Yrityslaina

Ulkomaiset pankit Suomessa - näin haet lainaa

Miten haetaan lainaa ulkomaisesta pankista? Onko se turvallista?

Lainaa raha heti tilille 500 - 40 000 €

Vertaile pankkien lainatarjouksia helposti ja nopeasti.

Kun vertailet lainoja, ulkomaiset pankit saattavat antaa edullisimman koron.

 ✓  Helppo
 ✓  Turvallinen
 ✓  Palvelu on ilmainen

Lainamäärä
Takasinmaksuaika
Esimerkki annuiteettilainasta: Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä . todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti ltodellinen vuosikorko on välillä 4.5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €
- Olet täyttänyt 21 vuotta
- Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
- Sinulla on säännölliset palkka tai -eläketulot
- Olet kirjoilla Suomessa

Vertaile aina ennen lainapäätöstä. Voit säästää satasia!

Anna uuden lainan määrä ja Jos lisäksi haluat yhdistää vanhoja lainojasi anna toivomasi lainasumma.
Lähettää ja saat nopeat vastaukset
lukko
TURVALLINEN HAKEMUS
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
lainahakemus tietokoneella
1. Lainahakemus
Aloita täyttämällä lainahakemus. Voit myös yhdistää vanhoja korkeakorkoisia kulutusluottojasi ja säästää satoja euroja.
valitse lainatarjous
2. Lainatarjous
Hakemuksesi perusteella saat useita tarjouksia pankeilta ja luottolaitoksilta. Valitset sen, joka parhaiten sopii sinulle.
rahat maksetaan
3. Laina maksetaan
Laina maksetaan sinun henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Ulkomaiset pankit Suomessa - näin haet lainaa

Voiko ulkomaiset pankit Suomessa myöntää lainaa?

Kiinnostaisiko sinua hakea lainaa ulkomaalaisesta pankista? Ehkä sinua mietityttää, onko se turvallista tai kovinkin vaikeaa? Ehkä mietit, kuinka paljon voin lainata. Yksinkertaisesti sanottuna se voi olla aivan yhtä helppoa ja turvallista kuin suomalaisen rahoitusyhtiönkin lainat. Sinun tarvitsee vain tietää, mistä hakea. Lainalaitos on turvallinen ja luotettava lainapalvelu, jonka kautta voit saada lainatarjouksia niin kotimaisilta lainantarjoajilta kuin ulkomaisilta pankeilta, joilla on toimintaa Suomessa. Ulkomaalaiset pankit kuuluvat paikallisen finanssivalvonnan alaisuuteen, joten niiden toiminta on aivan yhtä seurattua kuin suomalaisenkin pankin.

Kuka voi hakea lainaa ulkomaisesta pankista Lainalaitoksen kautta?

Suomalaisten lainantarjoajien tavoin myös ulkomaiset pankit määrittelevät ehtonsa omien kriteeriensä mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ikä- ja tulorajat voivat vaihdella. Lainalaitos on lainanvälittäjä, jonka palvelua voi käyttää kuka tahansa vakituisesti Suomessa asuva henkilö, joka on vähintään 21-vuotias. Ulkomaalaiset pankit toimivat myös Suomessa, joten lainatarjous sekä asiakaspalvelu on aina mahdollista saada myös suomeksi. Lainaa voidaan myöntää sellaiselle henkilölle, jonka luottotiedot ovat moitteettomat ja jolla on verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoite. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset tulot, jotta takaisinmaksukyvystä voidaan varmistua. Tämä on eduksi myös hakijalle, koska näin pankki pitää huolta siitä, ettei lainan takaisinmaksusta kerry kohtuutonta taakkaa.

Lainalaitoksen nopea ja helppo lainaprosessi

Lainanhakuprosessi lähtee käyntiin siitä, kun täytät hakemuksen sivuillamme. Hakemukseen tulee merkitä haluamasi lainan määrä sekä takaisinmaksuaika. Tällä yhdellä hakemuksella sinun on mahdollista saada useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi halvimman tai muuten sopivimman. Itse luottosopimus tehdään valitsemasi lainantarjoajan kanssa verkkopankkitunnuksilla. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee henkilökohtaisesti, ollen 4,5 % ja 49,9 % välillä. Takaisinmaksuaikakin on joustava. Voit hakea lainaa 6 – 120 kuukauden laina-ajalla.

