Yrityslaina

Vakuudettomat lainat

Haluaisitko vaihtaa auton, tehdä remonttia tai käydä lomalla? Lainalaitos vertailee vakuudettomat lainat puolestasi ilmaiseksi - sinun tarvitsee vain valita tarjouksista itsellesi parhaiten sopiva.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta luotonantajalta. Voit valita lainan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vakuudettomat lainat

Kuinka vakuudettomat lainat toimivat?

Etkö halua asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai puuttuuko sinulta takaajia? Siinä tapauksessa vakuudettomat lainat ovat hyvä vaihtoehto satunnaisen rahantarpeen yllättäessä. Voit lainata 500 - 40.000 euroa ilman vakuuksia, jos sinulla on säännölliset tulot. Anna Lainalaitoksen hoitaa lainatarjousten vertailu puolestasi: sinulle jää vain sopivimman tarjouksen hyväksymisen vaiva. Saat tarjouksia useammilta rahoituslaitoksilta, jolloin voit helposti päättää, minkä niistä valitset. Lainasumman voit käyttää itse valitsemallasi tavalla. Hae nyt helppo laina ilman vakuuksia.

  • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita
  • Vain sinä olet vastuussa lainasta
  • Voit itse valita lainan käyttötarkoituksen

Kun takaajia tai vakuuksia ei ole käytössä

Vakuudettomat lainat ovat hyvä ratkaisu silloin, kun takaajia tai vakuuksia ei ole käytettävissä. Lainasta on vastuussa ainoastaan lainasopimuksen allekirjoittaja. Voit käyttää lainasumman vapaasti itse valitsemaasi tarkoitukseen, et siis ole sidottu käyttämään sitä ennalta määrättyyn kohteeseen. Jos haaveilet auton vaihdosta, reissuluotolla kustannetusta lomamatkasta tai jos vaikkapa kotisi kaipaa kunnostusta remonttilainan avulla, vakuudeton laina auttaa toteuttamaan nuo haaveet vaikka säästöjä ei olisikaan ehtinyt kertyä. Maksat vain hankinnan lainan tasaerälyhennyksillä.

Laina raha-asiansa hyvin hoitaneelle

Vakuudettomat lainat sopivat yli 21-vuotiaille henkilöille, jotka ovat kirjoilla Suomessa, joilla on säännölliset tulot ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa huolella. Tiettyjen ehtojen täyttyessä lainan voi saada myös, vaikka maksuhäiriömerkintä löytyisikin. Myös velkajärjestely saattaa onnistua, vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä.Lainan hakemisen yhteydessä tulee ilmoittaa henkilötunnus, osoite jossa on kirjoilla, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, hakijalla tulee olla myös pankkitunnukset käytössään. Lainalla voit maksaa vaikkapa lyhytaikaiset pikavipit pois ja säästää näin lainojen hoitokuluissa.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Jos vakuudettomat lainat tuntuvat olevan sinulle sopiva vaihtoehto, voit hakea lainaa kätevästi verkossa Lainalaitos.fi palvelussa. Lainalaitoksen kautta voi hakea autolainaa,, Financer-rahoitusta tai Freedom-rahoitusta. Täytä vain lainahakemus netissä, niin saat tarjouksia useammalta rahoituslaitokselta usein jo parin päivän sisällä. Vertaile lainatarjoukset ja valitse niistä mieluisin. Tämä palvelu ei maksa sinulle mitään. Valittuasi sinulle sopivimman tarjouksen palauta allekirjoitettu lainasopimus lainan tarjoajalle. Rahat saat tilillesi jo muutaman päivän kuluttua siitä, kun pankki on saanut allekirjoittamasi sopimuksen. Oma allekirjoituksesi riittää, eikä sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Pidä kuitenkin mielessä, että sinun on pystyttävä maksaa laina takaisin ajallaan.

Lainaa aina 40.000 euroon saakka

Vakuudettomat lainat ovat tyypillisesti lainasummaltaan pienehköjä alarajan ollessa 500 €. Tilanteestasi riippuen sinun on mahdollista hakea lainaa aina 40.000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasakokoisina kuukausierinä, joten tiedät aina, paljonko rahaa sinulta kuluu lainan maksuun. Lainassa ei ole aloitus- tai tilinhoitomaksua, vaan maksat ainoastaan lyhennyksen ja korot. Koron määrään vaikuttavat lainan myöntäjä, lainasumma ja takaisinmaksuajan pituus. Korko on tyypillisesti 4,5 - 49,99 % hakijan tilanteesta riippuen. Tarkat summat näet lainatarjouksia vertailemalla. Antamalla Lainalaitoksen hoitaa parhaiden tarjousten keräys puolestasi säästät aikaa ja rahaa.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.