Hae Lainaa

Venelaina

Yksi hakemus monta tarjousta. Rahat tillile jopa samana paivänä.

Venelaina

Lainaa 500 – 50 000 € sopivalla kuukausierällä

Venelaina on helppo saada nopeasti. Lainaa saa nykyään helposti netistä ja se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailuta sinulle sopiva laina.

Mikä on venelaina?

Venelaina on kulutusluotto, jolla rahoitetaan veneen ostaminen. Monet suomalaiset veneenomistajat ovat rahoittaneet unelmaveneensä kulutusluotolla. Yhä useammat hakevat lainaa Lainalaitoksen kautta.

Hyvä venelaina on edullinen venelaina 
Vertaile useampia pankkeja ja säästät rahaa. 

Oletko ostamassa venettä? Etsitkö uutta venelainaa? Tuhannet suomalaiset ovat vertailleet eri pankkilainoja Lainalaitoksen avulla ja olleet tyytyväisiä palveluumme. Tee hakemus samantien ja me autamme sinua ilmaiseksi.

Toimi näin:

  1. Täytä nettihakemus sivuillamme.
  2. Valitse paras tarjous.
  3. Rahat maksetaan tilillesi.

Hae venelaina meiltä ja saat monia etuja: 
Yhdellä hakemuksella saat monta eri tarjousta. 
Palvelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään (lue lisää). 
Turvallinen ja riskitön palvelu. 

Paras venelaina Lainalaitoksen kautta

Tahdotko toteuttaa veneunelmasi? Riippumatta siitä etsitkö upouutta vai käytettyä menopeliä voit toteuttaa toiveesi hakemalla kulutusluottoa. Autamme sinua löytämään markkinoiden parhaan venelainan.

Veneen hankinta on investointi omaan hyvinvointiisi ja hauskempaan vapaa-aikaan. Markkinoilla on monia luottolaitoksia, jotka tarjoavat venelainoja, mutta valtaosa vaatii käsirahaa lainan ehdoksi. Voit hakea luottoa vasta, kun olet säästänyt riittävän summan itse. Lisäksi moniin luottoihin on leivottu monia hallinnollisia lisäkuluja, joiden vuoksi lainan kuukausimaksut saattavat nousta tarpeettoman korkeiksi.

Venelaina ilman käsirahaa

Lainalaitoksen avulla voit saada venelainasi alhaisella todellisella vuosikorolla ja edullisilla kuukausimaksuilla etkä tarvitse käsirahaa. Voit rahoittaa veneostoksesi Lainalaitoksen kulutusluotolla, joka on usein huomattavasti edullisempi kuin monet tarjolla olevat veneluotot.

Avullamme voit vertailla useiden eri pankkien lainaehtoja ja korkoja. Saat useita lainatarjouksia, joihin tutustut kaikessa rauhassa ja valitset tarjouksen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Yhteistyöpankkimme tarjoavat edullisia korkoja. Juuri nyt pankkien korot ovat alhaalla, minkä vuoksi sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet saada lainasi alhaisilla kustannuksilla.

Venelaina voi olla oikea ratkaisu

Olet mahdollisesti iskenyt silmäsi tiettyyn veneeseen, mutta uskot, ettei sinulla ole varaa sen hankintaan. Ostoa suunniteltaessa rahoituksen miettiminen on ensiarvoisen tärkeää. Rahoituksen on oltava kunnossa jo ennen kuin ryhdyt hieromaan venekauppoja. Kun raha-asiat ovat selvillä ostoprosessi sujuu jouhevasti ja saat itsellesi paremman neuvotteluaseman, kun tiedät paljonko varoja sinulla on käytettävissäsi.

Alenna nykyisen venelainasi kustannuksia

Jos sinulla on jo olemassa oleva venelaina, jonka kuukausimaksuja tahtoisit alentaa, kannattaa ottaa yhteyttä Lainalaitokseen. Voit myös yhdistää kaikki pienemmät luottosi yhdeksi lainaksi, mikä helpottaa taloutesi tasapainottamista. Säästät selvää rahaa, kun pääset eroon useista eri koroista ja hallinnollisista maksuista. Lisäksi pääset nopeammin eroon veloistasi ja voit investoida johonkin uuteen.

Venelaina nyt

Voit hakea venelainaa Lainalaitoksen kautta täyttämällä nettihakemuksen sivuillamme. Voit hakea kokonaan uutta lainaa heti aina 30 000 euroon asti tai hoitaa vanhat velkasi meidän avullamme. Lainalaitos järjestää sinulle tarjouksia useilta eri pankeilta, jotka kilpailevat keskenään tarjotakseen edullisimmat lainaehdot veneesi hankintaan.

Lainavertailun tekeminen ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään. Kun pankit saavat tarjouksensa valmiiksi, saat tiedon henkilökohtaiselle, salasanasuojatulle Lainalaitos-tilillesi. Lisäksi sinulle soitetaan ja lähetetään sähköpostia. Tämän jälkeen voit kaikessa rauhassa valita itse, mikä laina sopii sinun tarpeisiisi parhaiten.

p

Laina-Opas

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lainoista. Löydät myös useita oppaita ja artikkeleita, jotka auttavat tekemään paremman taloudellisen laina päätöksen.

Sanasto

Bla bla blakljllöklklkj kljljlkjlkjl kjkl lkj ljjlk kljkljlj ölkjlkjljlkjl jlkjlkj lökj lkjlkj lkklj lkjkljljlkjlkj  llkj jlkjkl jkjlkjlkjlkjöl kjlkjljlkljlkjl 

Lainaa heti tilille

500 – 50 000 €

Yhdistä kaikki lainat helposti ja nopeasti. Maksa kalliit lainat pois.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

  Helppo
  Turvallinen
  Palvelu on ilmainen

Uusi pikaluotto

★★★★★
5 5 1
Helppo ja paljon eri pikaluottoja erittäin hyvä sivu

Ulkomaiset pankit Suomessa

★★★★★
5 5 1
Sain apua lainan hakuun.

Yhdistä Lainasi

★★★★★
5 5 1
Erinomainen palvelu. Yhdistin vanhat lainani yhdeksi uudeksi, johon sain alhaisemman koron. Kiitos LL.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

 

* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-180 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 50 000 €