Yrityslaina

Vakuudeton kulutusluotto

Vakuudeton kulutusluotto löytyy luotettavasti ja turvallisesti Lainalaitoksen laskurilla. Vertaile lainoja netissä nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti, niin säästät aikaa ja rahaa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Etsitkö vakuudetonta lainaa netistä? Vakuudeton kulutusluotto löytyy helposti kun käytät Lainalaitoksen lainavertailua.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Vakuudeton kulutusluotto

Vakuudeton kulutusluotto Lainalaitoksen kautta

Vakuudeton kulutusluotto on nopea ja turvallinen tapa hoitaa isompien hankintojen rahoitus kuntoon. Välillä lisäbudjetille on tarvetta esimerkiksi kodinkoneita uusiessa, keittiöremonttia tehdessä, matkustellessa tai vaikka venelainaa etsiessä. Lainalaitoksen kautta haettu kulutusluotto on nopea, turvallinen ja luotettava tapa hakea lainaa juuri silloin kun lisäbudjetille tulee tarvetta. Lainalaitoksen lainavertailun avulla lainaa hakiessasi et käytä turhaa aikaa esimerkiksi vakuuksien tai takaajien tarkistamisen odotteluun. Tämän lisäksi kulutusluotto toimii myös vararahastona, koska voit maksaa luottoa, maksaa sitä takaisin ja nostaa taas lisää lainaa luottolimiittisi rajoissa. Tällä tavoin sinulla on käytettävissäsi lisäbudjettia aina kun haluat toteuttaa uusia hankintoja.

Lainalaitoksen kautta voit saada kulutusluottoa ilman vakuuksia 500-40 00 euroa, joka riittää monenlaisten haaveiden toteuttamiseen. Lainalaitoksen lainalaskurin kautta saat monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Saat edullisen koron, joustavat takaisinmaksuehdot sekä markkioiden pienimmät kuukausierät, jos niin toivot. Kuukausieräsi koko voi olla niinkin alhainen kuin luottosi korot ja kulut, jos valitset tätä palvelua tarjoavien rahoituslaitoksen lainan itsellesi Lainalaitoksen kautta. Todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% ja on henkilökohtainen. Lainalaitoksen kautta hankittua rahoitusta voit käyttää autolainana, uuden television ostoon tai lomamatkan rahoitukseen reissuluoton muodossa.

Vakuudeton kulutusluotto myönnetään nopeasti

Kuka meistä ei välillä haaveilisi upeasta viikonoppulomasta keskellä arkea tai vanhan ja hitaasti käyvän tietokoneen vaihtamisesta parempaan? Joskus rahan säästämisessä kestää liian kauan ja haluaisit päästä toteuttamaan unelmiasi nopeasti. Vakuudeton kulutusluotto sopii juuri sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitset nopeaa ja luotettavaa rahoitusta turvallisesti.

Lainalaitoksen kautta haettavaa vakuudetonta joustoluottoa voi hakea netin kautta milloin tahansa. Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan tietokoneen ja nettiyhteyden. Voit saada kulutusluottoa jopa samana päivänä kun teet lainahakemuksen netissä. Rahoitusyhtiö saattaa tarkistaa tulo- ja verotietosi. Luoton saaminen on nopeaa sen takia, että luottosi on täysin vakuudetonta, etkä tarvitse lainallesi takaajia. Tällä tavoin vältyt aikaa vievältä prosessilta, jossa takaajat ja vakuudet joudutaan tarkistamaan.

Näin vakuudeton kulutusluotto haetaan netistä

Vakuudeton kulutusluotto on nopea hakea netistä. Tarkista vain että täytät muutamat perusehdot. Ensinnäkin sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja olet asunut yhtäjaksoisesti Suomessa viimeiset 12 kuukautta. Sinulla tulee olla säännölliset tulot ja luottotietosi ovat kunnossa. Kun haet lainaa, tarvitset sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Täytä lainahakemus netissä nopeasti ja turvallisesti ja lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi välittömästi monta vastausta eri lainantarjoajilta. Tämän jälkeen sinulta saatetaan pyytää asiakirjoja, kuten vero- ja palkkatodistus. Lainatarjouksesta voit tarkistaa sinulle myönnetyn koron, joka on henkilökohtainen.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.