Yrityslaina

Uusi pikaluotto

Hae uusi pikaluotto Lainalaitokselta. Se onnistuu ilman takaajia ja vakuuksia. Lainalaitos tarjoaa myös hyvin joustavan takaisinmaksuaikataulun elämäntilanteesi mukaan.

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun on aika hankkia uusi pikaluotto, vertaa lainoja Lainalaitoksen laskurilla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Uusi pikaluotto

Lainalaitoksen joustava, uusi pikaluotto

Lainalaitoksen joustoluotto on uusi pikaluotto, joka tarjoaa ennennäkemätöntä joustoa sekä luottoa nostettaessa että takaisin maksettaessa. Lainalaitokselta voit hakea 1000 – 40 000 euroa pikaluottoa ilman takaajia tai vakuuksia, tarvitsit sitten reissuluottoa, autolainaa, tai bullet-lainaa. Lue lisää Lainalaitoksen lainoista ja täytä sähköinen hakemus vaikka jo tänään.

Lainalaitoksen joustoluotto on uusi pikaluotto, joka joustaa kaikissa elämäntilanteissa

Voit hakea Lainalaitoksen todella joustavaa pikaluottoa vaikka jo tänään sähköisen hakemuksen kautta. Tämä vakuudeton kulutusluotto perustuu luottolimiittiin, jonka sinulle myöntää Lainalaitoksen rahoituskumppani. Voit itse päättää, kuinka paljon kerralla nostat luottoa. Sinun ei siis tarvitse nostaa koko limiittiä yhdellä kerralla. Voit nostaa pikavippiä heti tilille ja jättää osan luotosta myöhempää ajankohtaa varten. Lainalaitos tarjoaa sinulle aina turvallista ja joustavaa vaihtoehtoa. Tällä tavalla maksat korkoa vain nostamallesi summalle oli se sitten 200 euroa tai 2000 euroa. Sinä päätät Lainalaitoksen asiakkaana, mikä on sinulle paras ratkaisu ja mikä sopii elämäntilanteesi parhaiten. Nostokertojen määrää ei ole rajoitettu.

Osa Lainalaitoksen rahoituskumppaneista tarjoaa myös lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksetaan vain korot ja kulut. Lainalaitoksen asiakkaana sinun ei tarvitse lyhentää joustoluottoa joka kuukausi, jollet itse niin halua. Lainalaitos tarjoaa aina hyvin joustavia ratkaisuja. Jos taloutesi on harmaalla pohjalla ja kyseessä on tiukat ajat, voit pitää lyhennysvapaata lainastasi riippuen.

Pikaluotto, jonka voit nostaa uudestaan

Lainalaitoksen kautta haettu joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto. Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että voit tarvittaessa nostaa pikaluottoa uudestaan, kun olet maksanut sen takaisin. Kun maksat luottoa takaisin, takaisin maksettu osuus kasvattaa limiitissäsi jäljellä olevaa summaa.

Kuka voi hakea uuden pikaluoton Lainalaitokselta?

Nän uusi pikaluotto löytyy: täytä lainahakemus Lainalaitoksen sivuilla. Se on todella helppoa, turvallista ja nopeaa! Voit hakea joustoluottoa, jos olet vähintään 21-vuotias, olet kirjoilla Suomen väestörekisterissä ja sinulla on säännölliset tulot. Lainalaitos tulee myös tarkistamaan luottotietosi, joten ne pitää olla kunnossa.

Lue ohjeet, miten uusi pikaluotto haetaan nopeasti ja turvallisesti. Voit hakea joustoluottoa kätevästi netissä, vaikka jo tänään. Hakemuksen jättäminen kestää vain muutamia minuutteja ja sen täyttäminen on todella helppoa ja vaivatonta. Tarvitset hakemuksen jättämiseen vain toimivan nettiyhteyden, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja pankkitunnukset.

Täytä joustoluottohakemukseen toivomasi luottosumma, omat yhteystietosi sekä muutama lisätieto. Lähetä tämän jälkeen hakemuksesi ja tunnistaudu vielä omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saat Lainalaitokselta vastauksen todella nopeasti. Lisäksi saat tiedon tarittavista asiakirjoista, jotka sinun täytyy toimittaa ennen lainapäätöstä. Lainalaitos käy läpi kaikki lähettämäsi liitteet ja palaa asiaan mahdollisimman pian.

Miksi valita Lainalaitoksen joustoluotto?

-

Edullinen todellinen vuosikorko on 4,5-49,9% välillä. Tarkista henkilökohtainen korko tarjouksestasi -

Helppo ja nopea sähköinen hakemus. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä -

500 – 40 000 euroa luottoa ilman takaajia tai vakuuksia -

Lyhennysvapaus on joustava takaisinmaksujärjestelmä, joka sopii erilaisiin elämäntilanteisiin -

Luottolimiitti tarjoaa mahdollisuuden nostaa sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.