kulutusluottoa. Autamme sinua löytämään markkinoiden parhaan venelainan.

Veneen hankinta on investointi omaan hyvinvointiisi ja hauskempaan vapaa-aikaan. Markkinoilla on monia luottolaitoksia, jotka tarjoavat venelainoja, mutta valtaosa vaatii käsirahaa lainan ehdoksi. Voit hakea luottoa vasta, kun olet säästänyt riittävän summan itse. Lisäksi moniin luottoihin on leivottu monia hallinnollisia lisäkuluja, joiden vuoksi lainan kuukausimaksut saattavat nousta tarpeettoman korkeiksi.

Venelaina ilman käsirahaa

Lainalaitoksen avulla voit saada venelainasi alhaisella todellisella vuosikorolla ja edullisilla kuukausimaksuilla etkä tarvitse käsirahaa. Voit rahoittaa veneostoksesi Lainalaitoksen kulutusluotolla, joka on usein huomattavasti edullisempi kuin monet tarjolla olevat veneluotot.

Avullamme voit vertailla useiden eri pankkien lainaehtoja ja korkoja. Saat useita lainatarjouksia, joihin tutustut kaikessa rauhassa ja valitset tarjouksen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Yhteistyöpankkimme tarjoavat edullisia korkoja. Juuri nyt pankkien korot ovat alhaalla, minkä vuoksi sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet saada lainasi alhaisilla kustannuksilla.

Venelaina voi olla oikea ratkaisu

Olet mahdollisesti iskenyt silmäsi tiettyyn veneeseen, mutta uskot, ettei sinulla ole varaa sen hankintaan. Ostoa suunniteltaessa rahoituksen miettiminen on ensiarvoisen tärkeää. Rahoituksen on oltava kunnossa jo ennen kuin ryhdyt hieromaan venekauppoja. Kun raha-asiat ovat selvillä ostoprosessi sujuu jouhevasti ja saat itsellesi paremman neuvotteluaseman, kun tiedät paljonko varoja sinulla on käytettävissäsi.

Alenna nykyisen venelainasi kustannuksia

Jos sinulla on jo olemassa oleva venelaina, jonka kuukausimaksuja tahtoisit alentaa, kannattaa ottaa yhteyttä Lainalaitokseen. Voit myös yhdistää kaikki pienemmät luottosi yhdeksi lainaksi, mikä helpottaa taloutesi tasapainottamista. Säästät selvää rahaa, kun pääset eroon useista eri koroista ja hallinnollisista maksuista. Lisäksi pääset nopeammin eroon veloistasi ja voit investoida johonkin uuteen.

Venelaina nyt

Voit hakea venelainaa Lainalaitoksen kautta täyttämällä nettihakemuksen sivuillamme. Voit hakea kokonaan uutta lainaa heti aina 30 000 euroon asti tai hoitaa vanhat velkasi meidän avullamme. Lainalaitos järjestää sinulle tarjouksia useilta eri pankeilta, jotka kilpailevat keskenään tarjotakseen edullisimmat lainaehdot veneesi hankintaan.

Lainavertailun tekeminen ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään. Kun pankit saavat tarjouksensa valmiiksi, saat tiedon henkilökohtaiselle, salasanasuojatulle Lainalaitos-tilillesi. Lisäksi sinulle soitetaan ja lähetetään sähköpostia. Tämän jälkeen voit kaikessa rauhassa valita itse, mikä laina sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.