Yrityslaina

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on nopea hakea netistä. Kun kilpailutat lainat Lainalaitoksen laskurin avulla, saat monta tarjousta kerralla.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Tarvitsetko vakuudetonta lainaa netistä? Lainalalaitoksen lainalaskuri vertaa tarjouksia puolestasi. Yksi hakemus riittää.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vakuudeton laina

Lyhennysvapaa vakuudeton laina nopeasti Lainalaitokselta

Lainalaitoksen kautta haettava vakuudeton laina on järkevä ja nopea nettilaina niihin hetkiin, kun rahantarve pääsee yllättämään. Lainan hakemista varten et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia, jonka ansiosta lainan hakuprosessi on erittäin nopea. Lainalaitoksen kautta haettu vakuudeton laina on joustava vaihtoehto ja monet rahoitusyhtiöt tarjoavat sinulle maksuvapaita kuukausia, jos lainan lyhentäminen ei jostain syystä onnistu. Voit saada vakuudetonta lainaa 500-40 000 euroa. Luottoa voit hakea helposti netistä.

Vakuudeton laina on käytössäsi jopa samana päivänä

Lainalaitoksen kautta haettu vakuudeton laina on sekä nopea hakea että saada. Jos haet lainaa joka vaatii sinulta vakuuksia, tämä on pidempi prosessi, koska rahoituslaitoksen pitää selvittää vakuutesi ja takaajasi. Eikä sopivia takaajia yleensä edes löydy käden käänteessä. Vakuudeton laina taas on käytettävissäsi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä. Vakuudeton laina rahoittaa kätevästi kaikki yllättävät menosi ja ylimääräiset suunnitelmasi, jotka vaativat isompaa budjettia toteutuakseen. Voit käyttää rahasi esimerkiksi uuden auton hankintaan, häiden tai syntymäpäivien järjestämiseen, koko perheen reissuluottoon tai isoon keittiöremonttiin. Lainalaitoksen kautta saamasi vakuudeton laina auttaa toteuttamaan monenlaisia haaveita.

Hae vakuudeton laina nopeasti ja turvallisesti netistä

Vakuudeton laina on erittäin helppo hakea ja saada netistä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, milloin ehdit käymään pankissa niiden aukioloaikoina. Voit täysin unohtaa pitkät lainaneuvottelut ja papereiden täyttämisen. Kun teet lainahakemuksesi kätevästi verkossa, säästät omaa aikaasi muuhun. Voit nostaa lainasi ulos hetkessä lainatarjouksen valittuasi. Nettilomakkeen täyttäminen vie vain hetken. Lainan voit nostaa ulos heti, kun vero- ja tulotietosi on tarkistettu. Parhaimmillaan tämä on jo saman päivän aikana.

Voit nostaa myös lisää vakuudetonta lainaa

Voit nostaa tarvittaessa myös lisää vakuudetonta lainaa Lainalaitoksen sivujen kautta saamasi lainatarjouksen avulla. Sinulle myönnetään luottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa mielesi mukaan, kunhan olet ehtinyt maksaa siitä jo osan takaisin rahoitusyhtiölle. Voit siis nostaa takaisin maksetun osan takaisin käyttöösi täyttämättä uutta hakulomaketta. Sinun ei tarvitse etukäteen jännittää sitä, riittääkö hakemasi laina esimerkiksi suunnittelemasi remontin kuluihin. Lainalaitoksen vertailun avulla hankittu laina tuo tarvitsemaasi joustoa taloutesi suunnitteluun. Toistaiseksi ainoastaan nettilainat toimivat näin joustavasti ja tästä syystä ne ovatkin erittäin suosittuja lainoja Suomessa. Lainalaitoksen kautta voit saada monta hyväksyttyä lainatarjousta yhdellä kertaa yhden ainoan hakulomakkeen avulla. Saat lainarahat nopeasti käyttöösi - usein jopa saman päivän aikana. Et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia lainaa saadaksesi. Voit saada välillä myös lyhennysvapaita kuukausia lainallesi. Tämä lisäjousto arkeesi auttaa suunnittelemaan talouttasi paremmin. Lisäksi voit halutessasi nostaa lisää lainaa käyttöösi joustolimiittisi puitteissa, jos olet ehtinyt maksaa luotostasi osan jo takaisin.

4 syytä hankkia vakuudeton laina

1. Saat lainarahasi nopeasti

2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa

3. Voit saada myös lyhennysvapaita kuukausia jotka auttaa suunnittelemaan talouttasi

4. Saat päättää itse lainalimiittisi puitteissa paljonko rahaa tarvitset

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.