Yrityslaina

Velkajärjestely

Lainojen kilpailuttaminen ei koskaan ole väärin ja voi säästää sinulle satasia kuussa lainamäärästäsi riippuen. Anna Lainalaitoksen hoitaa velkajärjestely puolestasi ilmaiseksi.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Velkajärjestely

Miten Lainalaitoksen velkajärjestely toimii?

Monen pienen lainan hoidosta kertyvät kulut kasvavat helposti suuriksi ja kuukausierä kasvaa suhteettomasti. Lainalaitoksen tekemä velkajärjestely auttaa yhdistämään useamman lainan yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin lainan hoitokulut ja kuukausierä pienenevät usein reilustikin. Lainalaitoksen kautta voit hakea lainaa aina 40.000 euroon saakka alarajan ollessa 500 euroa. Yhdistämällä vanhat korkeakorkoiset pienlainasi yhdeksi pitemmäksi ja matalamman kuukausierän lainaksi, säästät vuodessa huomattavan summan eikä sinun tarvitse huolehtia monista pienemmistä maksuista.

  • Vain yksi laina hoidettavana
  • Pienempi kuukausierä
  • Pitempi maksuaika ja matalampi korko

Kun haluat yhdistää monta lainaa yhdeksi

Velkajärjestely sopii sinulle, jolle on kertynyt useita pienempiä joustoluottovertailun avulla hankittuja kulutusluottoja jotka haluat yhdistää yhdeksi lainaksi. Voit yhdistää kulutusluotot, vertaislainat, bullet-lainat pikavipit, mahdollisen autolainan tai vaikkapa lomamatkaa varten otetun lainan, jolloin saat näille lainoille pitemmän maksuajan ja pienemmän kuukausierän lainan matalamman koron ansiosta. Lainanhoito helpottuu, kun maksettavana on vain yhden lainan hoitokulut, tämä näkyy suoraan pienempänä kuukausieränä. Eikä sinun tarvitse muistella useita eräpäiviä, kun lainoja on maksettavana vain yksi.

Onko sinulla säännölliset tulot eikä maksuhäiriöitä?

Lainaa voi hakea 21 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset tulot (palkka tai eläke) ja joka on hoitanut raha-asiansa huolella. Velkajärjestely on mahdollinen tietyin ehdoin, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä. Voit tällöin hakea lainaa 10.000 euroon saakka, mikäli tulosi ovat yli 40.000 euroa vuodessa eikä sinulla ole ollut velkoja ulosotossa kahteen vuoteen. Tarvitset hakemusta varten pankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron. Hakemuksessa tulee ilmoittaa myös henkilötunnus.

Yhdistä lainat helposti ja nopeasti Lainalaitoksen avulla

Hakemus Lainalaitoksen Velkajärjestely lainasta tehdään Lainalaitoksen verkkopalvelussa. Valitse toivomasi lainasumma joka kattaa ne lainat jotka haluat yhdistää. Täytä hakemus huolellisesti, valitse haluamasi takaisinmaksuaika ja lainasumma sekä täytä muut kysytyt tiedot. Vastauksen hakemukseesi saat parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa, yleensä kuitenkin muutaman päivän sisällä. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen jonka hyväksyt allekirjoittamalla pankin sinulle lähettämän velkakirjan, saat rahat tilillesi yleensä 3-5 päivän kuluessa siitä, kun pankki on saanut allekirjoitetun velkakirjan. Laina on henkilökohtainen, joten et tarvitse takaajia tai vakuuksia, vaan laina myönnetään sinulle pankin arvioitua maksukykysi.

Lainaa jopa 40.000 euroa 6 - 120 kuukaudeksi

Oletko hankkinut monta halpaa lainaa nopeasti? Entä mietitkö, kuinka paljon voin lainata velkajärjestelyllä? Velkajärjestelyllä hankitut lainat voivat olla maksimissaan 40.000 euroa. Pankit myöntävät lainaa aina tapauskohtaisesti hakijan tietojen ja maksukyvyn perusteella oman harkintansa mukaan. Pikkuluottojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi parantaa myös luottoluokitustasi, joten siitä on hyötyä tulevaisuudessa mahdollisia uusia lainoja haettaessa. Lainan korko ja kuukausierä vaihtelevat luottosumman ja laina-ajan mukaan. Sinun on helppo arvioida kuukausittain käytössäsi oleva rahasumma, koska maksuerä on samansuuruinen koko laina-ajan. Laina-aika vaihtelee 6 ja 120 kuukauden välillä. Todellinen vuosikorko on tyypillisesti 4,5 - 49,99 % välillä. Korko vaihtelee rahoituslaitoksesta ja hakijan tilanteesta riippuen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.