Yrityslaina

Uusi laina

Lainalaitoksen kautta haettavat lainatarjoukset ovat kätevä tapa säästää aikaa lainoja vertaillessa. Saat moniin elämäntilanteisiin sopivia joustoluottotarjouksia itsellesi sopivilla ehdoilla yhdellä kertaa.

Lainaa heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Uusi laina kannattaa hankkia vertailemalla lainoja lainalaskurissa. Lainalaitoksen kautta saat monta lainatarjousta kerralla.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa
- Mikä on lainan korko?
 • Lainalaitos.fi ei määrittele korkoa. Korko määrittyy tapauskohtaisesti, eikä sitä voi tietää muuten kuin tekemällä lainahakemus ja saada positiivinen luottokäsittely.
- Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
 • Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vaihdat vanhat korkeakorkoiset lainasi yhteen pidempään lainaan, joka tarjoaa alhaisemman koron ja pidemmän maksuajan. Tällä tavoin voit säästää jopa satoja euroja vuodessa.
 • VINKKI! Anna kaikki lainat jotka haluat yhdistää yhdeksi. Voit antaa kokonaissumman suoraan tai täyttää useamman sarakkeen, ja laskemme loppusumman hakemukseesi.
 • TÄRKEÄÄ! Käytä ruutua "Yhdistä lainat" ei "Haettava uusi Laina", jolloin pankki tietää, että et lisää velkaasi.
- Kuinka paljon voin saada lainaa?
 • Lainalaitos.fi etsii sinulle sopivan lainan 500 aina 40 000 euroon saakka.
 • Lainan myöntäjä arvioi hakemuksesi perusteella taloudellisen tilanteesi voidakseen varmistautua, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Tämän jälkeen saat vastaukset lainasi ehdoista.
- Mitä palvelu maksaa?
 • Kun haet lainaa Lainalaitos.fi kautta pankki arvioi sinua asiakkaana samoin kuin olisit hakenut lainaa suoraan heiltä. Palvelustamme ei koidu korkeampaa korkoa tai lisäkustannuksia.
 • Lainalaitos saa palkkionsa suoraan lainan myöntäjältä.
- Milloin laina maksetaan?
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja olet valinnut lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten, saat pankilta postitse lainapaperit allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. Kun pankki on saanut sopimuksen takaisin, maksetaan laina tilillesi 2-5 päivän kuluessa.
 • Lainalaitos.fi ei voi vaikutttaa siihen, miten kauan luotonantaja käsittelee hakemustasi.
- Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
 • Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti, mikäli täytät seuraavat ehdot: Olet täysi-ikäinen Vuositulosi ovat vähintään 40 000 euroa Sinulla ei ole ollut velkaa ulosottomiehen perittävänä kahteen vuoteen.
 • Luotonmyöntäjä on asettanut vaatimukset, joiden perusteella he määrittelevät kenelle voivat lainaa myöntää.Lainalaitos.fi ei voi vaikuttaa tähän prosessiin.
- Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
 • Voit maksaa lainan takaisn milloin tahansa tai maksaa enemmän lyhennystä ilman kustannuksia. Ota yhteyttä luotonantajaan ja he neuvovat sinua.
Lue kaikki Usein kysyttyä >>

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Uusi laina

Uusi laina joka joustaa myös takaisinmaksun aikana

Lainalaitoksen sivuston kautta saamasi kilpailutetut lainatarjoukset ovat luotettava, nopea ja turvallinen tapa saada monta lainatarjousta eri rahoitusyhtiöiltä samalla kertaa. Lainahakemuksestasi riippuen voit saada myös erittäin kilpailukykyiset korot lainallesi. Joustoluotto voi mukautua kaikkiin elämäntilanteisiin ja joustavuus jatkuu myös maksaessasi lainaasi takaisin. Joustolainoissa on eroja, joten jos uskot elämäntilanteesi muuttuvan silloin tällöin lainan takaisinmaksuaikana, sinun kannattaa vertailla etenkin niitä lainoja jotka antavat sinulle mahdollisuuden maksuvapaiden kuukausien hyödyntämiseen. Tärkeitä kuukausia maksuvapaan maksusuunnitelman hyödyntämiseen ovat esimerkiksi joulukuu, jolloin pyhien menot kasvavat huomaamatta sekä kesäkuukaudet, jolloin olet ansainnut lepotaukosi työn aherruksesta. Joustoluoton avulla erilaiset hemmotteluviikonloput ja tärkeät pyhät on helpompi järjestää. Uusi laina voidaan nostaa joustoluotosta aina kun olet maksanut luottoa tunnollisesti takaisin.

Löydä uusi laina Lainalaitoksen vertailun avulla

Luotettava Lainalaitos tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vertailla erilaisia lainatarjouksia nopeasti ja turvallisesti. Lainan todellinen vuosikorko liikkuu 4,5%-49,9% välillä ja on henkilökohtainen. Lopullisen nimelliskoron saat selville sinulle lähetettävistä lainatarjouksista. Korkoa arvioidessaan lainantarjoajat tarkistavat tulotasosi ja tulojesi säännöllisyyden ja tekevät henkilökohtaisen riskianalyysin. Tämän analyysin perusteella sinulle myönnetään henkilökohtaisesti räätälöity nimelliskorko. Korkoja vertailemalla voit varmistua siitä että lainasi kuukausimaksut eivät kohoa liian korkeiksi.

Uusi laina ja lyhennysvapaat kuukaudet

Lainalaitoksen kautta voit saada myös uusia lainoja jotka tarjoavat enemmän joustoa maksusuunnitelmaasi kuin perinteiset pankit. Kun vertailet saamiasi lainatarjouksia, löydät helposti tietoa siitä, onko kyseisen luoton yhteydessä mahdollista saada myös maksuvapaita kuukausia. Voit siis saada selvästi enemmän joustoa lainaasi ja niinä kuukausina kun menoja on enemmän, voit maksaa vähemmän.

Joustoluotto on isompi luotto josta uusi laina saadaan nopeammin

Joustoluotto tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa takaisin joustavasti. Joustoluoton kenties paras ominaisuus on se kuinka voit nostaa uusia lainaeriä sinulle myönnettävän, isomman luottolimiitin puitteissa. Jos olet esimerkiksi hankkinut 2000 euron joustoluoton eli limiitin mutta nostanut tästä vain puolet, voit nostaa toisen puolikkaan myöhemmin, kunhan olet lyhentänyt lainaasi tunnollisesti. Useat lainayritykset olettavat että olet maksanut lainastasi ainakin puolet takaisin, ennen kuin nostat lisää luottoa käyttöösi. Joustoluoton etu on että maksat korkoja ja kuluja ainoastaan käyttöösi nostamastasi summasta, et välttämättä koko limiitistäsi. Kätevää on myös se, että sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta joka kerta uudelleen. Jos esimerkiksi remonttisi kustannukset yllättivät lattialautojen lahottua, voit käydä nostamassa lisää remonttilainaa käyttöösi minuuteissa ilman uutta lainahakemusta. Kuten huomaat, Lainalaitoksen kautta haettavat joustoluotot ovat erittäin käteviä, nopeita ja turvallisia rahoitusvaihtoehtoja.

Kuka voi hakea joustoluottoa Lainalaitoksen kautta?

Lainalaitoksen kautta voi saada lainaa jos on täyttänyt vähintään 21 vuotta ja jos on asunut Suomessa vakituisesti vähintään 12 kuukautta. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassa oleva puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset. Lainaa myönnettäessä hakijan luottotiedot tarkistetaan eikä niissä saa olla merkintää.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.