Miksi hakea lainaa Lainalaitoksen kautta?

1.

Nopea lainaprosessi: voit saada tarjouksia jopa minuuteissa ja rahat tilillesi jopa saman vuorokauden sisällä. 2.

Yksi hakemus, monta tarjousta: Lainalaitos toimii lainojen välittäjänä, joten yhden hakemuksen täyttämällä voit saada useita lainatarjouksia. 3.

Nettiluottojen kilpailuttaminen kannattaa: kun pankit kilpailevat sinun asiakkuudestasi, tarjoavat he lainaa usein paremmilla ehdoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säästää korkokuluissa huomattavastikin. 4.

Koko hakuprosessi verkossa: mikäs sen houkuttelevampaa kuin rahoituksen https://www.lainalaitos.fi/laina/rahoitus hakeminen missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse seurata pankkisi aukioloaikoja, vaan voit hoitaa laina-asiasi juuri silloin, kun se sinulle sopii. 5.

Vakuudeton laina: Lainalaitoksen välittämät lainat ovat vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse pantata omaisuuttasi eikä häiritä sukulaisiasi raha-asioillasi. 6.

Lainaa kotimaisista ja ulkomaalaisista pankeista: yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia niin kotimaisilta toimijoita kuin ulkomaalaisilta pankeilta, joilla on toimintaa Suomessa. 7.

Sinunkokoisesi laina: voit hakea Lainalaitoksen kautta lainaa 500–40 000 euroa. Oli siis tarpeesi vain muutama satanen tai kymmeniä tuhansia, Lainalaitos on apunasi.

Tee kuten kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaamme

Vertaa lainaa tänään
* Esimerkki annuiteettilainasta: 10 000 €, 72 kk Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, nimelliskorko 4%, luottokustannus yhteensä 1 633 €. todellinen vuosikorko 4.5%, tilinhoitomaksut 0€. Laina-aika vaihtelee 6-120 kuukausien välillä. Tavallisesti todellinen vuosikorko on välillä 4,5% – 49.99% riippuen hakijan tilanteesta. Tarjottavat lainasummat ovat 500 - 40 000 €

Lainalaitos.fi

Lainalaitos.fi on suomalainen luotonvälittäjä. Tavoitteenamme on olla lainanhakijan ensimmäinen vaihtoehto tämän hakiessa kulutusluottoa. Toimimme itsenäisesti, emmekä ole sidoksissa pankkeihin tai suuryrityksiin. Emme myöskään itse toimi luoton myöntäjänä, mikä takaa kuluttajalle vapaan kilpaillun kautta parhaan lainatarjouksen.

Täyttämällä lainahakemuksen, lähetämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, jotka antavat sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainalaitos.fi auttaa sinua kuluitta etsimään parhaiten tarpeisiisi soveltuvan lainan.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä johtavien suomalaisten ja ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa jotka ovat aktiivisia Suomen markkinoilla. Aloituksen jälkeen on Lainalaitoksen yhteistyökumppaneiden määrä kasvanut, ja nyt meillä on tarjottavana laaja valikoima niille jotka hakevat lainaa meidän kautta. Asiakkaamme voivat hakea lainaa 500-40000 € välillä. Tavoitteenamme on olla ensisijainen vaihtoehto jokaiselle suomalaiselle joka hakee uutta lainaa, tai jos haluaa yhdistää vanhoja ja kalliita lainoja uudeksi lainaksi pienemmällä korolla.

Hyvä asiakkaamme!

Näemme että olet äskettäin hakenut lainaa meidän verkkosivujemme kautta osoitteessa Lainalaitos.fi.

Kirjaudu omille sivuille jotta näet lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Mikäli haluat tehdä uuden lainahakemuksen, odota kuukauden ennen kuin haet lainaa uudelleen.