Yrityslaina

Velkojen yhdistäminen

Velkojen yhdistäminen kannattaa. Etsi itsellesi sopivin yhdistelylaina Lainalaitoksen kautta. Kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Kauttamme löydät aina itsellesi edullisimman lainan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Velkojen yhdistäminen

Miten velkojen yhdistäminen toimii?

Jos sinulla on paljon pieniä nettiluottoja, kuten pikavippejä ja kulutusluottoja, kannattaa harkita velkojen yhdistämistä. Lainojen yhdistäminen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että siirrät kaikki edelliset velkasi yhden ja saman lainan alle. Usein lainan minimilyhennys ja korko pienenevät yhdistelylainan avulla. Näin sinulle jää jälleen enemmän rahaa myös omia, henkilökohtaisia menojasi varten. Yhdistelylaina kannattaa, jos sinulla on toisinaan vaikeuksia selvitä kaikkien lainojesi lyhennyksistä. Hae helpotusta maksuihin yhdistämällä velkasi.

  • Velkaa on helpompi hallita yhdistelylainan avulla.
  • Korot ja käsittelykulut pienenevät, kun yhdistät velat.
  • Kun lainoja on vain yksi, kuukausierä on pienempi.

Milloin yhdistelylaina on oikea vaihtoehto?

Velkojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat katkaista ikävän pikavippikierteen. Jos sinulla on esimerkiksi viisi erillistä pikavippiä, kuukausittaiset maksueräsi ovat luultavasti useita satoja euroja kuukaudessa. Lisäksi maksat jokaisesta lainastasi korot erikseen. Yhdistelylainan avulla maksat kaikki edelliset velkasi pois ja muutat näin velkasi yhdeksi lainaksi, jota on helppo hallita. Korot ja kuukausierät pienenevät. Useimmiten yhdistelylainojen suuruudet vaihtelevat muutamista tuhansista euroista jopa 10 000 euroon.

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Velkojen yhdistäminen onnistuu, jos olet yli 21-vuotias ja jos sinulle on vakituiset tulot. Lisäksi luottotietojesi on oltava puhtaat. Lainaa hakiessasi tarvitset myös toimivan puhelinnumeron, sähköpostin ja verkkopankkitunnukset. Jotta voit yhdistää kulutusluottosi, on siis oltava rehellinen aikuinen, joka osaa hoitaa asiansa kunnialla. Jotkut pankit saattavat pyytää myös vakuuksia lainalle, mutta useimmiten pelkkä tieto vakituisesta tulonlähteestä riittää vakuudeksi. Täytä vain sähköinen lomakkeemme ja saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Kuinka yhdistelylainaa haetaan?

Velkojen yhdistäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan. Menet vain Lainalaitoksen verkkosivuille, jossa täytät sähköisen hakulomakkeen. Kun olet lähettänyt meille tietosi, kilpailutamme puolestasi eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat. Saat tiedon lainasta nopeasti suoraan sähköpostiisi. Tämän jälkeen sinun täytyy hyväksyä laina lainantarjoajan verkkosivuilla. Samalla pääset lukemaan myös lainasopimuksen ja saat tietää tarkemmin lainan ehdoista. Toisinaan sinua pyydetään myös toimittamaan esimerkiksi kopio viimeisestä palkkakuitistasi tai työsopimuksestasi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, saat lainan pankkitilillesi nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Prosessi on helppo ja nopea.

Paljonko voin saada lainaa?

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa tarkistaa nykyisten velkojen määrä. Yhdistelylainan idea on, että pääset eroon muista lainoistasi. Useimmiten summat vaihtelevat muutamista tuhansista euroista kymmeniin tuhansiin. Velkojen yhdistäminen kannattaa, sillä yhdistelylainan kuukausierät ovat usein nykyisten lainojesi maksueriä pienempiä. Lisäksi yhdistämällä velkasi pääset eroon pikavippien korkeista koroista ja käsittelymaksuista. Useimmiten yhdistelylainan minimilyhennys on noin 100 - 400 euroa kuukaudessa riippuen siitä, paljonko lainaa on ja kuinka pitkän maksuajan olet lainallesi valinnut. Mitä lyhempi maksuaika sitä suurempi kuukausierä, mutta toisaalta lyhyen maksuajan avulla säästät koroissa. Kannattaakin valita omaan elämäntilanteeseen sopiva maksuaikataulu.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.